θ

Translate

31.8.22

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 63ΧΡΟΝΟΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΞΑΝΘΟΣ! ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ

Θλίψη για την απώλεια του 63χρονου Ευρυπίδη Ξάνθου
Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν χθες τον Ευρυπίδη Αδ. Ξάνθο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 χρόνων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλιπών αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, μόλις πριν από δύο μήνες. Παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών η επιδείνωση του οργανισμού του ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας την οικογένειά τους στο πένθος.
Ο Ευρυπίδης Ξάνθος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία.
Αδερφός της γνωστής εικαστικού Αννίτας Ξάνθου. Ο εκλιπών ασχολήθηκε με το αγώνισμα των εμποδίων, ως αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου.
Θεωρήθηκε ταλέντο για την ηλικία του στην κατηγορία των 110 μέτρων με εμπόδια, καθώς είχε τρέξει 14:50.
Είχε, επίσης, κληθεί ως επίλεκτος και έκανε προπονήσεις με την Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.