θ

Translate

31.7.23

H αισχροκέρδεια πάει... διακοπές...

Η αισχροκέρδεια πάει διακοπές όπως όλα δείχνουν, καθώς οι τιμές των φρούτων και των λαχανικών στα σουπερμάρκετ των νησιών... αυτή την περίοδο είναι υπερδιπλάσιες από αυτές που μπορεί κανείς να βρει στην Αττική.

Φωτιά στη Χίο: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά – Επιχειρούν εναέρια μέσα (Βιντεο)

Μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς έχουν εκκενωθεί δύο χωριά
Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στη Χίο, που ξεσπασε το βραδυ της Κυριακης σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Κατάβαση βορειοδυτικά του νησιού και πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Μίλτον Βιέρα

Ο Ουρουγουανός επιτελικός ή και αμυντικός μέσος Μίλτον Βιέρα (Milton Viera Rivero), γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1946, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην Βραζιλία. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εύα Μουράτι: Η «καυτή» Αλβανίδα παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Ελλάδα με γαλανόλευκο μαγιό και «κολάζει» (φώτο)

 «Το μπικίνι στα χρώματα της ελληνικής σημαίας. Λέω τραγούδια από το MammaMia για να ταιριάξω στο κλίμα»
Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η γνωστή παρουσιάστρια από την Αλβανία, Εύα Μουράτι.

Το νησί με τον κόκκινο βράχο Αρχοντιά και παράδοση στο Καστελόριζο - Δείτε τις φωτογραφίες

Οι Δωριείς του έδωσαν το όνομα Μεγίστη, οι Άραβες το ονόμαζαν «Μαγιάς», οι Οθωμανοί «Μεΐς». Καστελόριζο ονομάστηκε τον 14ο αιώνα από τους Ιωαννίτες Ιππότες, οι οποίοι έχτισαν κάστρο πάνω στον επιβλητικό κοκκινωπό βράχο, κοντά στην είσοδο του λιμανιού του.

Τι πάθατε όλες βρε κορίτσια. ΠΑΘΟΣ για Οθωμανικό; Η Έφη Καραγιαννίδου έγινε μουσουλμάνα και θέλει να ανακατασκευάσει το Τζαμί και τον Μεντρεσέ στην Καστοριά (συνέντευξη)

Η Έφη Καραγιαννίδου πρώην διευθύντρια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καστοριάς, έχει ασπαστεί τον ισλαμισμό και τώρα ονομάζεται Ελίφ. Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα ΣΑΜΠΑΧ και μεταξύ άλλων ανέφερε

30.7.23

Ο μεγαλύτερος αλήτης που πέρασε από την χώρα – Είπε ψέματα ότι θα μείνει στην Αθήνα και τελικά βρίσκεται στο Μαράθι ο εθνικός απατεώνας Κυριάκος Μητσοτάκης

 Πριν από λίγες ώρες, ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νότης Μηταράκης, αποκεφαλίστηκε διότι έκανε διακοπές την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, σύμφωνα με την δικαιολογία του Μαξίμου. 

Φάνης Πλέγας: Αυτός είναι ο 49χρονος που υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που έτρωγε στην παραλία του Καστελλόκαμπου

 Ο Φάνης Πλέγας, 49 ετών το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πάτρα, την ώρα που έτρωγε μαζί με μέλη της οικογένειας του σε παραλιακό μαγαζί της παραλίας του Καστελλόκαμπου, υπέστη ανακοπή καρδιάς και λιποθύμησε.

Η φύση εξακολουθεί να μας εκπλήσσει: Χταπόδι «περπατάει» στα…. δύο πλοκάμια (Βιντεο)

 Ένα χταπόδι καταφέρνει να κινηθεί γρήγορα κατά μήκος του πυθμένα του ωκεανού, φαινομενικά περπατώνταςΈνα απίστευτο βίντεο δείχνει πώς τα χταπόδια «περπατούν» κατά μήκος του βυθού της θάλασσας με τα δύο από τα οχτώ τους πλοκάμια.

Ισπανίδα ανακοίνωσε ποιους θέλει στην κηδεία της: «Οι άλλοι συνεχίστε να μένετε μακριά μου»

 Η Μαρία Παζ Φουέντες Φερνάντεθ από την Ισπανία κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα, όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει μια λίστα, με τους ανθρώπους που θα ήθελε να βρεθούν στην κηδεία της.

Είναι απλά άχρηστοι και ανίκανοι

Για δυο συνεχόμενες μέρες θρηνήσαμε και ανθρώπινες ζωές, χαμένους συνανθρώπους μας, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής που αντιμετωπίζει την αντιπυρική προστασία, την πρόληψη σαν “κόστος”.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Αναρωτιέμαι: Έχουμε καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής στην Υγεία; ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ...!!!!

Οι φαρμακοποιοί πληρώθηκαν μόλις για τον μήνα Μάρτιο και αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Οι ιδιωτικές κλινικές και οι Μονάδες Αιμοκάθαρσης περιμένουν ακόμα να πληρωθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο...

29.7.23

ΤΡΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΙΝΩ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ...

Θετει ζητημα ευθυνων για το Βαρουφακη
ο θεομουρλος αντιπρωθυπουργος
(ακου αντιπρωθυπουργος)
της κραταιας κυβερνησης Σαμαρα
η τσοντα του Πασοκαποκομματος

Διέλυσαν την κτηνοτροφία στην Μαγνησία – Κάηκαν ζωντανά 3.000 ζώα που προοριζόταν για βιοπορισμό των κτηνοτρόφων του Νομού

 Ν. Αγχίαλος – Στην Μαγνησία καταστράφηκε το 80% της κτηνοτροφίας.
Περισσότερα από 3000 ζώα κάηκαν.

Μιχαήλ Μίνιν 1922 – 2008

Ρώσος στρατιωτικός. Υπήρξε ο πρώτος σοβιετικός στρατιώτης που ύψωσε την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στη στέγη της γερμανικής Βουλής (Ράιχσταγκ), κατά τη διάρκεια της Μάχης του Βερολίνου (16 Απριλίου - 2 Μαΐου 1945).

Ιάπωνας «μεταμορφώθηκε» σε σκύλο – Τον… έβγαλαν βόλτα για πρώτη φορά! (Βιντεο)

To κανάλι του εκκεντρικού άνδρα στο YouTube έχει πάνω από 30.000 συνδρομητές
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ένας Ιάπωνας που ξόδεψε πάνω από 12.000 ευρώ για να μεταμορφωθεί σε σκύλο ράτσας μπόρντερ κόλεϊ (η γνωστή στους παλαιότερους, «Λάσι»).

Ξεφτιλίζουν στα κοινωνικά δίκτυα τον Νότη Μηταράκη – Ο ανίκανος χλαπάτσας της πολιτικής κάθησε μόνο μερικές μέρες στο υπουργείο

Ο Νότης Μηταράκης υπέβαλε σήμερα, Παρασκευή, την παραίτησή του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά από δημοσίευμα που ανέφερε ότι έκανε διακοπές στην Πάτμο εν μέσω φωτιών που μαίνονταν επί μέρες σε όλη τη χώρα.

28.7.23

Πολυχρονος

 Να σε χαιρονται οι ομοσταυλοι σου
Σημερα ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι
ο Αλεκος εχει γενεθλια
τιμη και δοξα στον ζαχαροπλαστη
που θα του φτιαξει τουρτα....

Το τελευταίο αντίο στον ήρωα ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη (Φωτο+Βιντεο)

 Σπαρακτικές είναι οι στιγμές στην κηδεία του ήρωα ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη που έπεσε μαζί με τον κυβερνήτη του Καναντέρ Χρήστο Μουλά, κατά την κατάσβεση πυρκαγιών στην Κάρυστο.

Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος - Ο "Αδιάφθορος" της Γαλλικής Επανάστασης

Ο Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος (Maximilien Robespierre) υπήρξε ο διασημότερος και ο πλέον αμφιλεγόμενος από τους ηγέτες της Γαλλικής Επανάστασης. Γεννήθηκε στο Αράς στις 6 Μαΐου 1758 και ήταν δικηγόρος. Γρήγορα ξεχώρισε για τις επαγγελματικές του ικανότητες και απέκτησε φήμη ως υπερασπιστής των φτωχών.

Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Η μεγαλύτερη και πιο πολύνεκρη πολεμική αναμέτρηση που γνώρισε ο κόσμος μέχρι την έκρηξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου 1914, όταν η Αυστροουγγαρία κήρυξε τον πόλεμο κατά της Σερβίας και τελείωσε με την ταπεινωτική ήττα της Γερμανίας και των συμμάχων της στις 11 Νοεμβρίου 1918.

27.7.23

ΟΧΙ, ΙΕΡΑΡΧΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΘΥΣΙΑ”.

ΟΧΙ, ΙΕΡΑΡΧΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΘΥΣΙΑ”.
ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,
ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Να κατατεθεί από τα πατριωτικά κόμματα μήνυση για εσχάτη προδοσία στον Κυριάκο Μητσοτάκη – Αρνήθηκε την βοήθεια της Τσεχίας την ώρα που ο κόσμος καιγόταν ζωντανός

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον πύρινο εφιάλτη, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες έχει μετατρέψει σε στάχτη δεκάδες χιλιάδες στρέμματα γης σε ηπειρωτική και νησιωτική χώρα και ενώ ήδη θρηνούμε τα πρώτα θύματα των δασικών πυρκαγιών για φέτος,

“Πέθανε μπροστά στα μάτια μου την ώρα που χόρευε” – Φαρσαλινός παραδοσιακός τραγουδιστής έπαθε σοκ μετά τον ακαριαίο θάνατο κατοίκου της Άνω Αγόριαννη Δομοκού

Ένα τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του περιγράφει παραδοσιακός τραγουδιστής από τα Φάρσαλα.
Ο Δημήτρης Χατζηπλής συγκλονισμένος από όσα έζησε χθες το βράδυ σε πανηγύρι στην Άνω Αγόριαννη Δομοκού δεν μπορεί να πιστέψει

26.7.23

Να ζήσει ο Κυριάκος και η αυτοδυναμία! Καίγονται σπίτια στην πόλη της Λαμίας – Η κόλαση του Δάντη σε όλη τη χώρα (Φώτο+βίντεο)

Δραματικές στιγμές στην περιοχή του Αφανού της Λαμίας, με τις φλόγες να έχουν κάψει ήδη μια αποθήκη και δύο οικίες κατά τις πρώτες πληροφορίες ενώ απειλούνται και άλλες κατοικίες.

Στην ΠΥΡΑ οι δολοφόνοι και ΟΧΙ η Ελλάδα !!!

Ο θάνατος των πιλότων αλλάζει τα πάντα ! …ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ …ΤΩΡΑ!!!

Μέχρι τώρα το μητσοτακικό παρακράτος —του Σβαμπ και της Μπίλντερμπεργκ—, το οποίο πλουτίζει από τις ανεμογεννήτριες, φαίνεται ότι είχε μια αρχή:

Αρχαία Ελληνικά ονόματα ανδρών και γυναικών

Τα κυριότερα από τα αρχαία Ελληνικά ονόματα ανδρών και γυναικών.
Α
ΑΒΔΗΡΟΣ - ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ - ΑΓΑΠΗΝΩΡ - ΑΓΑΥΗ - ΑΓΕΥΣ - ΑΓΗΝΩΡ - ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΣ - ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ - ΑΓΙΣ - ΑΓΛΑΊΑ - ΑΓΝΟΔΙΚΗ - ΑΓΝΩ - ΑΓΝΩΝ - ΑΔΜΗΤΟΣ - ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ -

Το ξεβράκωτο τάγμα

Στο νεοσύστατο Ελληνικό κράτος με την έλευση του Όθωνα και την εγκατάσταση σε όλα τα πόστα πουλημένων και προσκυνημένων Ελλήνων, η αντιβασιλεία προχώρησε στην υλοποίηση των σχεδίων τόσον των Βαυαρών, όσο και των προστάτιδων. 

ΑΝΑΦΗ (ΚΥΚΛΑΔΕΣ) φωτο.

Η Ανάφη είναι η καλλονή των Κυκλάδων χάρη στην φυσική της ομορφιά. Το νησί με τις χρυσές αμμουδιές και τα καταπράσινα νερά χαρίζει στους επισκέπτες του ήρεμες
διακοπές μέσα στη φύση.

25.7.23

6 χρόνια χωρίς τον θρυλικό Μπέμπη! (video)

 Ήταν ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές!
Σαν σήμερα, το 2017, ο Θανάσης Μπέμπης «έφυγε» σε ηλικία 90 ετών, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού...

Η Ρόδος κατακαίγεται και η κυβέρνηση λέει ότι «τα κάναμε όλα τέλεια»! – Για «υπερβολή και ελάχιστες ζημιές» μιλά ο υφυπουργός Ναυτιλίας

147.000 στρέμματα έγιναν στάχτη - «Το περιβάλλον πραγματικά έχει καταστραφεί» λέει ο Ε.Λέκκας
 Για έβδομη ημέρα κατακαίγεται η Ρόδος, με τους κατοίκους να ζητούν διαρκώς βοήθεια, ωστόσο ο υφυπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Γιάννης Παππάς τα είδε όλα…

Λες και ήταν χθες

Πολλοί θα θυμούνται ακόμη τις δημοτικές πισίνες ή τις δεξαμενές που ήταν διεσπαρμένες σε διάφορες περιοχές των Αθηνών και κάλυπταν τις ανάγκες των παιδιών τα καλοκαίρια.

Μηταράκης το 2015 : “ΟΧΙ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”, σήμερα όμως…

Ως βουλευτής αντιπολίτευσης έλεγε “ΟΧΙ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”, ως “υπεύθυνος” υπουργός «ΥΠΕΡΔΟΜΕΣ πάνω στα σύνορα»!
Το 2015 αντιλαμβανόταν τους εθνικούς κινδύνους ο κ. Μηταράκης ως βουλευτής της αντιπολίτευσης και ζητούσε να μην κατασκευαστούν τα χοτ σποτς στο Αιγαίο.

Τα μυστικά πολεμικά καταφύγια της Αττικής

Η πρώτη καταγραφή της μυστικής, υπόγειας Αττικής, μέσα από τα καταφύγια που κατασκευάστηκαν για να προστατεύσουν τους κατοίκους της από τους πολέμους μιας άλλης εποχής. Σήμερα τα περισσότερα είναι έρμαια της εγκατάλειψης,

24.7.23

Καίγεται όλη η Ελλάδα! Φωτιές στην Ρόδο στην Θήβα στο Πήλιο στην Κέρκυρα – Στάχτη και μπούρμπερη από αυτούς που πήραν με την Singular Logic την εξουσία

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα, μετά από ειδοποίηση για νέα πυρκαγιά στη Θήβα.
Φωτιά τώρα στη Θήβα. Κοντά σε σπίτια η εστία της πυρκαγιάς, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Επιχειρούν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Πυρκαγιές: Όταν έλεγαν ότι «οι αντιεμβολιαστές διασπείρουν θεωρίες για τις ανεμογεννήτριες» «Δεν χρειάζεται να κάψουμε τα δάση για να βάλουμε ανεμογεννήτριες»

Εξαιρετικά επίκαιρες μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που είχε κάνει τον Αύγουστο του 2021 αναφορικά με τις τότε καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και την Εύβοια.  

Η "οικογενειακή σχέση" των Μητσοτάκη - Μπακογιάννη με το καθεστώς Ερντογάν.

Σάλος, οργή, αγανάκτηση έχει ξεσπάσει στην ελληνική κοινωνία – για άλλη μια φορά – για τα αργά έως ανύπαρκτα εθνικά αντανακλαστικά αυτής της κυβέρνησης και του περίγυρού της!  

23.7.23

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Ένα σύντομο βιογραφικό του πιο άχρηστου και ανεπάγγελτου πρωθυπουργού όλων των εποχών...Ο ΓΚΑΒΟΣ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ 18.....ΣΚΥΨΕ ΚΙ ΑΛΛΟ.....!!!

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα με αρχές και αξίες που φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των γόνων του πριν καν καλά καλά αποφοιτήσουν από το πανεπιστήμιο και το έχει δείξει πάρα πολλές φορές. Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης,

Καιρός: Σήμερα η πιο ζεστή ημέρα της πενταετίας – Πού θα φτάσει ο υδράργυρος 44-45 βαθμούς

Το πιο θερμό Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού βιώνει η Ελλάδα, με την Κυριακή (23/7) να είναι η δυσκολότερη ημέρα.
Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ παραμένει σε ισχύ,

Βρήκαν γατόψαρο δύο μέτρων στον Έβρο

 Βρήκαν γατόψαρο δύο μέτρων στον ποταμό Έβρο – Το έπιασε Τούρκος ψαράς από την Αδριανούπολη.Ο Βεϊσέλ Ιρμάκ δεν πίστευε στα μάτια του όταν τράβηξε τα δίχτυα του στην τουρκική πλευρά του ποταμού Έβρου.

Εντείνεται η σκλαβοποίηση του ανθρώπινου είδους

«Οι ελεύθεροι λαοί οφείλουν να μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις εναντίον σ’ όποιον απειλεί την ελευθερία τους, σ’ όποιον καταπατάει τα εδάφη τους.» Ηρόδοτος

Ματαιώνεται η αυριανή δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας λόγω των πυρκαγιών στη Ρόδο Ανακοίνωση της προεδρίας

Με ανακοίνωσή της, το πρωί της Κυριακής (23/07), και υπό τη φωτιά στη Ρόδο, η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε τη ματαίωση της ετήσιας δεξίωσης για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η κατοχή, η δικτατορία και ο αρχιεπίσκοπος

Παπαδόπουλος, Παττακός και Μακαρέζος με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τους στενούς συνεργάτες του Ανθιμο (Ρούσσα) και Χριστόδουλο (Παρασκευαΐδη)
Δεν θα ’πρεπε να μας ξαφνιάσει το γεγονός ότι ο αρχιεπίσκοπος αποφάσισε να κηρύξει προσωπικό πόλεμο στον υπουργό Παιδείας.
Ο κ. Ιερώνυμος ακολουθεί πιστά τη γνωστή τακτική των προκατόχων του, σύμφωνα με την οποία,

«Έτσι και κουνηθείτε θα σας πολεμήσουμε εμείς με τα όπλα που μας δώσατε»!

 Η Επιστρατευση...
Γιώργος Τσιρίδης / Δημήτρης Παπανικολόπουλος
Το ερώτημα «πώς έπεσε η χούντα» έχει απασχολήσει τους κοινωνικούς επιστήμονες της μεταπολιτευτικής γενιάς, χωρίς όμως, κατά τη γνώμη μας, να έχει δοθεί ικανοποιητική απάντηση.

Γιώργος Γαβριηλίδης 1908 – 1982

Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, από τους πιο γνωστούς δευταραγωνιστές της μεγάλης οθόνης.
Ο Γιώργος Γαβριηλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1908 και καταγόταν από καλλιτεχνική οικογένεια.

22.7.23

Εικόνες… πολέμου στην Ρόδο: Σαν πρόσφυγες χιλιάδες κάτοικοι και τουρίστες φεύγουν για να σωθούν από τις φλόγες

 
Βρετανός τουρίστας: «Φύγαμε με πετσέτες στα πρόσωπα – Το παιδί μου λέει ότι δεν θέλει να πεθάνει»
Το βρετανικό Sky News, γράφει σήμερα σε δημοσίευμά του πως οι φωτιές στη Ρόδο ανάγκασαν εκατοντάδες τουρίστες να εγκαταλείψουν τα ξενοδοχεία τους,

Ανατροπή με το τρίτο κύμα καύσωνα: Πόσο θα διαρκέσει; – Νέα πρόγνωση από Σ.Αρναούτογλου

Δείτε την ανάρτηση του Σ.Αρναούτογλου
 Πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί μετά τον παρατεταμένο καύσωνα καθώς σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού Σάκη Αρναούτογλου, η θερμοκρασία από τα μέσα της επόμενης

Εμπρός της γης οι προσκυνημένοι!.. ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ....ΦΟΥΣΤΗ.....!!!!

       Τα λόγια χάνουν την αλήθεια και την δύναμή τους όταν προφέρονται από λάθος χείλη, ή τέλος πάντων από χείλη που δεν μας αρέσουν;  
     Η απάντηση είναι πως κανονικά δεν θάπρεπε, αλλά ναι, συμβαίνει.
     Πριν λίγες μέρες
επισκέφθηκε την χώρα ο Μοσχ(αρ)οβισί, ως επίτροπος της "Ενωσης" τοκογλύφων..
 

Καύσωνας: Τι να φάτε και τι να αποφύγετε στην μεγάλη ζέστη

Το κύμα καύσωνα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπιστεί, όσον αφορά τη διατροφή που ακολουθούμε. Ίσως βιώσετε μια μεγάλη απώλεια όρεξης που θα μπορούσε να σας κάνει να μην αισθάνεστε καλά κατά τη διάρκεια των πιο ζεστών στιγμών στην ημέρα.

Έως το τέλος του αιώνα 90.000 Ευρωπαίοι θα πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας του καύσωνα

Αν δεν ληφθούν μέτρα αποτροπής, 90.000 Ευρωπαίοι υπάρχει κίνδυνος να πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών ως το τέλος του αιώνα, καθώς οι καύσωνες εγείρουν τη σοβαρότερη απειλή για την ανθρώπινη υγεία

Η ιστορία του διαβόητου κακοποιού Τζον Ντίλιγκερ!

Ένας από τους πιο διάσημους κακοποιούς, ο Τζον Ντίλιγκερ (John Dillinger) γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 1903 στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Ο πατέρας του ήταν παντοπώλης και ενεργό μέλος της εκκλησίας. Παρότι αυστηρών ηθών, έκανε όλα τα χατίρια στον γιο του, επειδή έμεινε ορφανός
Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.