θ

Translate

30.8.22

Ποδηλάτης ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ λίγο μετά την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΟΥ! Απερίγραπτος ΘΡΗΝΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

Φαινόταν μια χαρά!!! Απίστευτο!!!
«Γιατί οι δυτικές κυβερνήσεις δεν ερευνούν πιθανούς τραυματισμούς από εμβόλια και αντ’ αυτού επιτίθενται σε ανθρώπους που προσπαθούν να τους εξετάσουν;».
Αυτό αναρωτιούνται εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και συνεχίζουν:
«Υγιείς αθλητές έχουν «μυστηριωδώς» πεθάνει από «άγνωστες αιτίες» ή καρδιακές επιπλοκές μετά την λήψη των «εμβολίων» κατά του Covid. Την Τρίτη σημειώθηκε τραγικά ένας ακόμη «ανεξήγητος» και «ξαφνικός» θάνατος κορυφαίου αθλητή, του Ρομπ Γουάρντελ. Ένας 37χρονος Σκωτσέζος ποδηλάτης βουνού που πέθανε στον ύπνο του μετά από καρδιακή ανακοπή. Δύο ημέρες πριν από αυτό, ο Rob κέρδισε τον τίτλο της ελίτ ανδρών στο πρωτάθλημα MTB XC της Σκωτίας παρά τις προσδοκίες».
ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ σε εκπομπή μετά την νίκη του!!!

.

Ο Wardell ήταν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, στο BBC Σκωτίας για να μιλήσει για τη νίκη του. Ο κορυφαίος αθλητής, που έζησε στη Γλασκώβη, συμμετείχε σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας από την εφηβεία του. Ο Wardell κέρδισε το Πρωτάθλημα παρόλο που χρειάστηκε να ξεπεράσει τρία σκασίματα κατά τη διάρκεια του αγώνα – τέτοια ήταν η ικανότητά του.

Η Scottish Cross Country Association, η οποία διευθύνει τη σειρά αγώνων ορεινής ποδηλασίας, είπε ότι ο θάνατος του Wardell ήταν η «πιο θλιβερή είδηση».

Σημειώνεται πως σε άρθρο του ΕΛ, είχατε διαβάσει πως τον Ιούλιο, ένας διάσημος ποδηλάτης, ο 26χρονος Victor Lafay, αποσύρθηκε από το Tour De France Stage μετά από μια «μυστηριώδη» ασθένεια. Ο Γάλλος είπε ότι δεν μπορούσε πλέον συνεχίσει. Ο ερευνητής τον ρώτησε αν ήταν άρρωστος. «Ναι, είμαι άρρωστος. Δεν είμαι ο μόνος. Και άλλοι αθλητές υποφέρουν».

Θυμηθείτε:

.

πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.