θ

Translate

27.2.22

ΗΠΑ: 1000% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΧΙΜΠΑΤΖΙΔΩΝ

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων ατόμων έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 1000 τοις εκατό μεταξύ 11 Δεκεμβρίου 2021 και 8 Ιανουαρίου φέτος, σύμφωνα με στοιχεία από το CDC, το αμερικανικό υπουργείο. Σημειώστε ότι το CDC δεν υπολογίζει κάποιον ως "πλήρως εμβολιασμένο" παρά μόνο 14 ημέρες μετά το τελευταίο εμβόλιο.

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των ανθρώπων που έχουν κάνει την αναμνηστική έχει επίσης εκτοξευθεί, κατά ένα εκπληκτικό 2400 τοις εκατό, σύμφωνα με τους Epoch Times.

Δεύτερη αναμνηστική

Επιπλέον, ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία μεταξύ των εμβολιασμένων αυξήθηκε την ίδια περίοδο, από 1,4 ανά 100.000 σε 35,2 ανά 100.000, δείχνουν τα στοιχεία. Περισσότεροι εμβολιασμένοι με την αναμνηστική κατέληξαν επίσης στο νοσοκομείο. Και οι θάνατοι από κορωνοϊό μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχαν ενισχυθεί, αυξήθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Stéphane Bancel, διευθυντής της εταιρείας παραγωγής εμβολίων Moderna, είπε στους επενδυτές ότι απαιτείται δεύτερη ενισχυτική λόγω της μειωμένης προστασίας του εμβολίου και του πρώτου ενισχυτικού. Αυτή η τέταρτη δόση θα πρέπει να χορηγηθεί το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Ο αριθμός των κρουσμάτων, των νοσηλειών και των θανάτων αυξήθηκε επίσης μεταξύ των μη εμβολιασμένων μεταξύ 11 Δεκεμβρίου πέρυσι και 8 Ιανουαρίου, αλλά πολύ λιγότερο από ό,τι μεταξύ των εμβολιασμένων.

Τις τελευταίες εβδομάδες, τα ποσοστά του κορωνοϊού έχουν πράγματι μειωθεί, γεγονός που οδήγησε πολλές αμερικανικές πολιτείες να καταργήσουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Οι εμβολιασμένοι χιμπατζίδες όμως πάνε και για την τέταρτη ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ χωρίς να έχουν την ικανότητα της κριτικής και του όλο και ποιο γρήγορου θανάτου τους.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.