θ

Translate

26.2.22

Ιδέα δεν έχει ο κοσμάκης για το τι συμβαίνει στη χώρα.... Αν ποτέ ξυπνήσουν, αν, θα ζουν σε άλλη χώρα!

Εδώ και δύο χρόνια,όσο ασχολούμαστε με τη φοβικότητα, ακούμε-βλέπουμε τους παπαγάλους στην τηλεόραση να προπαγανδίζουν,το παγκόσμιο χρήμα των φαρμακοεταιρειών-εμβολιοεταιρειών πληρώνει αστρονομικά ποσά σε ιατρούς κλπ. υπαλλήλους του ,για να διατηρούν την κορονο-υστερία και την ψύχωση,

ο χαζόκοσμος κλειδώνεται μέσα από τις 6 και κατεβάζει ρολά,

ζει άεργος,άνεργος,αφασιακός,με ελεημοσύνες ,επιδοματάκια,

με μισθούληδες 65% κομμένους ,μείον,από τα μνημόνια και των πληθωρισμό 13 χρόνων,

σκεπτόμαστε τα πρόστιμα κι όσα θα επακολουθήσουν από το Σεπτέμβριο που φέρνουν νέα εμβόλια ,....

ι δ έ α δεν έχει ο κοσμάκης για το τι συμβαίνει στη χώρα.Αν ποτέ ξυπνήσουν,αν, θα ζουν σε άλλη χώρα!
Και όσο εμείς είμαστε απασχολημένοι με τα τεκταινόμενα του πολέμου, τέτοιες ειδήσεις θα περνάνε κάτω από το χαλάκι. 21 δις λίρες (25.2 ευρώ) ξόδεψε αλόγιστα η Βρετανική κυβέρνηση σε αχρείαστα δάνεια σε επιχειρήσεις. Είμαστε σίγουροι πως το ίδιο έχει γίνει και στη Ελλάδα. Τουλάχιστον 20 χρόνια για να αποπληρωθούν τα χρέη που θα βαρύνουν τους πολίτες μέσω αυξημένης φορολογίας δήλωσε η Μεγκ Χίλιερ, πρόεδρος της επιτροπής Δημοσίας Δαπάνης..

πηγη ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.