θ

Translate

25.2.22

Σκληρή ανακοίνωση και έφεση από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα στην απόφαση για αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα της Super League 1. Οι Γιαννιώτες με σκληρή ανακοίνωση τοποθετήθηκαν κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της ομάδας τους, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσουν τη δικαίωσή τους μέχρι τέλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. ΓIANNINA στοχοποιείται βάναυσα. Η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League να τιμωρήσει την ομάδα με αφαίρεση βαθμών για την δήθεν μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. στην οικογένεια Αυδή που έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του πρωταθλήματος, μόνο οργή και θυμό προκαλεί.

Η απόφαση δεν έχει κανένα λογικό έρεισμα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο από κάθε άποψη πως στόχος είναι να πληγεί ο σύλλογος. Επιβεβαιωνόμαστε όταν λέγαμε ότι ενοχλεί η θέση που βρισκόμαστε στην βαθμολογία.

Εμείς ως Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης μέχρι να καταρριφθεί όλο αυτό το αλαζονικό έκτρωμα. Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους Ηπειρώτες φιλάθλους, την Περιφέρεια, τον Δήμο και τους βουλευτές της πόλης, αυτή την δύσκολη στιγμή που η ομάδα βάλλεται από παντού, να βρεθούν στο πλευρό της και να δείξουν την έμπρακτη στήριξη τους.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γνωρίζει καλά την αλήθεια, την οποία μάλιστα απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία, και θα διεκδικήσει τη δικαίωση μέχρι τέλους".

Παράλληλα ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε έφεση για την τιμωρία της αφαίρεσης των πέντε βαθμών που του επιβλήθηκε σήμερα. Επίσης ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους της ΠΑΕ έχει κάνει και το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν δέχθηκε ούτε την παραγραφή του αδικήματος.

Κι αυτό γιατί η αγοραπωλησία ξεκίνησε το 2015, ωστόσο εξαιτίας ενός πληρεξούσιου που εντοπίστηκε το 2017 θεωρήθηκε ότι έγινε τότε.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.