θ

Translate

30 Ιουλίου 2023

Ο μεγαλύτερος αλήτης που πέρασε από την χώρα – Είπε ψέματα ότι θα μείνει στην Αθήνα και τελικά βρίσκεται στο Μαράθι ο εθνικός απατεώνας Κυριάκος Μητσοτάκης

 Πριν από λίγες ώρες, ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νότης Μηταράκης, αποκεφαλίστηκε διότι έκανε διακοπές την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, σύμφωνα με την δικαιολογία του Μαξίμου.  Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Καθημερινή, η οποία μάλιστα στην συγκεκριμένη αναφορά έγραφε το εξής:  Σαν να μην τρέχει τίποτα  »Ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών»!  Το άρθρο λοιπόν που οδήγησε στην καρατόμηση Μηταράκη, ισχυριζόταν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά την δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, ακύρωσε τις διακοπές του λόγω των πυρκαγιών!  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Μαράθι, όπου ανέμελος απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, παρά τους ανωτέρω ισχυρισμούς…  Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχτεί σήμερα το πρωί στις 9:56, στην αγαπημένη παραλία του πρωθυπουργού.  Πρόκειται για τον ορισμό της αναλγησίας, της εξαπάτησης, αλλά και της καθεστωτικής αντίληψης.  Τα ΜΜΕ παρουσίαζαν τον Μητσοτάκη ως τον ήρωα πρωθυπουργό, που ενώ χρειαζόταν ξεκούραση, προτίμησε να μείνει στην Αθήνα για να συντονίσει το έργο της κυβέρνησης λόγω των πυρκαγιών, ενώ την ίδια στιγμή ο υπουργός του αποκεφαλιζόταν για τρεις ημέρες διακοπές, ενώ και ο περιφερειάρχης Αττικής πιθανότατα απομακρύνεται, λόγω ενός ζεϊμπέκικου.  Εάν στην Ελλάδα η δημοκρατία λειτουργούσε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υπέβαλε σήμερα κιόλας την παραίτηση του, μετά από την συγκεκριμένη αποκάλυψη.
 μονταζ teo
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.