θ

Translate

26.7.23

Να ζήσει ο Κυριάκος και η αυτοδυναμία! Καίγονται σπίτια στην πόλη της Λαμίας – Η κόλαση του Δάντη σε όλη τη χώρα (Φώτο+βίντεο)

Δραματικές στιγμές στην περιοχή του Αφανού της Λαμίας, με τις φλόγες να έχουν κάψει ήδη μια αποθήκη και δύο οικίες κατά τις πρώτες πληροφορίες ενώ απειλούνται και άλλες κατοικίες.
Η Πολιτική Προστασία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να κλείσουν τα σπίτια τους και να προστατεύσουν τα σπίτια τους ρίχνοντας νερό στις αυλές καθώς και να απομακρυνθούν άνθρωποι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Πριν λίγο αποφασίστηκε και μερική εκκένωση του βόρειου τμήματος.
Την ίδια στιγμή μάχη δίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να τιθασεύει τη φωτιά που εξαιτίας των ανέμων έλαβε διαστάσεις. Στην επιχείρηση συμμετέχουν και πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν καεί ήδη 2 σπίτια και μια αποθήκη στην περιοχή του Αφανού.
Δείτε και τα σχετικά βίντεο

.
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.