θ

Translate

25.11.23

Πολυβόλο ο Ολυμπιακός, «πάτησε» την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ! (Βιντεο)

Mε Ουόκαπ, Κάνααν, Παπανικολάου, Πίτερς και Φαλ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, με τον Κάνααν να ανοίγει λογαριασμό στο ματς με λέι-απ. Χρειάστηκαν περίπου 2:10’ για να μπει πόντος στο ματς, με τον Έβαμς να πετυχαίνει ένα τρίποντο. Ο Φαλ πέτυχε ένα γκολ-φάουλ για το 4-3, αλλά έχασε την συμπληρωματική βολή. Ο Παπανικολάου ανέβασε τη διαφορά με ένα έξυπνο καλάθι για το 6-3. Ο Μπουτκεβίτσιους μείωσε σε 6-5. Ο Πίτερς έκανε και εκείνος σεφτέ στο ματς για το 8-5 και ο Χέις κάρφωσε για το 8-7. Ο Λεκαβίτσιους με τρίποντο έκανε το 8-10, ο Ουόκαπ ισοφάρισε σε 10-10 με 3:55’ να απομένουν για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Χέις ευστόχησε σε ένα ζευγάρι βολών και ο Σμιτς ανέβασε τη διαφορά για το 10-14. Ο Ουόκαπ μείωσε με τρίποντο για το 13-14, αλλά ο Ντίμσα με ελεύθερο τρίποντο έκανε το 13-17. Εν τέλει το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με ένα φλότερ του Κάνααν για το 19-19.

Με ένα καλάθι του Ουλάνοβας και ένα ζευγάρι βολών του Μιλουτίνοφ (21-21) άρχισε το δεύτερο δεκάλεπτο στο Φάληρο. Oι δύο ομάδες κινόντουσαν σε χαμηλές πτήσεις στην επίθεση, με τον Πίτερς να βάζει τέλος στην αφλογιστία των Πειραιωτών από τα 6.25, με ένα τρίποντο για το 26-23, με τον Μακσβίτις! να καλεί τάιμ-άουτ 6:40’ για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σίκμα έχασε αβίαστα την κατοχή και ο Έβανς σκόραρε με λέι απ για το 26-25. Στη συνέχεια, ο Φαλ έβγαλε μια ωραία πάσα στον Σίκμα και εκείνος έκανε το 30-27. Μπραζντέικις και Ουόκαπ με ένα τρίποντο ο καθένας, ανέβασαν για πρώτη φορά στο ματς τη διαφορά στο +9 για το 36-27. Ο Κάνααν έκανε μπλοκ στον Ντίμσα και μετά έφυγε στον αιφνιδιασμό και έκανε το 38-27. Ο Μακσβίτις δέχτηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία και ο Κάνααν ευστόχησε και στην συμπληρωματική βολή (39-27). O Oυόκαπ ελευθερώθηκε και ευστόχησε σε νέο τρίποντο για το 42-27. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούσαν τον έλεγχο και πήγαν στην ανάπαυλα με το +12 (43-31).

Mε τα καλάθια των Χέις και Κάνααν (45-33) ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο ΣΕΦ. Ο Έβανς πέτυχε ένα δύσκολο τρίποντο για το 45-36 και ο Ουόκαπ με τον ίδιο τρόπο έκανε το 48-36. O Kάνααν συνέχισε να «πυροβολεί» και με ένα τρίποντο ανέβασε τη διαφορά στου 15 (51-36). Oι διαιτητές άρχισαν πάλι τα δικά τους. Δεν έδωσαν ένα πεντακάθαρο φάουλ πάνω στον Φαλ και κρατούσαν την Ζαλγκίρις στο ματς. Ο Κάνααν, όμως, στο… βιολί του με δύο συνεχόμενα τρίποντα έκανε το 57-42, με τον Μακσβίτις να καλεί τάιμ-άουτ, 4 λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Κάνααν ευστόχησε σε ένα ζευγάρι βολών και ο Έβανς με ένα τρίποντο διαμόρφωσε το 59-47. O Πίτερς με δύο εύστοχες βολές επανέφερε τη διαφορά στους 14 για το 61-47. Ο Μπραζντέικις ευστόχησε πίσω από την γραμμή των 6.25 για το 64-49 και οι Πίτερς και Μάνεκ με ένα τρίποπντο διαμόρφωσαν το 69-52 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Ο Μάνεκ με νέο τρίποντο έκανε το 69-55 στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου. Ο Πίτερς με ένα προσωπικό 4-0 σερί έγραψε το 74-55. Ο Έβανς μείωσε σε 75-60, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλεί τάιμ-άουτ, καθώς ήταν έξαλλος με την άμυνα. Ο Μιλουτίνοφ ευστόχησε σε ένα ζευγάρι βολών και ο Ουλάνοβας από κοντά έκανε το 77-62. O Λεκαβίτσιους μείωσε σε 78-66 και ο «Λάρι» με τρίποντο ανέβασε τη διαφορά για το 81-66. Ο Κάνααν μπήκε ξανά στο παιχνίδι και πέτυχε νέο τρίποντο για το 84-66. Ο Πίτερς συνέχισε «καυτός» και πέτυχε νέο τρίποντο για το 87-68. Εν τέλει το ματς ολοκληρώθηκε στο 89-72 για τον Θρύλο.

 πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.