θ

Translate

31.8.22

Η #Μακεδονια είναι #ΜΙΑ και #ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εύγε στον #Σκλαβενίτη που επέλεξε να πουλήσει αυτούς τους χάρτες για την νέα σχολική χρονιά. Εύγε και στην εταιρεία COSMIC ΚΟΪΜΤΖΗΣ Ι. ΜΙΧΑΗΛ 

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ - ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΓΡΙΠΗ ΘΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΑΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΚΤΕΛΑ- ΒΙΝΤΕΟ


Αγαπητοί αναγνώστες και μη εμβολιασμένοι με την 3η ή και καθόλου. Ολοι είστε αυτή την στιγμή ανεμβολίαστοι, σύμφωνα με τα δεδομένα της ΧΟΥΝΤΑΣ Γουρλομάτη και των αοράτων πίσω απο αυτόν.

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ

Μέχρι να πάρει χαμπάρι η λευκή φυλή τι τους έχει κάνει ο μαυρος 

Α'ΠΠ

Ισπανική γρίπη

Β'ΠΠ

Ενωμένη Ευρώπη των φύλων και πουστιάς

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 42ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ

Κέρκυρα: Νεκρός άντρας 42ετών στους Περουλάδες.  

 Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι ένας άντρας 42 ετών στο σπίτι του στην περιοχή των Περουλάδων. Ο άντρας βρέθηκε από συγγενικά του πρόσωπα. Η σορός του μεταφέρεται με ασθενοφόρο

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 63ΧΡΟΝΟΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΞΑΝΘΟΣ! ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ

Θλίψη για την απώλεια του 63χρονου Ευρυπίδη Ξάνθου
Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν χθες τον Ευρυπίδη Αδ. Ξάνθο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 χρόνων.

Bregje Heinen: Παθιασμένη και συναισθηματική – Προκαλεί και μοιράζει εγκεφαλικά!

Δείτε τις sexy πόζες της…
Η Bregje Heinen από την Ολλανδία (σ.σ.: το όνομα της προφέρεται Μπρέγκε), τυγχάνει να είναι ένα από τα πιο σέξι μοντέλα της γενιάς της. Το είχε αποδείξει και στο Sports Illustrated.

Γερμανική ιστοσελίδα ξεμπροστιάζει το φασισταριό: «Ο πρωθυπουργός που δεν πιστεύει κανένας»

Για ακόμη μία φορά ο άνθρωπος που εδώ και τρία χρόνια διέλυσε τα πάντα στην Ελλάδα βρίσκεται σε περίοπτη θέση για τους λάθος λόγους σε δημοσιογραφικό site της Γερμανίας.
H γερμανική εφημερίδα TAZ,(Tageszeitung) πήρε σειρά και κατακεραυνώσει τον #Κουλη για τις #υποκλοπες

ΛΑΘΡΟ, ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΣΩΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΝΔ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Yποσχεθήκαμε να λέμε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, με σκοπό την ταχύτερη αφύπνισή του και την απαγκίστρωσή του από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Λάβαμε τις παρακάτω φωτογραφίες από πολίτες του Νομού Έβρου. Εικόνες που προκαλούν σοκ, αποτροπιασμό και αγωνία για το μέλλον.

Eurobasket 2022: Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων της Εθνικής

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ θέλει να επιστρέψει στα μετάλλια στο Eurobasket 2022, με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μπαίνει στη διοργάνωση ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Το ΝΑΤΟ συγχαίρει την Τουρκία για την Μικρασιατική Καταστροφή & την Γενοκτονία των Ελλήνων: «Συμμετέχουμε στην χαρά σας»

 Ωραίοι «σύμμαχοι» να τους χαιρόμαστε…
Πρωτοφανής δήλωση από τους «Συμμάχους» μας...
Η Συμμαχική Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter για την εθνική γιορτή της Τουρκίας, συνεχάρη τους Τούρκους για τη νίκη τους κατά των Ελλήνων το 1922 και φυσικά για την Μικρασιατική Καταστροφή και την Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Μάγιας και Μινωίτες

Διαβάζοντας το άρθρο του Jοην Νoble Wilford που μου έστειλε ο Βισαλτης  μαζί με το φωτογραφικό υλικό- για την εξερεύνηση και τη
χαρτογράφηση της μεγαλύτερης πόλης των Μάγιας στην Κεντρική Αμερική, εκτός από την εντυπωσιακή τρισδιάστατη εικόνα του αρχαιολογικού χώρου της πόλης Καρακόλ, στο Μελίζε,

Συνωμοσιολογικά σενάρια: «Εγώ σκότωσα την Νταϊάνα», λέει πράκτορας της MI5

Άνω-κάτω το Παλάτι του Μπάκιγχαμ
Από το κρεβάτι του πόνου, όπου είναι καθηλωμένος ένας ετοιμοθάνατος πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας, ισχυρίζεται ότι είναι ο δολοφόνος της πριγκίπισσας του λαού

30.8.22

Τι λέει αυτός ρε; Δείτε τι ξεστόμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τρελαθείτε: Καλεί τους πολίτες να πάρουν μέτρα για να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης  μίλησε σήμερα  σε ραδιοφωνική εκπομπή τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «προτρέπω τους Έλληνες να πάρουν όποιο μέτρο μπορούν για να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος.

Πολίτης σηκώνει το ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΚΤΥΛΟ στην κάμερα

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο τα κανάλια – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είναι εικόνα από το Ισλαμαμπάντ, αλλά από τα «κοτόπουλα Νιτσιάκος»!

Μία τραγική εικόνα που πρέπει πλέον να αφυπνίσει κάθε Έλληνα
Πακιστανός αξιωματούχος επιθεωρεί εργοστάσιο και συναντιέται με τους εργάτες και την εργοδοσία συζητώντας τα προβλήματα. Θεμιτό και λογικό θα πει κάποιος, εάν η συγκεκριμένη συνάντηση γινόταν σε κάποιο εργοστάσιο που βρίσκεται στο Ισλαμαμπάντ

Έρχονται καταιγίδες και βροχές το επόμενο τριήμερο

Καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μέχρι και την Παρασκευή σύμφωνα με ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. Το σαββατοκύριακο φτιάχνει ο καιρός.

Ουρες χιλιομέτρων απο πεινασμένους Ιταλούς..που δέχθηκαν την ατζέντα φτωχοποίησης & ελέγχου.(Video)

Απίστευτες ουρες στην Ιταλία για ψωμί και γάλα..Δειτε στο video ουρά χιλιομέτρων πεινασμένων Ιταλών  που δέχονται την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 & 30 για φτωχοποίηση ελεγχο πληθυσμού επιδόματα και μια σακούλα τρόφιμα …Δέχθηκαν προηγουμένως τον σχεδιασμένο εμβολιασμό για μείωση πληθυσμού και τώρα

«ΕΟΦ» Γαλλίας: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 προκαλούν έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο και πνευμονική εμβολή»

Ανάγκασαν εκατομμύρια ανθρώπους να εμβολιαστούν με μη ασφαλή σκευάσματα
Τα εμβόλια κατά της Covid-19 που έχουν βασιστεί σε αδενοϊούς ενδεχομένως σχετίζονται με αυξημένη συχνότητα εμφράγματος μυοκαρδίου, εγκεφαλικού επεισοδίου και πνευμονικής εμβολής

Kristina Basham: Το «καυτό» μοντέλο από την Καλιφόρνια με τα εκφραστικά… μάτια [ΦΩΤΟ]

Τα εκφραστικά μάτια και το σεξαπίλ της Kristina Basham έχει  που δεν περνούν απαρατήρητα. Ωστόσο, το δυνατό της σημείο είναι το πληθωρικό της μπούστο. Και ο τρόπος που στήνεται μπροστά στο φακό, παίρνοντας πόζες που ξεσηκώνουν.

Ποδηλάτης ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ λίγο μετά την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΟΥ! Απερίγραπτος ΘΡΗΝΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

Φαινόταν μια χαρά!!! Απίστευτο!!!
«Γιατί οι δυτικές κυβερνήσεις δεν ερευνούν πιθανούς τραυματισμούς από εμβόλια και αντ’ αυτού επιτίθενται σε ανθρώπους που προσπαθούν να τους εξετάσουν;».

Οι ήχοι της Αποκάλυψης ακούγονται και πάλι -Αυτή τη φορά στη Σλοβακία [Βίντεο]

Οι ήχοι της Αποκάλυψης ακούστηκαν και πάλι στη Σλοβακία στις 15 Οκτωβρίου του 2016.
Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην ατμόσφαιρα του πλανήτη. Συνδέονται αυτοί οι μυστηριώδεις ήχοι με τις αλλαγες στον πυρηνα της γης, το HAARP, τα chemtrails;

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Λένιν

Στις 30 Αυγούστου 1918 ο τότε ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντίμιρ Ουλιάνοφ, γνωστότερος ως Λένιν, ολοκλήρωσε μια ομιλία του σε εργοστάσιο της σοβιετικής πρωτεύουσας. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε πίσω στο Κρεμλίνο, μια μικροκαμωμένη γυναίκα τον πλησίασε και του έκανε σφοδρά παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο κυβερνά

29.8.22

Τέλος στο ζεστό μπάνιο και στον φωτισμό των δρόμων στην Ευρώπη για να στηριχθεί ο Ζελένσκι!

 Τα μέτρα που λαμβάνει κάθε χώρα
Η Ευρώπη λόγω των δυτικών κυρώσεων στη Ρωσία με τις οποίες έχει ως στόχο να στηρίξει τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, «βυθίζει» στο σκοτάδι εκατομμύρια πολίτες της, καθώς ο χειμώνας που έρχεται δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους, λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Αυστριακή Exxpress: «Εκτελέστηκε στην Αυστρία η δολοφόνος της Ντάρια Ντούγκινα με 17 μαχαιριές»

Δεν το επιβεβαιώνει ο Αυστριακός ΥΠΕΣ
Η δολοφόνος της Ντάρια Ντούγκινα, Ναταλία Βοβκ φέρετι πως δολοφονήθηκε στην Αυστρία με δεκαεπτά μαχαιριές σύμφωνα με αυστριακή εφημερίδα Εxxpress.

Ολυμπιακός: Για μάχη στην Τρίπολη

Ο Κάρλος Κορμπεράν ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να μπουν απόψε στην Τρίπολη και να κυριαρχήσουν από την πρώτη στιγμή. 
Η πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού έφερε στον Ολυμπιακό ανακούφιση, αλλά χωρίς να σημαίνει πως έλυσε και όλα τα προβλήματα. Οι Πειραιώτες απόψε (19:00, NS Prime) δοκιμάζονται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Τραγουδιστής των UB40: Δεν κάνω το ΕΜΒΟΛΙΟ, φοβάμαι για την ΖΩΗ μου – ΒΙΝΤΕΟ

Τρομερή εξομολόγηση...
Ο πρώην τραγουδιστής των UB40, Matt Hoy, ο οποίος αποβλήθηκε από το συγκρότημα επειδή δεν ήθελε να εμβολιαστεί κατά του #COVID19, μίλησε για πρώτη φορά την προηγούμενη βδομάδα.

28.8.22

Θερινό σινεμά και βραδινό μπανάκι στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

  Τα θερινά σινεμά που ακουμπούν στη θάλασσα της Αττικής, εκεί όπου μπορούμε μετά την ταινία να βουτήξουμε σε καθαρά νερά με απαλή άμμο.
Το θερινό σινεμά και το βραδινό μπάνιο στη θάλασσα είναι δύο από τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές απολαύσεις.

Μία ζωή παρακολουθήσεις το βρωμόσωγο: Από τον Μαυρίκη στον Δημητριάδη μια καρέκλα δρόμος.

Παράδοση έχει χτίσει το βρωμόσωγο σε θέματα παρακολουθήσεων.
Από τον Κώστα Μητσοτάκη που έδωσε εντολή στο Μαυρίκη να παρακολουθεί όλο το ΠΑΣΟΚ, μέχρι τον γιο του Κυριάκο που μαζί με τον ανιψιό του Δημητριάδη παρακολουθούσαν μέχρι και τις μύγες που πετάν.

Το παραδέχεται και το Πρώτο Θέμα: «Κίνδυνος τα εμβόλι@ για εμφάνιση μυοκαρδίτιδας»

Δεν μπορούν άλλο να το κρύβουν μετά την τεράστια κατακραυγή και την έκταση που έχει πάρει το όλο ζήτημα.
Οι θάνατοι από «ξαφνικά αίτια είναι καθημερινοί και η κοινωνία βρίσκεται σε αναστάτωση.

Αιφνίδιος θάνατος για δύο άνδρες στην Πρέβεζα

Απροσδόκητο θάνατο βρήκαν δύο άνδρες στην Πρέβεζα χθες, όταν έφυγαν εντελώς ξαφνικά από τη ζωή. Ο λόγος για έναν 58χρονο Ιταλό τουρίστα και έναν 52χρονο κάτοικο της περιοχής.

ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ Αμερικανός Γερουσιαστής λέει με θράσος: «Δεν μας ΝΟΙΑΖΕΙ πόσοι Ουκρανοί ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ», vid

Αλλά ο Πούτιν τους φταίει...
Σε κρίση θράσους αλλά και ειλικρίνειας μαζί, ο ηλικιωμένος Γερουσιαστής με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, Richard Hayden Black, ομολογεί ότι δεν τον νοιάζει (δυστυχώς μιλάει στον α’ πληθυντικό) πόσοι Ουκρανοί θα πεθάνουν! 
Πρόκειται για μία από τις πιο κυνικές ομολογίες που έχουμε ακούσει για τον συγκεκριμένο πόλεμο:

Τραγωδία στη Χαλκιδική! Νεκρός 15χρονος που έκανε μπάνιο στα Νέα Φλογητά

Το μπάνιο στη θάλασσα αποδείχτηκε μοιραίο για έναν 15χρονο στη Χαλκιδική.
Ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του για να διαπιστωθεί λίγη ώρα αργότερα ο θάνατός του.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.

Ινδία: Κατεδαφίζονται παράνομοι ουρανοξύστες – Χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνονται από τα σπίτια τους

Το Ανώτατο Δικαστήριο έδωσε πέρυσι εντολή να γκρεμιστούν οι δύο ουρανοξύστες που βρίσκονται στην περιοχή Νόιντα έπειτα από μακρά δικαστική μάχη, αποφαινόμενο ότι παραβιάζουν πολλούς κανόνες δόμησης και πυρασφάλειας

Livia Gullo: «Καυτή» Βραζιλιάνα που τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό

 Το πληθωρικό μοντέλο έχει αδυναμία στο ποδόσφαιρο...
Λατρεύει τα σπορ και δη το ποδόσφαιρο. Άλλωστε, κατάγεται από την «ποδοσφαιρομάνα» Βραζιλία. Μόνο που η αγαπημένη της ομάδα -εκτός της Σελεσάο- είναι η Μπαρτσελόνα.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ..... ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Η δικη μας συνεχεια .....
-Μετά τις τελευταίες επεμβάσεις του Προμηθέα στο ανθρώπινο είδος και πριν την αναχώρηση του, παρέδωσε τη Διαθήκη στους Ελλάνιους.
-Όπως ήταν φυσικό οι απορίες μας πλήθαιναν υποβάλαμε
συνέχεια ερωτήσεις και ζητήσαμε να μας επιτρέψουν να κοινο-ποιήσουμε τη Διαθήκη.

Ο επιβάτης-φάντασμα, που τρομοκρατούσε το Μεξικό, το 1933…

Το καλοκαίρι του 1933, τρεις επαγγελματίες σοφέρ της πόλης του Μεξικού είχαν σχεδόν παραφρονήσει, όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν εξυπηρετήσει έναν επιβάτη-φάντασμα!
Ο ένας από αυτούς, ονόματι Ελεθαζέρ, κατέθεσε τα εξής στην Αστυνομία:

27.8.22

Αναίσθητα τομάρια: Τον πήρε ο ύπνος στα έδρανα τον μαυρισμένο τουρκόγυφτ() Άδωνι

Άνθρωποι ανάλγητοι, άνθρωποι που δεν έχουν νιώσει ποτέ φτώχεια και εξαθλίωση, άνθρωποι που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή της εκλογής τους μακριά από τα προβλήματα της κοινωνίας, το αποδεικνύουν ακόμη μία φορά με τον πιο ηχηρό τρόπο:

Παραμένει στα δύο λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα το «Ρολόι της Αποκάλυψης»: Υψηλός κίνδυνος πυρηνικής καταστροφής

Το «Ρολόι της Αποκάλυψης» εξακολουθεί να δείχνει δύο λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, εκτιμούν τα μέλη του Συμβουλίου Επιστήμης και Ασφάλειας του περιοδικού Bulletin of the Atomic Scientists, στην ετήσια έκθεσή τους για το πόσο κοντά βρίσκεται ο κόσμος στην απόλυτη καταστροφή.

Νέα εποχή με φινάλε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό: Το φθινόπωρο ίσως φέρει και κατάργηση στα μέτρα κατά του covid-19

 Τι αλλάζει σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.
Μια εντελώς νέα περίοδος στην αντιμετώπιση της πανδημίας έρχεται από το φθινόπωρο. Η ευρωπαϊκή στρατηγική αλλάζει και ανάλογα με τα δεδομένα των περιστατικών βαριάς νόσησης και την πίεση που μπορεί να ασκηθεί στο σύστημα υγείας,

Η λάθος πλευρά της ιστορίας: Οι εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα είναι ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ

Τικ τακ, τικ τακ...
H ενεργειακή κρίση και ο πληθωρισμός σε συνδυασμό με την στρατηγική του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, ανέδειξαν και στον πλέον αδαή πως πολιτικά ανδρείκελα, αντιπαθείς πολιτικοί, οι οποίοι λαμβάνουν εντολές και παίρνουν χρήμα για να πληρώνουν τα μέσα ενημέρωσης,

Η Μάχη των Πλαταιών

Τον Αύγουστο του 479 π.Χ. (στις 27 Αυγούστου, κατά μία εκδοχή) οι Έλληνες νικούν του Πέρσες στην πεδιάδα των Πλαταιών και εξαφανίζουν οριστικά την περσική απειλή από τον ελλαδικό χώρο.
Ο Περσικός στρατός υπό τον Μαρδόνιο, αφού ξεχειμώνιασε στη Θεσσαλία, ετοιμάσθηκε την άνοιξη του 479 π.X.

Όταν ο Α.Γεωργιάδης αποκαλούσε τον Κ.Μητσοτάκη «βαθύπλουτο λαϊκιστή που δεν έχει εργαστεί ποτέ» (βίντεο)

Άλλαξε κάτι από τότε;
 O λαός λέει χαρακτηριστικά «μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις» και έχει απόλυτο δίκιο ειδικά στη σημερινή εποχή που όλα καταγράφονται και όλα μένουν για πάντα (τουλάχιστον όσο υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα).

Οριστικό! Ο Φορτούνης υπέγραψε έως το 2024 – Γυρίζει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και παίρνει το «7» – Όλες οι λεπτομέρειες

Στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου ξεκινά η… τρίτη καριέρα του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Στις 09:00 το πρωί είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών με τον Κάρλος Κορμπεράν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με σκοπό να ξεκινήσει η προετοιμασία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

26.8.22

ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ “ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ”. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ “ΣΚΟΤΩΜΑ”. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΝΔ

Ύπουλο χτύπημα στη Βουλή, πριν από λίγη ώρα του άνανδρου πολιτικά, Κούλη Μητσοτάκη κατά Αντώνη Σαμαρά.
Όχι ότι δεν το περιμέναμε. Άλλωστε το είχαμε προβλέψει. Ο κύριος πρωθυπουργός, πάει την υπόθεση πίσω.

ΒΙΝΤΕΟ - Σοκ στην Ιταλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της 
 Ιταλίας, καθώς και ο ποδοσφαιρικός κόσμος της χώρας μετά την άγρια δολοφονία της 56χρονης Αλεσάντρα Ματεούτσι από τον πρώην σύντροφό της και ποδοσφαιριστή, Τζοβάνι Παντοβάνι!

«Θα ΠΑΓΩΣΕΙΣ αυτόν τον χειμώνα»! Η αφίσα σε δρόμο του Λονδίνου που “τρελαίνει” τους Βρετανούς! – ΦΩΤΟ

«Θα ΠΑΓΩΣΕΙΣ τον χειμώνα γιατί το χρειάζονται περισσότερο».
Η αφίσα που έφερε αυτές τις λέξεις εμφανίστηκε σε έναν κεντρικό δρόμο στο Λονδίνο.
Εκφράζει προφανώς την ειρωνική άποψη ότι εκατομμύρια Άγγλοι δεν θα μπορέσουν να θερμάνουν

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Οι λοιπές τακτικές πληρωμές από τον e- ΕΦΚΑ
Ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 η καταβολή για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Σεπτεμβρίου, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται την Τρίτη (30/8).

Ισχυρισμός «ΕΦΙΑΛΤΗΣ»: «Λάθος ο εμβολιασμός των παιδιών – Υπερβολικοί θάνατοι στις ηλικίες 15-19», vid

Σάλος στην Βρετανία
Όπως αναφέρει το παρακάτω βρετανικό ρεπορτάζ:
«Οι Δανοί αποφάσισαν ότι κανείς κάτω των 18 ετών δεν θα κάνει αυτά τα εμβόλια.
Πριν περίπου έξι εβδομάδες ο διευθυντής του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας, σε συνέντευξη είπε ότι βασικά ο εμβολιασμός των παιδιών ήταν λάθος

ΑΤΛΑΣ - Ο Κοσμοκράτορας

O Άτλας ήταν η μυθική μορφή που κρατούσε στους ώμους του το θόλο του Ουρανού πάνω από τη Γη. Ήταν γιος Τιτάνα ή Τιτάνας ο ίδιος, ενώ μπορεί να ήταν και ο αρχηγός των Τιτάνων, κατά μία εκδοχή. Πατέρας του ήταν ο Ιαπετός ή ο Ουρανός ή ο Αιθέρας ή ο Ποσειδώνας. Μητέρα του ήταν η Ωκεανίδα Κλυμένη ή η Ασία ή η Ημέρα ή η Λιβύη.

Γεώργιος Σουρής 1853 – 1919

Έλληνας σατιρικός ποιητής, δημοσιογράφος και εκδότης, πολύ δημοφιλής στο κοινό της εποχής του, κυρίως χάρη στην εβδομαδιαία εφημερίδα Ο Ρωμηός, την οποία εξέδιδε από το 1883 έως το 1918.
Ο Γεώργιος Σουρής γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου στις 2 Φεβρουαρίου 1853
Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.