θ

Translate

28.2.22

Βίντεο που απλά ΔΕΝ χάνεται! Ταλεντάρα τακουνάτη ο Πρόεδρος της Ουκρανίας

Δείτε πόσο ταλαντούχος είναι ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Ζελένσκι. Η εικόνα μιλά από μόνη της.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ!!!! Η μαζική δολοφονία φιλορώσων στην Οδησσό το 2014 – Τους έκαψαν ζωντανούς τα ακροδεξιά σκουλίκια

Ουδείς ξεχνάει τη φρικαλεότητα:

«Άλωσε» την Πόλη η Ελλάδα με ματσάρα από Παπαγιάννη και Αγραβάνη! Μεγάλη νίκη της εθνικής μας επί της Τουρκίας

Η Ελλάδα πέτυχε τεράστια νίκη επί της
Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη με 67-76, έκανε το 2/2 στις αναμετρήσεις με τους «γείτονες» και έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στη β' φάση των «παραθύρων».

Δεν καταλαβαίνει από -5 ο ΠΑΣ, νίκησε και τη Λαμία

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την
εκπληκτική του πορεία και σε ένα κάκιστο ματς κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Λαμίας και να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση μιας θέσης στην εξάδα, ακόμα κι αν παραμείνει η ποινή της αφαίρεσης πέντε βαθμών.

Μπλόκο σε RT και Sputnik: Ξημερώνει η πιο σκοτεινή ημέρα για την ελευθεροτυπία στην Ε.Ε.

Λένε ότι μια ομάδα είναι τόσο ικανή όσο το πιο αδύναμο μέλος της. Και αυτό δεν είναι επιλογή της. Η Ευρωπαικη Ενωση,
 ανακοινώνοντας ότι θα μπλοκάρει την πρόσβαση των Ευρωπαίων πολιτών σε μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από τη ρωσική κυβέρνηση,

Η τετραπλή απόκρουση τερματοφύλακα που έγινε viral

Ένας τερματοφύλακας στο Μεξικό έγινε... ήρωας σε μια φάση διαρκείας.
Ο Κάρλος Ασεβέδο υπερασπίζεται την εστία της Σάντος Λαγκούνα στο Μεξικό και πραγματοποίησε μια τετραπλή απόκρουση κόντρα στην Κρουζ Αζούλ και τον έκανε viral σε όλο τον κόσμο.

Τελεσίγραφο από το DPR στον ουκρανικό στρατό για την πολιορκημένη Μαριούπολη. Απαιτεί αναίμακτη παράδοση της πόλης. Θα υπάρξει διαπραγμάτευση.

Το DPR δίνει στον ουκρανικό στρατό την ευκαιρία να παραδώσει την υπό πολιορκία Μαριούπολη χωρίς απώλειες, κι αιματοχυσία.
Στις συνομιλίες θα συζητηθεί η απελευθέρωση της Μαριούπολης.Οι διαπραγματέυσεις για την απελευθέρωση της πόλης θα είναι δύσκολες

Ο Άρης ο Πορτοσάλτε θέλει σοβαρή αντιμετώπιση

Ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο από τις συνεχιζόμενες προκλητικές τοποθετήσεις του Πορτοσάλτε; Ότι αν θέσει υποψηφιότητα, θα εκλεγεί.
Κατά τη γνώμη μου ο Αρης Πορτοσάλτε δεν κατηγοριοποιείται στους γραφικούς που δεν πρέπει να τους λαμβάνεις σοβαρά υπόψη.

Προκριματικά MundoBasket: Η 12άδα της Εθνικής με Τουρκία

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη δωδεκάδα της Εθνικής για το δεύτερο ματς των προκριματικών του MundoBasket κόντρα στην Τουρκία (28/2, 19:00). Εκτός έμεινε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.
Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής:

Η viral φωτογραφία της 50άρας! – Ατύχημα με μίνι φούστα για πασίγνωστη Ελληνίδα (ΦΩΤΟ)

Εντελώς ακομπλεξάριστη με την ηλικίατης η Μαρία Καλάβρια που τον Ιούνιο έβαλε μπροστά από το πέντε.
Και γιατί να έχει αφού είναι μία γυναίκα που έχει ζήσει τη ζωή της, είναι γεμάτη εμπειρίες , προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες και ο χρόνος δείχνει να μην την ακούμπα.
Έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει μόνο κάποια μπότοξ στο πρόσωπο, στο σώμα δεν έχει πειράξει τίποτα.

Επαναλαμβανόμενο εξωγήινο σήμα από κοντινό γαλαξία μπερδεύει τους επιστήμονες

Οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει την πηγή του παράξενου σήματος από το διάστημα σε έναν γαλαξία μόλις 11,7 έτη φωτός από τον πλανήτη μας, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουροι τι συμβαίνει
 Έστω κι αν φαντάζει μια τεράστια απόσταση – για να φτάσει κάποιος εκεί θα χρειαστεί να ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός επί 11,7 χρόνια

ΠΡΟΣ : ΤΗΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ


ΠΡΟΣ : ΤΗΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
ΤΗΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ)
ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ
ΑΔΤ Χ 075861
ΑΘΗΝΑ 27 ΦΕΒ 2022
ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ,
ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ :

Οι Νεοναζι Ουκρανοί Σφαγεις των SS Ταγματων που σχηματισε το ΝΑΤΟ (Φωτο)

 
οι Σφαγες σε αμαχο πληθυσμό που ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ και οι ήρωες της διπλανης πόρτας απλοί αγροτες, γυναίκες και παιδιά που υποστηρίζει ο Βλαδίμηρος.

27.2.22

Ο Μητσοτάκης αποκαλώντας τον Πούτιν εγκληματία έβαλε την Ελλάδα στο πυρηνικό στόχαστρο. Ποιοι οι κύριοι στόχοι

Ο Πούτιν έκανε την κίνηση στην Ουκρανία, επειδή είδε ότι νομοτελειακά οι δυτικοί έπνιγαν την Ρωσία και οικονομικά και στρατιωτικά στήνοντας πυραύλους στις χώρες του πρώην συμφώνου της Βαρσοβίας και απειλώντας άμεσα την δυνατότητα της Ρωσίας να αμυνθεί με αντιαεροπορικά και αντιβαλλιστικά συστήματα στον “φράχτη της αυλής της”.

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-0: Ωραίο ποδόσφαιρο και +13

Ο Ολυμπιακός παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ νίκησε με 2-0 χάρη σε γκολ του Ροντρίγκες (19') και αυτογκόλ του Ντουρμισάι (89'). Δοκάρι ο Σισέ στο 85'.  
Μετά τον αποκλεισμό από την Αταλάντα ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στο πρωτάθλημα και στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ

2,000 Ρώσοι πεζοναύτες προελαύνουν προς Μαριούπολη μετά από απόβαση από την Αζοφική Θάλασσα. Ρώσικα πυρηνικά υποβρύχια στη Θάλασσα Barents.

2,000 Ρώσοι πεζοναύτες προελαύνουν προς Μαριούπολη στο νότο μετά από απόβαση κι αμφίβια επιχείρηση από τη Θάλασσα της Αζοφικής σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ. 

Ολυμπιακός: Με νέα πρόσωπα κόντρα στον ΟΦΗ ο Μαρτίνς (19:30 Novasports 4HD Ολυμπιακός – ΟΦΗ)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τετράδα άμυνας για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ την Κυριακή και θα έχει αλλαγές στη βασική 11άδα.
Ο Μαρτίνς θα προχωρήσει - όπως όλα δείχνουν - σε αλλαγές στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Με μία προσέγγιση 4-2-3-1 για το Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ

Αυτό που τόσα χρόνια πιστεύαμε και επίσης γράφαμε ότι θα έρθει, το βιώνουμε ΣΗΜΕΡΑ. 
Παντού μαζικός αυνανισμός εις βάρος του πόπολου στην τεράστια ΦΑΡΣΑ-19. Την εποχική γρίπη την εξαφάνισαν το 20, το 21 τους έκαναν την ένεση και το 22 τους θάβουν μαζικά.

ΗΠΑ: 1000% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΧΙΜΠΑΤΖΙΔΩΝ

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων ατόμων έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 1000 τοις εκατό μεταξύ 11 Δεκεμβρίου 2021 και 8 Ιανουαρίου φέτος, σύμφωνα με στοιχεία από το CDC, το αμερικανικό υπουργείο. Σημειώστε ότι το CDC δεν υπολογίζει κάποιον ως "πλήρως εμβολιασμένο" παρά μόνο 14 ημέρες μετά το τελευταίο εμβόλιο.

Ουκρανία: 6 ευρώ το λίτρο η βενζίνη – Εικόνες παράνοιας στα βενζινάδικα (Βιντεο)

Στιγμές αλλοφροσύνης διαδραματίζονται στην εμπόλεμη Ουκρανία με τους πολίτες να αναζητούν εν μέσω σύρραξης είδη πρώτης ανάγκης. Μεταξύ άλλων, οι τιμές των καυσίμων στη χώρα θυμίζουν κάτι από…μαύρη αγορά.

ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕ ΔΥΟ C-130 ΣΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ – ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου. Τι αποφασίστηκε εκεί; Αυτό που περιμέναμε: Την αποστολή αμυντικού εξοπλισμού στην Ουκρανία με δύο C-130.

26.2.22

Είμαι Φιλόρωσσος, είμαι υποστηρικτής τής Ρωσσίας. Γνωρίζω τά ψυχικά καί επιβιωτικά συμφέροντα μού…

 Πρώτον, εμείς οί Ελληνοβυζαντινοί βαπτίσαμε τούς Ρώς Χριστιανούς καί τήν επιτυχία αυτή τών προγόνων μάς τήν εύρισκουμε εμείς αποκούμπι ασφάλειας καί αποκούμπι ασφάλειας όλων τών λαών! Όχι μόνον τούς βαπτίσαμε Χριστιανούς αλλά τούς παρακινήσαμε νά διαλύσουν τήν Χαζζαρία

Τελικά μήπως μας δουλεύουν; Γυναίκα που παρουσιάζεται ως θύμα βομβαρδισμού υπήρξε και θύμα έκρηξης το 2018

Τα fake news απο την εμπόλεμη ζώνη είναι αρκετά. Ένα από αυτό και η φωτογραφία με την τραυματισμένη ηλικιώμενη γυναίκα που φέρεται να είναι θύμα των βομβαρδισμών.
Η γυναίκα λοιπόν που έγινε πρώτο θέμα στα Μέσα που περνούν τα μηνύματα του συστήματος και παρουσιάζεται σαν θύμα

Σύμφωνα με την νευρολογία, όλοι έχουμε έναν δεύτερο εαυτό...

Όλοι έχουμε ακούσει για τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου μας. Καθένα από αυτά τα δύο ημισφαίρια λαμβάνουν στο ήμισυ τις οπτικές πληροφορίες μας, και ελέγχουν ξεχωριστά τις κινήσεις μας – το αριστερό ημισφαίριο

Περίεργη οντότητα καταγράφηκε σε βενζινάδικο από τις κάμερες ασφαλείας στο Περού (BINTEO)

Περίεργη οντότητα καταγράφηκε σε βενζινάδικο από τις κάμερες ασφαλείας στο Περού
Οι υπάλληλοι ενός βενζινάδικο περίμεναν υπομονετικά τον επόμενο πελάτη να έρθει να γεμίζει το αυτοκίνητο του όταν ξαφνικά ....

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ)

.
 Απορώ με μένα, απορώ,
κάνω για να φύγω κι όμως δεν μπορώ.
Ξέρω πως μου κάνεις μέσα μου κακό
κι όμως δεν το κρύβω: σ’ αγαπώ.

Το τερματίζει και στα διεθνή ο Πορτοσάλτε: «Ρωσική προπαγάνδα το “οι ναζί του Κιέβου”» – ΒΙΝΤΕΟ

Δε ειδικεύεται μόνο στα εμβόλια:
Δειτε 

ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ!!! Η Ελλάδα στέλνει 600.000 μάσκες για τον κορωνοϊό στην Ουκρανία

Τα σχόλια περισσεύουν... 
 Υγειονομικό υλικό στην Ουκρανία στέλνει η Ελλάδα, κατόπιν σχετικού αιτήματος.  
Μεταξύ όσων στέλνει – ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ- 600.000 μάσκες για τον κορωνοϊό!!! (300.000 ζευγάρια)
«Στο πλαίσιο της παροχής βοήθειας της Ελλάδος στην Ουκρανία ως Υπουργείο Υγείας

Την είχαμε για πιο έξυπνη... Τα φιλαράκια σου και εσύ που τα κρύβεις? - BINTEO

Μέσα σε όλες τις 'κυρώσεις' που αναφέρει για τη Ρωσία, είπε επίσης πως πλέον οι πλούσιοι , δεν θα μπορούν να κρύβουν τις περιουσίες τους σε οικονομικούς παραδείσους στην Ευρώπη. Μέχρι τώρα ήταν καλά που έκρυβαν τα χρήματα τους δηλαδή;
Η μισή της διατριβή ήταν κλεμμένη κι η άλλη μισή για πεταμα...

Ιδέα δεν έχει ο κοσμάκης για το τι συμβαίνει στη χώρα.... Αν ποτέ ξυπνήσουν, αν, θα ζουν σε άλλη χώρα!

Εδώ και δύο χρόνια,όσο ασχολούμαστε με τη φοβικότητα, ακούμε-βλέπουμε τους παπαγάλους στην τηλεόραση να προπαγανδίζουν,το παγκόσμιο χρήμα των φαρμακοεταιρειών-εμβολιοεταιρειών πληρώνει αστρονομικά ποσά σε ιατρούς κλπ. υπαλλήλους του ,για να διατηρούν την κορονο-υστερία και την ψύχωση,

Τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα των εφημερίδων της Κυριακής.

O Ρ.Τ.Ερντογάν νομίζει ότι μπορεί να γίνει «Πούτιν» και μιλά για «τουρκικά εδάφη στην Ευρώπη»!

«Η Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες ήταν τμήματα της Τουρκίας τις αρχές του περασμένου αιώνα»
«Αφορμή» για να κάνει νέες εμπρηστικές δηλώσεις βρήκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς εκμεταλλευόμενος τα όσα γίνονται στην Ουκρανία θυμήθηκε η Ελλάδα ήταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Ρωσία: «Υπό την προστασία νεοναζί στο Λβιβ ο Β.Ζελένσκι - Μαγνητοσκοπημένα τα βίντεο του» - Τον ψάχνουν αλεξιπτωτιστές

Τι τονίζει ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την επιχείρηση για τη σύλληψη του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς όλα δείχνουν ότι πλέον βρίσκεται στο Λβιβ,

Ανθεστήρια: Από τις σημαντικότερες εορτές της αρχαίας Αθήνας

Από τις σημαντικότερες εορτές της αρχαίας Αθήνας. Διαρκούσαν τρεις ημέρες, αρχής γενομένης από την 11η του Ανθεστηριώνος (χονδρικά γύρω στις 26 Φεβρουαρίου) και ήταν αφιερωμένες στον θεό του κρασιού, τον Διόνυσο. Το όνομα της γιορτής παραπέμπει στα άνθη,

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ! Ποιος ξηρός καρπός διώχνει τον πονοκέφαλο πιο γρήγορα κι από την ασπιρίνη

Ο πονοκέφαλος είναι το πιο κοινό σύμπτωμα της σύγχρονης εποχής – όλοι οι άνθρωποι στη ζωή τους κάποια στιγμή θα τον νιώσουν. Μπορεί να προκληθεί είτε από το άγχος, την κούραση ή από τη σωματική υπερφόρτωση.

25.2.22

Η βαθμολογία της Super League 1 μετά το -5 του ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε εν τέλει για παράβαση στη διαδικασία μεταβίβασης μετοχών με αφαίρεση 5 βαθμών. Κάτι που έχει μεγάλο αντίκτυπο στη βαθμολογία, αφού οι Ηπειρώτες έπεσαν στην 8η θέση της βαθμολογίας και αυτομάτως στην εξάδα μπαίνει ο ΟΦΗ.

Σκληρή ανακοίνωση και έφεση από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα στην απόφαση για αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα της Super League 1. Οι Γιαννιώτες με σκληρή ανακοίνωση τοποθετήθηκαν κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της ομάδας τους, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσουν τη δικαίωσή τους μέχρι τέλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Παπανικολάου «λύτρωσε» την Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία

Ο Κώστας Παπανικολάου αποδείχθηκε όσο ψύχραιμος χρειαζόταν, έβαλε δύο βολές στα 3'' για το τέλος και χάρισε στην Εθνική τη νίκη απέναντι στην Τουρκία (71-70) σε παιχνίδι - θρίλερ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Σαφέστατο μήνυμα του Βούτσιτς στον Ζελένσκι: “Καταδίκασε εσύ τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, για να καταδικάσω κι εγώ τη Ρωσία”

Αυτό έπρεπε να είχε πει και το γουρλό το δικό μας για την Κύπρο και ο μπεκρής ο Αναστασιάδης
Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ έθεσε ένα όρο για να καταδικάσει τις ρωσικές κινήσεις και την αναγνώριση της ανεξαρτησίας των περιοχών

Συμβολικό «πάγωμα» των (ανύπαρκτων) περιουσιακών στοιχείων των Β.Πούτιν και Σ.Λαβρόφ στην Ευρώπη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει τρίτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία, δήλωσε στο Reuters Ευρωπαίος αξιωματούχος.
Αξιωματούχος της ΕΕ, που δεν κατονομάζεται, δήλωσε ότι η τρίτη δέσμη κυρώσεων

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ Σήμερα πεθαίνει ο Δυτικοναζισμός! Το Κίεβο επιστρέφει στη Ρωσία!

Οι Ρώσοι μπήκαν στο Κίεβο. Είναι στα 9 με 10 χλμ από το κέντρο της πόλης.Πυρά ακούστηκαν κοντά στο κυβερνητικό καρτιέ στο Κίεβο!
Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας επιβεβαιώνει ότι το Vorzel έπεσε στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων, αυτό είναι 5 μίλια (8 χιλιόμετρα) μακριά από το Κίεβο.

Ο Πούτιν έκανε το αυτονόητο … Η Αρκούδα ξύπνησε …




Ο Πούτιν και η ομάδα του είδε ότι στην γεωπολιτική σκακιέρα το συνδικάτο της δύσης θέλει να κυριαρχεί σε όλο τον πλανήτη , για αυτό και οι πρόεδροι της Αμερικής αυτοαποκαλούνται πλανητάρχες
Η Αρκούδα της ανατολής βλέποντας το σκηνικό τα τελευταία 2 χρόνια

TΡΕΜΕΙ ΕΦΟΔΟ της Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη η Τουρκία! ΔΕΝ κλείνει τα Στενά του Βοσπόρου

Απάντησαν με καθυστέρηση για να δουν τι θα γίνει πρώτα... Αν τα έκλειναν, οι Ρώσοι θα πετάγονταν να τα ανοίξουν...
Έμμεση απάντηση στην Ουκρανία ότι τα Στενά δεν θα κλείσουν για τα ρωσικά πλοία έδωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Συστατικό στις καυτερές πιπεριές μπορεί να «νικήσει» τον καρκίνο του πνεύμονα

Η καψαϊκίνη είναι υπεύθυνη για την εκρηκτική γεύση στις καυτερές πιπεριές (τσίλι). Τώρα, μια νέα μελέτη αναφέρει ότι η καψαϊκίνη μπορεί να είναι ευεργετική και για τους ασθενείς με μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου του πνεύμονα.

Ενεργειακό «ΧΤΥΠΗΜΑ» Πούτιν στην Γερμανία – Έμειναν «ΑΦΩΝΟΙ» με τα αποθέματα ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ στην Κάτω Σαξονία

Δεν θα αφήσει να πέσει τίποτα κάτω ο Ρώσος ηγέτης
Με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά την επίθεση στην Ουκρανία, τίθεται και το ζήτημα της ασφάλειας του εφοδιασμού με φυσικό αέριο, με την Γερμανία να βρίσκεται σε πανικό, καθώς η διεθνιστική κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε να έρθει σε ρήξη με την Μόσχα.

Έχουμε και τον Πλεύρη να πανηγυρίζει για το Παίδων Πεντέλης: «Προς λύπη όσων διέδιδαν fake news…»

Σε πλήρη λειτουργία επανέρχεται το νοσοκομείο Παίδων Πέντελης,
που είχε μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο για τα παιδιά και γι’ αυτό είχαν ανασταλεί οι εφημερίες του.

24.2.22

Ολυμπιακός- Αρμάνι 67-58: «Λάβα» έτοιμη για τετράδα!

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο 
 τελευταίο δεκάλεπτο και με «όπλο» την άμυνά του έφτασε στην επικράτηση με 67-58 επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ κάνοντας άλμα για την πρώτη τετράδα.

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Αποδοκιμάστηκε ο Ονιεκούρου....ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.....!!!!

Ο Ονιεκούρου αποδοκιμάστηκε έντονα
από τον κόσμο του Ολυμπιακού, τη στιγμή που έγινε αλλαγή στο ματς με την Αταλάντα

Ολυμπιακός - Αταλάντα 0-3: Αποδείχθηκε ανήμπορος για την υπέρβαση

Μπορεί να ήθελε την πρόκριση, αλλά ξεκάθαρα δεν μπορούσε ο Ολυμπιακός να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το εισιτήριο για τους «16» του Europa League κόντρα στην Αταλάντα στο Καραϊσκάκη. Οι Ιταλοί επικράτησαν με 3-0 στο Φάληρο

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΕΠΕΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΠΙΛΟΤΟΥ

Ενημέρωση από τη Γερμανία αναφέρει πως βομβαρδίστηκαν όλες οί βάσεις και τα γραφεία του ΝΑΤΟ, τα λιμάνια και τα στρατιωτικά αεροδρόμια.
Την ίδια ώρα, Γερμανός βουλευτής τονίζει πως “Δεν θα υπάρξει στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας”.
Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.