θ

Translate

27.8.22

Οριστικό! Ο Φορτούνης υπέγραψε έως το 2024 – Γυρίζει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και παίρνει το «7» – Όλες οι λεπτομέρειες

Στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου ξεκινά η… τρίτη καριέρα του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Στις 09:00 το πρωί είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών με τον Κάρλος Κορμπεράν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με σκοπό να ξεκινήσει η προετοιμασία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μια προετοιμασία στην οποία ο Φορτούνης θα είναι πάλι παρών.

Ο Κώστας Φορτούνης μένει στον Ολυμπιακό. Όχι έως ότου τελειώσει το συμβόλαιο του, το καλοκαίρι του 2023. Ο Φορτούνης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συζήτησαν τα πάντα, έδειξε εμπράκτως πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του, επήλθε πλήρης συμφωνία, σε όλα. Και το συμβόλαιο του κορυφαίου Έλληνα επιτελικού μέσου επεκτάθηκε έως το καλοκαίρι του 2024. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φορτούνης όχι απλώς επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά επί της ουσίας είπε αμέσως το «ναι» σε πρόταση με σχεδόν τα μισά χρήματα από αυτά που προβλέπονταν για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

 Για την ακρίβεια, λέγεται ότι «έσπασε» στη μέση τα 1.7 εκατ. ευρώ που προέβλεπε ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου του. Αναμένεται να λάβει αυτό το ποσό σε δύο χρόνια! Με το νέο του συμβόλαιο να περιλαμβάνει μια σειρά από μπόνους. Τα οποία ο παίκτης αποδέχθηκε. 

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες στα χέρια του Πολ Κουτσολιάκου, ατζέντη του Φορτούνη, έφτασε μια μεγάλη προσφορά. Συγκεκριμένη προσφορά. Από την Σαρίγια. Μόλις η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποδέσμευσε τον Μπερνάρ, στράφηκε στον Ελληνα επιτελικό χαφ, προτείνοντάς του πολυετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που έφταναν τα 2.5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τόσο ο παίκτης όσο και ο Ολυμπιακός επέλεξαν να συμπορευτούν και  να αφήσουν στην άκρη όσα συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες.

 Έτσι, από σήμερα το πρωί, ο Κώστας Φορτούνης με το «7» στην πλάτη «επιστρέφει». 

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.