θ

Translate

30.11.23

Οπαδοί Ολυμπιακού σε παίκτες: «Όποιος δεν μπορεί...» (Vid)

Οι Ερυθρόλευκοι γνωρισαν πολυ βαρια ηττα στην εδρα της Φραιμπουργκ, καθώς οι Γερμανοί τους διέλυσαν με 5-0 χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή αντίσταση. 
Η συγκεκριμένη ήττα, μάλιστα, ειναι η χειροτερη που εχει γνωρισει ελληνικη ομαδα τα τελευταια 15 ολοκληρα χρονια, μετά από το 6-0 της Μπάγερν επί του Άρη την σεζόν 2007-2008. 
Με πρωτοβουλία του Φορτούνη οι παίκτες του Μαρτίνεθ κατευθύνθηκαν προς το πέταλο που βρέθηκαν οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά, όμως εκεί άκουσαν τα... σχολιανά τους, με το γνωστό σύνθημα «Όποιος δεν μπορεί...» να επικρατεί. 
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

.

πηγη sdna.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.