θ

Translate

30.11.23

Οπαδοί Ολυμπιακού σε παίκτες: «Όποιος δεν μπορεί...» (Vid)

Οι Ερυθρόλευκοι γνωρισαν πολυ βαρια ηττα στην εδρα της Φραιμπουργκ, καθώς οι Γερμανοί τους διέλυσαν με 5-0

Χένρι Κίσινγκερ: Ο αμφιλεγόμενος διπλωμάτης που επηρέασε την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ για δεκαετίες

Ο  Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος υπηρέτησε ως υπουργός Εξωτερικών και σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ υπό τους Προέδρους Ρίτσαρντ Νίξον και Τζέραλντ Φορντ, παρέμεινε μια εξέχουσα φωνή σε θέματα εξωτερικής πολιτικής πολύ μετά την αποχώρησή του

Eν Αθήναις....το νέο σπιτικό

Βλέπουμε στο Γιουσουρούμ
Σιδερένια κρεβάτια μονά και διπλά με σουμιέ.... 

το μεταλλικό πλέγμα που αποτελείται από  ευλύγιστα ελάσματα....
Κάπως έτσι άνοιγαν τα νέα νοικοκυριά εκείνα τα χρόνια στις γειτονιές της Αθήνας 

με τις αυλέςκαι τις κάμαρες
Στο Μοναστηράκι όλα καινουργή-μεταχειρισμένα όπως έλεγαν αυτοί που τα πουλούσαν....

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣΙΤΗ

Ο επίσημος «Ορκος του Ελασίτη»
  ,καθιερωμένος με απόφαση της ΠΕΕΑ (Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης) – «Κυβέρνησης του Βουνού», το 1944 είναι ο εξής:

Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια - ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΟΣΕΤΕ....!!!

Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;;
"..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο
Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί ...
πρόσεχα την ώρα των αρχαίων..

Η πραγματική επανάσταση της εποχής μας είναι η Επανάσταση της Συνείδησης

Αν ρίξουμε μια ματιά στα γεγονότα που διαδραματίζονται στον κόσμο μας σήμερα, θα συνειδητοποιήσουμε εύκολα ότι ζούμε σε επαναστατικούς καιρούς. Η επανάσταση των ημερών μας όμως, είναι εντελώς διαφορετική

Μετά την Αριστερά

1. Τέλος της Αριστεράς , συνέχιση των αγώνων κατά του καπιταλισμού 
Τι έχει μείνει  από την έννοια της Αριστεράς στην Ελλάδα και την Ευρώπη ;
 Η Αριστερά  ως έννοια δεν εκπροσωπεί,  πλέον , στο σήμερα  την μαζικοποίηση και την μεγιστοποίηση  ούτε των αγώνων

Οταν οι άλλοι ήταν στα δέντρα, οι Αρχαίοι Έλληνες έκαναν νευροχειρουργικές επεμβάσεις

Συναρπαστική ανακάλυψη στην αρχαία Εύρωμο ταράζει τα νερά
Τούρκοι αρχαιολόγοι που πραγματοποιούσαν ανασκαφές στην αρχαία πόλη της Ευρώμου, στην σημερινή επαρχία Μούγλων της Τουρκίας ανακάλυψαν κρανίο που υποδηλώνει πως πραγματοποιούνταν επεμβάσεις

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είμεθα πανάρχαιοι Πελασγοί! Είναι δε μεγάλη τιμή για μας διότι οι προπάτορες μας υπήρξαν το δυναμικότερο γένος της ιστορίας. Παρόλο που φέρουμε διάφορες ονομασίες κατά το φύλο (Αχαιοί, Ίωνες, Αιολείς, Αρκάδες, Μινωίτες, Μυκηναίοι, Μακεδόνες κλπ.) τρία υπήρξαν τα κύρια γενικά ονόματα του γένους των Ελλήνων:

Η κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων το 1931!

Έναν αιώνα και κάτι πίσω, μας ταξιδεύει σήμερα η φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε.
Όπως βλέπετε, μέσα από το φωτογραφικό φακό του 1931, η κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων μικρή σχέση έχει με την εικόνα στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Όσκαρ Ουάιλντ (1854 – 1900)

Ο ποιητής, δραματουργός, μυθιστοριογράφος και κριτικός Όσκαρ (Φίνγκαλ Ο' Φλάιερτι Γουίλς) Ουάιλντ [Oscar Wilde] γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1854 στο Δουβλίνο.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του το 1878 εγκαταστάθηκε μόνιμα

Γιατί δυσκολευόμαστε να κόψουμε το κάπνισμα!

Το να κόψει κανείς το κάπνισμα είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο

. Εγώ, προσωπικά, το έχω κόψει πολλές φορές έλεγε ο φημισμένος Αμερικανός συγγραφέας Μαρκ Τουέιν.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε πολλούς καπνιστές, οι οποίοι θέλουν να κόψουν το κάπνισμα,

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΖΥ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ.....«Ε, ρε, πού είσαι, Πάγκαλε!»

Θυμάμαι τον πατέρα μου όταν η τότε μνηστή μου εμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά του και φορούσε μίνι φούστα. Ο γιατρός την κοίταξε καλά καλά, έπειτα κοίταξε εμένα και είπε: «Ε, ρε, πού είσαι, Πάγκαλε!»

Στηλιτικά

Με τον όρο αυτό χαρακτηρίζεται η πολιτική ανωμαλία, που προέκυψε στην ελληνική πολιτική σκηνή στα τέλη του 1874 και διάρκεσε μέχρι τις εκλογές του Ιουλίου του 1875, με κύριο πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Δημήτριο Βούλγαρη.

29.11.23

Αυξήσεις στα Διόδια έως 8% από την 1η Ιανουαρίου 2024, σε μία περίοδο που η ακρίβεια «χτυπά» ανελέητα τα ελληνικά νοικοκυριά! 41 τακατό!

Οι αυξήσεις αναμένεται να κυμανθούν μεταξύ 6% και 8% με το ποσοστό της αύξησης να είναι χαμηλότερο συγκριτικά με τις αρχικές απαιτήσεις των παραχωρησιούχων, που όμως δεν αποτελεί και κάποια τρομερή διαπραγματευτική επιτυχία, όπως θα επιχειρήσει να την παρουσιάσει ο Υπουργός Υποδομών

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ στα Τρίκαλα από τον Daniel – 550 σπίτια κρίθηκαν ως τώρα κατεδαφιστέα – Εγκλήματα Αγοραστού – Μιχαλάκη και των άλλων κηφήνων της Περιφέρειας

 Σχεδόν συμπληρώθηκαν τρεις μήνες, και το μέγεθος της καταστροφής που έχει υποστεί η Θεσσαλία και ο νομός Τρικάλων, ακόμη μετριέται με αριθμούς αλλά κυρίως με ανησυχία για την επόμενη μέρα.

H ανυπακοή είναι το θεμέλιο της ελευθερίας

Εκείνον τον πολύ θερμό Ιούνιο του σωτήριου (πραγματικά σωτήριου) έτους 1789, η αίθουσα συνεδριάσεων των τριών τάξεων, στα ανάκτορα του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ ήταν κλειδωμένη (έτσι κι αλλιώς ο Λουί ήταν μανιώδης συλλέκτης κλειδιών, έβαλε ένα κλειδί παραπάνω).

Σπανίζουν αλλά αξίζουν!

Ως συνήθως τα σπάνια, τα γνήσια και τα καθαρά αξίζουν. Το ατόφιο χρυσάφι, το αληθινό διαμάντι και οι "καθαρές" ψυχές είναι το όνειρο όλων των κυνηγών θησαυρών.
Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τον αυθορμητισμό τους , ντρέπονται να πουν ποιοι πραγματικά είναι

Το να μεγαλώνετε σημαίνει να διαχειρίζεστε ό,τι σας πλήγωσε

Η ωριμότητα δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με το θάρρος να αντιμετωπίζετε τις αλλαγές καθώς και τους φόβους που σας δένουν και σας εμποδίζουν να είστε ευτυχισμένοι.
Το να μεγαλώνετε δεν σημαίνει απλώς να γιορτάζετε γενέθλια ή να βλέπετε ρυτίδες

Αδιανόητο: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιούργησε κέντρο εκμάθησης της ανύπαρκτης «μακεδονικής» γλώσσας στην Φλώρινα!

 Δημιούργησε ένα φιλοσκοπιανό κέντρο επιρροής στην πιο ευαίσθητη περιοχή της χώρας - Ζ.Ζάεφ: «Συγχαρητήρια Μητσοτάκη»!
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε σε άλλο ένα εθνικό και πολιτιστικό έγκλημα καθώς όχι μόνο επικύρωσε την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, τηρώντας και υπερασπίζοντας την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών,

Τραγωδία στο Γοργοπόταμο

Στις 29 Νοεμβρίου 1964 χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε στον Γοργοπόταμο για να τιμήσουν την 22η επέτειο από την ανατίναξη της ομώνυμης γέφυρας, που αποτέλεσε μία από τις κορυφαίες αντιστασιακές πράξεις του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν η πρώτη φορά που εορτασμός διοργανώθηκε από το επίσημο ελληνικό κράτος.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

Η κατοχή περιόρισε στο ελάχιστο την αισιοδοξία του πληθυσμού.  
Μετά την κατάρρευση το πνεύμα της Πίνδου εξαφανίζεται και κυριαρχούν  παθητικές λογικές.

28.11.23

Όλα για τους Εβραίους! ΕΣΡ: Πρόστιμο 100.000 ευρώ στο ΑΡΤ για αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος από τον Κ.Πλεύρη

Πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ επέβαλλε στο κανάλι ΑΡΤ το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, εξαιτίας της παρουσίασης βιβλίου για το Άουσβιτς από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, στην εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Έχει ο Τροχός γυρίσματα

«Προφήτης είναι εκείνος που όταν όλοι απελπίζονται, αυτός ελπίζει. Και όταν όλοι ελπίζουν, αυτός απελπίζεται. «Γιατί;» θα με ρωτήσεις. Γιατί κατέχει το Μεγάλο Μυστικό: πως ο Τροχός γυρίζει»– Ν. Καζαντζάκης

Τρισκατάρατε ...

Τρισκατάρατε προδότη 5 χρόνια τώρα μας κατέστρεψες, τα πιο άσχημα χρόνια, η αποπληρωμή των λειτουργικών εξόδων σε επιχειρήσεις & νοικοκυριά έγινε πιο δύσκολη από ποτέ ή και αδύνατη. Είδος πολυτελείας το ηλ.ρεύμα, τα καύσιμα, ενώ οι φόροι βροχή.Τέτοιο κτήνος δεν ξαναπέρασε

Αντωνιάδης προς Τσιόρδα: Εγκληματίας η Ασχετος εισαι??

ΜΟΛΙΣ εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σωτήρη Τσιόδρα το κάτωθι έγγραφο:
Κύριε Τσιόδρα,
Θα θυμάστε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας. Σας είχα αποστείλει εξώδικη πρόσκληση, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, την 10/06/2020, σχετικά με τη μετάδοση ή μη του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς.

«Δρόμος της ζωής» : Μια Εποποιία!

Ήταν μία από τις εποποιίες του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, δείγμα του άφθαστου ηρωισμού, θάρρους, πρωτοβουλίας, προσήλωσης που έδειξαν στρατός και πολίτες της ΕΣΣΔ κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Λένινγκραντ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ!«ΝΑΙ υπάρχουν ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ» ! Παγκόσμιος Τρόμος...

O 83 χρονος πρώην αστροναύτης της NASA, Άλαν Μπιν είναι από τους ελάχιστους που είχε την ευκαιρία να περπατήσει στο φεγγάρι με τη συμμετοχή του στην αποστολή APOLLO 12, το 1969.
Ωστόσο, όπως επισήμανε σε πρόσφατη συνέντευξή του, θεωρεί απίθανο

Αποκάλυψη σοκ: Ο θρυλικός παιδίατρος Άσπεργκερ είχε στείλει εκατοντάδες παιδιά στο θάνατο επί Χίτλερ!

O Αυστριακός επιστήμονας, από τον οποίο ονομάστηκε το σύνδρομο του φάσματος του αυτισμού, ήταν ένα καίριο «γρανάζι» στη μηχανή ευθανασίας παιδιών του ναζιστικού καθεστώτος

Το γερμανικό στρατιωτικό νεκροταφείο στα Γιάννενα

Bundesarchiv, Bild 101I-179-1574-10 Foto: Wetzel | 1943 Γερμανός Αντιστράτηγος του Πεζικού κατά την κατάθεση στεφάνου με παραταγμένο στρατιωτικό άγημα. Στο βάθος τα κυπαρίσσια και ο τοίχος του νεκροταφείου του Αγίου Νικολάου.
Οι άγνωστες φωτογραφίες με τη ναζιστική σημαία

27.11.23

Συγκλονιστικό βίντεο: Ομάδα ρωσικών ειδικών δυνάμεων εξουδετερώνει Ουκρανούς σκοπευτές-δολιοφθορείς στο Μπάκχμουτ Είχαν διεισδύσει στην πόλη και σκότωναν Ρώσους στρατιώτες

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δημοσίευσαν οι Ρώσοι, στο οποίο απεικονίζονται ειδικές ρωσικές δυνάμεις, να πραγματοποιούν επιδρομή σε ένα από τα κτίρια προαστίου του Μπάκχμουτ και να εξουδετερώνουν ομάδα Ουκρανών σκοπευτών.

Καζαμπλάνκα

Θρυλική ασπρόμαυρη ταινία, παραγωγής 1942. Είναι ένα ρομαντικό φιλμ με φόντο τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, που σκηνοθέτησε ο Μάικλ Κέρτιζ, με πρωταγωνιστές τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και την Ίνγκριντ Μπέργκμαν. Θεωρείται από τις κορυφαίες στιγμές της έβδομης τέχνης, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Το μυστήριο «εξωγήινο» εύρημα που αναγράφει τη λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» (Φωτο)

Στις 14 Ιουνίου 1947, ο αγρότης William Brazel, με τον γιο του Bernon, παρατήρησαν κάποια παράξενα συντρίμμια να βρίσκονται διάσπαρτα στο κτήμα τους, 70 μίλια βόρεια του Roswell.
Στις 4 Ιουλίου επέστρεψαν να μαζέψουν τα συντρίμμια, όταν άκουσαν για τον ιπτάμενο δίσκο και αναρωτήθηκαν

Καλημερα λεμε.....ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Kαιρό έχει να απασχολήσει τα μέσα η αγαπημένη Ιταλίδα ηθοποιός Monica Bellucci. Aυτή τη φορά εμφανίζεται γυμνή για τις «ανάγκες» του γαλλικού περιοδικού ELLE και αναστατώνει τα ανδρικά βλέμματα.

ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Η αγαπη της γλυκειας θαλπωρης στα χρονια τα δυσκολα, μετα την Ναζιστικη θηριωδια, στην Πατριδα μου κατα την διαρκεια του χειμωνα. Ποσες μνημες μου φερνει στο νου. Η προετοιμασια για τον επομενο χειμωνα ηταν προκαθορισμενη,

Κάνει κρύο; Τρεις τροφές που αυξάνουν φυσικά τη θερμοκρασία του σώματος

Μπορεί ο καιρός να θυμίζει λίγο… άνοιξη και ας είμαστε στα πρόθυρα των Χριστουγέννων, αλλά, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η αλλαγή θα είναι μεγάλη και θα έρθει ραγδαία. Και επειδή και φέτος πολλά νοικοκυριά κάνουν

Νικήτρα μονάχη τῆς σκέψης μου. (Μανωλης Αναγνωστακης)

Κάτω ἀπ᾿ τὰ ροῦχα μου δὲ χτυπᾶ πιὰ ἡ παιδική μου καρδιὰ
Λησμόνησα τὴν ἀγάπη πού ῾ναι μόνο ἀγάπη
Μερόνυχτα νὰ τριγυρνῶ χωρὶς νὰ σὲ βρίσκω μπροστά μου
Ὁρίζοντα λευκὲ τῆς ἀστραπὴς καὶ τοῦ ὄνειρου

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ

Η Ελλαδα δεν γιορταζει
ουτε Χριστουγεννα ουτε Πρωτοχρονια
Αυτα που μεταδιδουν 
οι σουσεστοριτες νεκροθαφτες των ΜΜΕ
ανηκουν στην φαντασια αλλων χρονων

Αλέκος Αλεξανδράκης

 Γιος δικηγόρου από τη Μάνη, ο Αλέκος Αλεξανδράκης γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1928 στην Αθήνα. Φοίτησε στα καλύτερα σχολεία της εποχής και μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία. Αγαπημένο του άθλημα ήταν η ξιφασκία και στα 15 του έγινε μέλος της εθνικής ομάδας.

Τζίμι Χέντριξ 1942 – 1970

Τραγουδιστής, συνθέτης και βιρτουόζος της ηλεκτρικής κιθάρας. Θεωρείται ο πιο σπουδαίος κιθαρίστας στην ιστορία της ροκ μουσικής και ο άνθρωπος που με την τεχνική του και τις καινοτομίες που επέφερε, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο παίζεται η ηλεκτρική κιθάρα.

26.11.23

Οι τιμές σε μελομακάρονα και κουραμπιέδες -Πτώση του τζίρου στα αρτοποιεία λόγω ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ.....!!!!

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκίνησε φέτος η παρασκευή των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων. Τα πρώτα μελομακάρονα και κουραμπιέδες τοποθετήθηκαν ήδη στις βιτρίνες των αρτοποιείων,

Βίασε την κόρη του τη βραδιά του γάμου του γιατί «νόμιζε πως ήταν η γυναίκα του»

Ένας 50χρονος Δανός Βιασε «κατά λάθος», όπως είπε, την κόρη του λίγες ώρες μετά τον γάμο του. Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 2018 σε ένα κτήμα κοντά στο Κόλντινγκ και η υπόθεση έκλεισε πρόσφατα με την ολοκλήρωση της δίκης.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ.

Μήπως οι απαχθέντες είναι απλά ψυχασθενείς και διηγούνται ιστορίες που υπάρχουν μόνο στο αρρωστημένο τους μυαλό; Ο εκλιπών καθηγητής της ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο του Harvard, Δρ John Mack, με τα 40 χρόνια εμπειρίας του στην κλινική ψυχιατρική είχε διαφορετική γνώμη,

Το χειμωνιάτικο υπερτρόφιμο που μειώνει τη χοληστερόλη και τονώνει την άμυνα

Τα κάστανα χαρακτηρίζονται και όχι άδικα, ο σούπερ καρπός του χειμώνα λόγω των θρεπτικών τους συστατικών και των πολλαπλών ωφελειών που έχουν στην υγεία μας

Και γ@μω το περιβαλλον....

Πιο καθαρο δεν γινεται
τρια χρονια και περιπλεον
μποχας απο βοθρους
λυματα σαλια χολερας
απο στοματα απατεωνων

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:...Ο ΣΑΠΙΛΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Κομματικά «αστερια» οι νέοι διοικητές
Με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, η πλειοψηφία των νέων διοικητών, που ανακοίνωσε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχουν ως κύριο προσόν, τις… βαθιές κομματικές ρίζες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και μέρες.
Έχουμε και λέμε:

Η νέα υπερπολυτελής κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκη και του «συζύγου» του Τ.Μακμπέθ Το κόστος αρχίζει από τα 5.399 ευρώ και φτάνει τα 28.424 ευρώ

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκη και ο «σύζυγός» του Τάιλερ Μακμπέθ, ενοικίασε μία από τις εννιά πολυτελείς σουίτες στο κτίριο επί της οδού Αρδηττού στο Μετς, με την ονομασία «The One Acropolis».

Μήπως τον ποτίζουν με ψυχοφάρμακα;

Γελάνε κι οι πέτρες!  
"Ο Κοτζιάς ανακοίνωσε 
πατριωτικό κόμμα 
ενάντια στη συρρίκνωση 
της Ελλάδας και του Ελληνισμού"... 

Αγχόνη για τους καταχραστές του Δημοσίου

Την επιφύλαξε ο ιδιόρρυθμος δικτάτορας Θεόδωρος Πάγκαλος σε δύο ανώτερους αξιωματικούς (έναν του Στρατού κι έναν της Χωροφυλακής), επειδή ζημίωσαν το δημόσιο ταμείο. Ο αντισυνταγματάρχης του Στρατού Διονύσιος Δρακάτος και ο ομοιόβαθμός του της Χωροφυλακής Ιωάννης Ζαριφόπουλος καταδικάσθηκαν σε θάνατο

25.11.23

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Άνεμοι έως 10 μποφόρ και καταιγίδες

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση από το Σάββατο το βράδυ και κυρίως την Κυριακή
Λόγω της σημαντικής και γρήγορης βάθυνσης του βαρομετρικού χαμηλού που σχηματίστηκε στην Αδριατική και κινείται προς τη χώρα μας, εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Πολυβόλο ο Ολυμπιακός, «πάτησε» την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ! (Βιντεο)

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.