θ

Translate

27.2.22

Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ

Αυτό που τόσα χρόνια πιστεύαμε και επίσης γράφαμε ότι θα έρθει, το βιώνουμε ΣΗΜΕΡΑ. 
Παντού μαζικός αυνανισμός εις βάρος του πόπολου στην τεράστια ΦΑΡΣΑ-19. Την εποχική γρίπη την εξαφάνισαν το 20, το 21 τους έκαναν την ένεση και το 22 τους θάβουν μαζικά. Και καλά να τους κάνουν, εφόσον είναι άχρηστοι να σκεφτούν.
Η χούντα του αντίχριστου εδώ και 2 χρόνια έχει διαλύσει τα μυαλά της μάζας, μόνο με την επανάληψη της απάτης και τα ψέματα έχουν κλειδώσει την χεσμένη μάζα στα σπίτια της και την ρωτάνε να αποδείξει οτι ειναι υγιής. Τόση ανοησία ή οξεία βλακώδης πάθηση του όχλου έχει καταστρέψει την κοινωνία μας. Αυτό που γνωρίζαμε, το κανιβαλιστικό έκτρωμα μιας άχρηστης κοινωνιας μας οδήγησε στον αφανισμό. Τα ψέματα των άχρηστων πολιτικών κομπάρσων τρυπώσει για τα καλά μέσα στο ανόητο μυαλουδάκι της μάζας. Εντεχνα από την πολύ βλακώδη εκπαίδευση την κλείδωσαν μέσα σε μια τέλεια πόλη ΤΡΟΜΟΥ και απόλυτου ελέγχου.
Η χούντα της Δύσης, μια μαύρη σέκτα που την αποτελούν παιδεραστές, σοδομιστές, τέκτονες, χαζάροι, μασόνοι κτλ. δολοφονεί όλους όσους μπορεί και όσους δεν αντιστέκονται στα 2 τελευταία χρονια ΝΑΖΙΣΜΟΥ. Πάντα έτσι ήταν και τώρα δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο τους. Μια Δύση με εξουσίες παρανοικών μέτρων και μίσους για την ανθρωπότητα σε όλες της τις πτυχές θα αφανιστεί. Που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε;
Στους ανόητους ποδοσφαιριστές που εμβολιάζονται σαν σκύλοι και σκάνε οι καρδιές τους από τα πολλά οφέλη;
Στις κοπελίτσες που τρυπιούνται στον ώμο για να ψωνίσουν στα μαγαζιά ή να πάνε διακοπές και στην συνέχεια τρέμουν και μένουν παράλυτες; 
Στους βλαμμένους νέους που σκάνε ξαφνικά οι καρδιές τους μετά την αναμνηστική ένεση στο σπίτι και τους βρίσκουν μετά από πολλές ώρες ή μέρες; Τους λες γιατί την κάνετε και απαντάνε ήταν υποχρεωτική και την έκανα με το ζόρι.
Γιατί ρε βλαμμένε ήταν υποχρεωτική εφόσον πήγες από μόνος σου να στην μπίξουν οι άλλοι κουραμπιέδες; Οι ειδικοί κουραμπιέδες στα θέματα υγείας!!!
Να περάσουμε στους άτυχους και ευκολόπιστους σακάτες; Τα πολλά οφέλη τους; Που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Είναι πράγματι άτυχοι αλλά και ανόητοι, οι τυχεροί είναι οι εμβολιασμένοι μακαρίτες. Ως προς το παρών. Αν όμως επιστρέψουν πίσω στους θηριοδαμαστές τους, ο ουροβόρος τους κατασπαράζει τις ψυχές και αυτοί δεν παίρνουν τίποτα χαμπάρι.
Οι ψυχοπαθείς υπηρέτες της Καμπάλα του Κλάους, ενός κρυπτοχαζάρου, όπως είναι άλλωστε όλοι τους, σφαγιάζουν τους λαούς, όπως σφαγιάζουν τους δυστυχείς Ουκρανούς. Οι όβριοι ηγέτες τους έχουν το ίδιο σενάριο όπως οι Μπολσεβίκοι του Λένιν. Και οι λαοί δεν έχουν καταλάβει σε τι φασισμό έπεσαν που σαν δεξιότητα τους έχουν τον αφανισμό των χριστιανών. Στην Ουκρανία και φυσικά σε εμάς στην Ελλάδα. 
Ο κρυπτο Μωυσής, ο γουρλομάτης σαλτιμπάγκος δεν είναι καλύτερος από τον ηθοποιό που έχουν βάλει οι Ουκρανοί. Στα αμερικανικά πανεπιστήμια εκπαιδεύτηκε για να πουλήσει την Ελλάς. 
Ο σαλτιμπάγκος στην Ουκρανία ήταν ένας ηθοποιός με όβρια καταγωγή και εκπαίδευση όπως ο Λένιν και Ο Μάρξ. Ίσως σύντομα έρθει και η σειρά μας τώρα που ο 3ΠΠ ξεκίνησε και με τα όπλα. Αλλά εμείς τον βαράμε κανονικά. Η σφαγή των Ουκρανών είναι η απόδειξη ότι το τέλος για την Ευρώπη μετά από 90 χρόνια Ναζισμού, ξαναπλησιάζει.
Αν υπάρχουν ακόμη έλληνες στον στρατό και στις ειδικές δυνάμεις, θα πρέπει να επέμβουν ΤΩΡΑ και να ρίξουν την ανθελληνική χούντα του Γουρλομάτη, του απατεώνα και οικονομικού καταστροφέα της χώρας μας. Η αντιπολίτευση είναι ακριβώς μια από τα ίδια, μια στυγνή μαφιόζικη σέκτα μπολσεβίκων  σατανιστών...αν δεν ενωθούμε θα αφανιστούμε.
Ρίξτε τον άχρηστο απατεώνα με τα πολλά ακίνητα και εκατοντάδες χιλιάρικα που σας αφανίζει σύμφωνα με τις εντολές της Σιώνας. 
Μην τον παίζετε αλλά ξεκινήστε τα έργα.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...
KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.