θ

Translate

21.11.19

ΦΤΑΙΕΙ Η SIEMENS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

Έκλεισε κι αυτό το σκάνδαλο με τις μίζες της γερμανικής πολυεθνικής Siemens, με τον πιο σκανδαλώδη τρόπο. Και σκανδάλου συνέχεια είναι ότι η χθεσινή απόφαση της δικαιοσύνης από τα ΜΜΕ περνάει ξώφαλτσα. Στα μουλωχτά. Κούφια. Εντελώς.

20.11.19

“Mας εξαπάτησαν» – «Αντί για κατατρεγμένους πρόσφυγες έφεραν Αφγανούς, Σομαλούς και Μογγολέζους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προβληματισμό στην τοπική κοινωνία της Δίβρης στην Αρχαία Ολυμπία, έχει προκαλέσει από την περασμένη Πέμπτη, η άφιξη και εγκατάσταση 105 συνολικά Αφγανών προσφύγων στους χώρους της Ιεράς Μονής, οι οποίοι χωρίς τον κατάλληλο προγραμματισμό βρέθηκαν

Ποια είναι η σεξοβόμβα Γελένα Καρλέουσα που ξελόγιασε τον Βράνιες (Φωτο)

Εδώ και ημέρες έχει ξεσπάσει μέγα ερωτικό σκάνδαλο με τον Ογκνιεν Βρανιες και την Γελενα Καρλεουσα....
Η Γελένα Καρλέουσα εξαιτίας του σκανδαλου που ξεσπασε, μεταξύ αυτής και του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες κατάφερε να γίνει γνωστή στην Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες.

ΤΡΕΛΑ! ΠΟΣΟ ΑΥΞΗΘΗΚΕ η τιμή του καφέ... ΜΑΛΑΚΑ ΠΛΕΡΩΝΕ ΤΟΥΣ SS SKATA com.....!!!!

Έχετε παρατηρήσει ότι ο συγκεκριμένος κ@τ@ρ@μένος γερμανικός καφές από το 2013 ενώ οι μισθοί έχουν πέσει κάτω από 50 % το συγκεκριμένο προϊόν, που βοηθάει στο να φεύγουμε γρηγορότερα από το μάταιο τούτο κόσμο, έχει μία αύξηση στην τιμή

Μητσοτάκης: Στοίχημα η επιστροφή όσων έφυγαν στα χρόνια της κρίσης

«Δεν μπορούμε να βλέπουμε τα προβλήματα της νέας γενιάς με τους φακούς της δικιάς μας νιότης» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε εκδήλωση για τη νεολαία. 
Το τρίπτυχο της προστασίας του περιβάλλοντος, της αντιμετώπισης των ανισοτήτων

Είναι ήδη οργανωμένοι …

Δεν αργεί ο καιρός που ο «κόσμος» στην Ευρώπη δεν θα τολμά να βγει από την πόρτα του ,ακόμα και τώρα αυτό γίνεται από μηνύματα που παίρνουμε όλοι μας . 
Βιασμοί κ.α
Ο στόχος είναι αρχικά η Ελλάδα ,αλλά «μεριάστε» όταν θα φεύγουν

Ο Σκοπιανός «Μαυρίκης» δούλευε... ψήστης σε ελληνικό νησί

Βρήκε καταφύγιο στη χώρα μας μετά την εμπλοκή του σε μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπών 
Μαζικά είναι τα δημοσιεύματα εφημερίδων στα Σκόπια που αποκαλύπτουν ότι ένας πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών της γείτονος, ο Γκόραν Γκρούεφσκι, έχει βρει καταφύγιο στην Ελλάδα.

Δεν σας το λένε στα ΜΜΕ- Μας παίρνουν την Λέσβο: «Μετανάστες» λεηλατούν τα πάντα-Φόβοι για Τούρκους πράκτορες (BINTEO)

Το άλλοτε όμορφο νησί έχει μετατραπεί σε ρημαγμένο τόπο.
Ορισμένα μέρη θυμίζουν βομβαρδισμένα τοπία. Εκκλησιές σπασμένες, αγάλματα ρημαγμένα, νεκροταφεία βεβηλωμένα. Σε όλο και περισσότερες περιοχές εμφανίζονται αραβικές επιγραφές, ενώ μοναστήρια βρίσκονται μυστηριωδώς κατεστραμμένα.

19.11.19

Νέες Ταυτότητες: Εντός του 2021 και θα έχουν τη μορφή πιστωτικής κάρτας

Με… Γεφύρι της Αρτας μοιάζει η έκδοση των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων καθώς έχουν εξαγγελθεί εδώ και χρόνια αλλά ποτέ δεν υλοποιούνται.
Ο νέος στόχος που τίθεται πλέον είναι να είναι έτοιμες στα μέσα του 2021.
«Μιλάμε πολύ για τις νέες ταυτότητες γιατί

Επιστολές Καποδίστρια …σα να μην πέρασε μια μέρα…

Εκπληκτικά επίκαιρες αποδεικνύονται οι ιδιόχειρες επιστολές, 37 τον αριθμό, του Ιωάννη Καποδίστρια, που απευθύνονται στον στενό συνεργάτη του Αλέξανδρο Κοντόσταυλο (1789-1865) και αναφέρονται σε τρέχουσες κρατικές υποθέσεις, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα, των ετών 1828-1830.

Ο χρησμός της Αμφίπολης αναζητεί απαντήσεις στους Δελφούς

Ο Τύμβος Καστά στην Αμφίπολη «δείχνει» στους Δελφούς! Μια νέα υποσημείωση στη μελέτη του μακεδονικού ταφικού μνημείου, που προσέλκυσε τα φώτα της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, καταγράφει η φαινόμενη «γεωγραφική σύνδεση» του με το πιο ξακουστό μαντείο της αρχαίας Ελλάδας.

Γερμανία: Χριστουγεννιάτικα δέντρα «ασπίδες» σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης

Εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, ειδικά κατασκευασμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα «ασπίδες» τοποθετήθηκαν στη χριστουγεννιάτικη Αγορά του Έσεν στη Γερμανία.

Σκληρό βίντεο: Λεωφορείο περνάει πάνω από γιαγιά που περπατούσε με το εγγόνι της

Την σοκαριστική στιγμή που ένα λεωφορείο στη Μόσχα πέφτει πάνω πάνω σε μία γιαγιά που περπατούσε μαζί με εγγονάκι της καταγράφει βίντεο. 
Ο οδηγός φαίνεται πως ξέχασε να βάλει χειρόφρενο και όταν το αντιλήφθηκε

Ελλάδα – Φινλανδία 2-1 (Βιντεο)

Νέα νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάνταλος και Γαλανόπουλος οδηγοί μιας «ανατροπής» που προέκυψε σε ματς με 27-4 τελικές. 
Κάτι σαν… άνοιξη μες τον χειμώνα. Ο επίλογος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Euro.

18.11.19

Βίντεο-Κούρδοι χωρικοί στην ΒΑ Συρία που εκφράζουν την ¨αγάπη¨ τους προς τον τουρκικό στρατό…

.
Δειτε το βιντεο

Το μαχαίρι του ¨επενδυτή¨ στόχευε τον λαιμό και μετά την καρδιά του αστυνομικού !

Σχετικά με το περιστατικό στο οποίο επενδυτής μαχαίρωσε αστυνομικό στο χωριό του Νομού Ροδόπης μάθαμε τις εξής επιπλέον πληροφορίες.
Μας μεταφέρθηκε πως εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ο δράστης είναι από βορειοαφρικανική χώρα (Μαρόκο Αλγερία Τυνησία..). Αυτές οι χώρες

ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

Η μεγάλη χώρα δεν χρειάζεται μεγάλους πολιτικούς. Δεν τους έχει ανάγκη. Η μεγάλη χώρα έχει τα κυβικά της και με πολιτικούς της μιας δραχμής. Λίγους. Ασήμαντους. Που δεν θα απασχολήσουν την Ιστορία. Πολιτικούς βαρβάτους χρειάζεται η μικρή χώρα. Και ο κανόνας είναι ότι η μικρή χώρα μεγάλωσε

Έχουν μείνει άναυδοι στο Μαξίμου από τα «μαργαριτάρια» της Δόμνας: «Παιδιά να την προσέχετε...»

«Κάποιος να προσέχει τη Δόμνα», είναι η επωδός που ακούγεται στο Μαξίμου για τις τελευταίες, πολυσυζητημένες ατάκες της υφυπουργού Εργασίας.
Το πρώτο μέτρο για τη Δόμνα Μιχαηλίδου είναι να κάνει ένα break από τις δημόσιες εμφανίσεις για να συγκεντρωθεί και να μην πέφτει από...

Η ενδεκάδα του Φαν Σιπ για τη Φινλανδία

Ενδεκάδα που κερδίζει (και πόσω μάλλον με μια ακόμα καλή εμφάνιση), δεν αλλάζει.
Αυτό φαίνεται ότι ενστερνίζεται τουλάχιστον για το αποψινό τελευταίο παιχνίδι (21:45 OPEN TV, COSMOTE SPORT 2 HD Ελλάδα – Φινλανδία) της Εθνικής στα προκριματικά του Euro ο Τζον Φαν Σιπ.
Όπως συνηθίζει την ημέρα του αγώνα,

Απίστευτο! Ουρές στο Καραϊσκάκη για… εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Παροξυσμός στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Τότεναμ στο Champions League (26/11), καθώς στο Λονδίνο αναμένεται να βρεθούν χιλιάδες φίλοι των Πειραιωτών, παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν μόνο ένα βαθμό στον όμιλό τους. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι

17.11.19

Πόσες είναι οι πιθανότητες να εξαλειφθεί το ανθρώπινο είδος

Τι δείχνει επιστημονική μελέτη 
Η πιθανότητα εξάλειψης του ανθρώπινου είδους εξαιτίας είτε γνωστών φυσικών καταστροφών (πρόσκρουση αστεροειδούς, εκρήξεις υπερ-ηφαιστείων, κοντινή αστρική έκρηξη κ.α.), είτε άγνωστων, είναι το πολύ έως μία στις 14.000 μέσα σε οποιαδήποτε χρονιά, υποστηρίζει μια επιστημονική μελέτη.

Ανατριχιαστική η απολογία του τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Κω

Ο επικίνδυνος τζιχαντιστής συνελήφθη στην Κω, τον Ιούνιο και προφυλακίστηκε στην Αθήνα. Η είδηση της σύλληψης του έγινε γνωστή στις 26 Οκτωβρίου 2019. Συμμετείχε σε απίστευτες φρικαλεότητες. Τι λέει ο δικηγόρος του, Γιάννης Γλύκας. Το αποκαλυπτικό έγγραφο των ελληνικών αρχών.

Φαν Σιπ: «Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα δούμε και πάλι το γήπεδο γεμάτο»

Ο Τζον Φαν Σιπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (18/11, 21:45) εντός έδρας αγώνα με τη Φινλανδία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 αναφέρθηκε στην ανάγκη να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την Εθνική, κάτι που, όπως δήλωσε, θα γίνει μέσα από τα καλά αποτελέσματα. 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός:

16.11.19

Τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα των εφημερίδων της Κυριακής.

Φάντασμα καλόγριας εμφανίστηκε σε φωτογραφία

Το φαντασμα μιας καλόγριας του 19ου αιώνα ανακάλυψε ένας φωτογράφος στην Ιρλανδία.
Ο φωτογράφος Τζόναθαν Κιούραν ήθελε να φωτογραφήσει πανοραμικά μια βιομηχανική περιοχή στο Γκάλγουεϊ της Ιρλανδίας.

Η επιθυμία για sex φαίνεται στο βλέμμα!

Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να αποκρυπτογραφήσουμε τις διαθέσεις του αντίθετου φύλου ή θέλουμε εμείς να κρύψουμε τις δικές μας απέναντι σε ένα πιθανό ταίρι. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο διαπίστωσαν όμως ότι τα ίδια μας τα μάτια

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις 83-74: Ξόρκισε τον δαίμονα και πήρε οξυγόνο

Ο Ολυμπιακός έψαχνε  μια νέα αρχή στη Euroleague και τα κατάφερε καθώς μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε της Ζαλγκίρις δίνοντας τέλος και στην παράδοση που είχαν χτίσει οι Λιθουανοί - Σπουδαία εμφάνιση από Σπανούλη, Πολ, Μιλουτίνοφ χωρίς να υστερήσει κανείς

15.11.19

Αρμενία-Ελλάδα 0-1: Μαθαίνει να κερδίζει

Η νεανική ομάδα του Τζον Φαντ' Σιπ πέτυχε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη στον προκριματικό όμιλο του  Euro 2020 δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο - Εξαιρετική η γαλανόλευκη πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Λημνιό στο 35',

«Ετσι αγαπάμε εμείς την Ελλάδα. Με την καρδιά μας και με το αίμα μας»!

Δεν ξεχνάμε...
Σαν σήμερα... στις 15 Νοέμβρη 1951 καταδικάζεται σε θάνατο ο Νίκος Μπελογιάννης, με κατηγορία την παράβαση του νόμου 509/1947 για απόπειρα ανασυγκρότησης του Κ.Κ.Ε...

Η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Αθήνα

Κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή Αλέκου Πάντα, υπήρξε μια σημαντική φωνή του ελληνικού τραγουδιού των δεκαετιών ’70 και ‘80
«Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά

Τελικά η Μακεδονία ήταν μία κι ήταν Σκοπιανή...

Είχε δίκιο ο Ζάεφ 
και φυσικά ο ΕΙΣ-Πράττω, 
ακολουθούμενος από 
Τσίπρα-Μητσοτάκη-Φώφη και σια...

Ολυμπιακός : Ξορκίζει τώρα τον «δαίμονα» ή… χάνεται

Την... πελατειακή σχέση που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο Σάρας με τον Ολυμπιακό θέλουν να «σπάσουν» οι ερυθρόλευκοι. Το ρεκόρ της Ζαλγκίρις κόντρα στον Ολυμπιακό και η κατάλληλη ώρα για να γυρίσει ο διακόπτης. 
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (21:30) για την 8η αγωνιστική

Να μείνει στον δρόμο που χάραξε τον Οκτώβρη η Εθνική - Το πλάνο του Φαν Σιπ για την Αρμενία

Στον δρόμο που χάραξε κόντρα σε Ιταλία και Βοσνία τον Οκτώβριο θέλει να συνεχίσει να βαδίζει η εθνική μας ομάδα που αντιμετωπίζει στις 7:00 το απόγευμα στο Ερεβάν την Αρμενία στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Πλύση εγκεφάλου να μας πείσουν ότι οι «πρόσφυγες» δεν είναι κίνδυνος για την πατρίδα μας

Με μεγάλη συγκίνηση μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τους πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα μας, εκδιωγμένοι από τον τόπο τους λόγω πολέμου.
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε

Η Παναγία εμφανίστηκε μπροστά σε 250.000 αυτόπτες μάρτυρες.. To βίντεο που έχει κάνει το γύρο το κόσμου

Δεν πρέπει να πιστεύουμε ό,τι μας σερβίρουν, όταν ωστόσο υπάρχουν καταγεγραμένα γεγονότα… εκεί σηκώνει κανείς τα χέρια ψηλά!
Tο γνωρίζουμε καλά πως είναι δύσκολο για ορισμένους να δεχθούν κάτι το… εξωπραγματικό
Ωστόσο, δεν είναι ακόμα πιο δύσκολο να απορρίψουμε έτσι απλά 250.000 αυτόπτες μάρτυρες;

Οργανώνεται πανθρακική συγκέντρωση στους Κήπους με σύνθημα «Ασφαλή σύνορα-Όχι στον εποικισμό»

Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα σχηματίσουν στο τελωνείο των Κήπων οι συμμετέχοντες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται για το μεταναστευτικό.
Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

Αυτό είναι το ρόφημα που επιδεινώνει το άγχος

Ο καφές είναι κάτι που σε παγκόσμια κλίμακα καταναλώνεται με το λίτρο, σχεδόν δηλαδή…Η καφείνη που περιέχεται στον καφέ, είναι ωστόσο υπεύθυνη για μία σειρά από αλυσιδωτές νευροχημικές αντιδράσεις. Το άγχος επιδεινώνεται γιατί έχει άμεση σύνδεση

14.11.19

Από τη Βραζιλία με αγάπη! (Φωτο)

Η πίσω της πλευρά έχει υμνηθεί όσο λίγες από τους φανατικούς της θαυμαστές της και η ίδια φροντίζει να τη δείχνει με την πρώτη ευκαιρία στους paparazzi που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (15/11, 21:30).
Ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει 13 «ετοιμοπόλεμους» παίκτες, αφού κανονικά προπονήθηκε και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν,

Ίσως το πιο καυτό κορίτσι που ξάπλωσε τελευταία στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Οι πιο ρομαντικοί που την αντίκρισαν για πρώτη φορά, την ονόμασαν διάδοχο της Εύα Γκριν.
Περπάτησε την πασαρέλα στα 18 της χρόνια μαζί με τα Αγγελάκια της Victoria’s Secret το 2008. Από εκείνη την στιγμή και στο εξής,

Αλλοδαποί μπήκαν στο Πολυτεχνείο: «Μανιφέστο» για «μπάτσους» και «σκ@τοφαγητό» λίγο πριν την 17. Νοέμβρη

«Θέλουμε να μείνουμε στην Αθήνα», λένε.
Στο Πολυτεχνείο βρήκαν τώρα «στέγη» παράνομοι μετανάστες που έμεναν στην κατάληψη Clandestina επί της οδού Μπουμπουλίνας 42, την οποία εκκένωσε η αστυνομία.
Αρνούνται να μπουν σε κλειστού τύπου στρατόπεδα και ζητούν τροφή και ελευθερία

Χοντρός - Λιγνός: αξέχαστες στιγμές από δυο μοναδικούς ηθοποιούς που έδωσαν απλόχερα γέλιο

 O Stan Laurel και ο Oliver Hardy έχουν εμπνεύσει δίχως αμφιβολία γενιές και γενιές κωμικών.
Οι αγαπημένοι μας "Χοντρός και Λιγνός" επέστρεψαν στη μεγάλη οθόνη το 2015 με αφορμή τον εορτασμό της 125ης επετείου από τη γέννηση του Stan Laurel, όταν παρουσιάστηκε στη Βρετανία ένα αφιέρωμα

Προσοχή! Αυτά είναι τα πιο καρκινογόνα τρόφιμα!

Δυστυχώς, δεκατέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο. Πολλές φορές η συγκεκριμένη ασθένεια είναι κληρονομική, ενώ σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, τις περισσότερες φορές οφείλεται στην κακή διατροφή και στις άκρως επεξεργασμένες τροφές που καταναλώνουμε.

Ετσι λεω...

Λειψε μου
κι αλλο
να δουμε
τι θα καταλαβεις

«Θύελλα» (Μένη Παπαηλιού), η πρωταντάρτισσα της Ρούμελης (Άγνωστη μαρτυρία και φωτογραφίες)

Ανάμεσα στις χιλιάδες γυναίκες και άντρες που υπηρέτησαν υψηλά ιδανικά και πολέμησαν στην Εθνική Αντίσταση, κάποια πρόσωπα ξεχώρισαν και έγιναν σύμβολα του αγώνα του λαού μας και τα ονόματά τους αναγράφονται  στα κεφάλαια της Ιστορίας που διαβάζουν οι  νεώτερες γενιές.

Έτσι οδηγούν τους Έλληνες στα χέρια της παγκόσμιας κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Πριν την κρίση όλοι μιλούσαν για τη γενιά των 700 ευρώ!
Έπειτα από 4,5 χρόνια αριστερής διακυβέρνησης, οι νέοι στην χώρα μας εργάζονται για τα μισά λεφτά, με μισθούς κάτω πια και από τα 400 ευρώ μεικτά ή τα 360 ευρώ τον μήνα καθαρά.

Ποια Ε.Ε; Εμείς πληρώνουμε του μετανάστες – Ιδού και η απόδειξη με ονόματα, ποσά και διευθύνσεις

«Η πλειοψηφία των διαγωνιστικών διαδικασιών εκτελέστηκε με συνοπτικό διαγωνισμό.
Συμβλήθηκαν 55 εταιρείες με συνολικό συμβατικό προϋπολογισμό ύψους 3.239.327,21€ ενώ από τις χρηματοδοτήσεις τις Ε.Ε. καλύφθηκαν συμβάσεις συνολικού ύψους

Άστεγος Έλληνας νεκρός στην μέση του δρόμου: Ενώ “φιλοξενούμε” 100.000 από όλο τον κόσμο,σε “δομές” που έχουν τα πάντα!

Νεκρός σε πεζοδρόμιο στο κέντρο του Βόλου, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ένας 54χρονος. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από περαστικούς. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από γνωστούς και οικείους έγινε γνωστό,

Καλημερα....Ελλαδα

.
πατριωτες αδελφια
εδω Ελευθερη Ελλαδα
που αντιστεκεται δεκα χρονια
σε ντοπιους και ξενους εισβολεις

13.11.19

Το τέλος της κοινωνίας

Τα μαχαίρια βγήκαν απ' τις κρυψώνες, οι μισθοί, μάνι μάνι κόπηκαν στη μέση, το ίδιο και οι συντάξεις, τα εργοστάσια, οι επιχειρήσεις, και οι δημόσιες υπηρεσίες πήραν το Ok ν' αρχίσουν να αδειάζουν καραβιές εργαζομένων στις απανταχού χωματερές της ανεργίας, κι όλα αυτά νομότυπα, από μαγαζάκια παρασκευής νομοθετικών προϊόντων φασόν,

“ΑΣ ΦΑΝΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ”

“ΑΣ ΦΑΝΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ”
Μια φράση,
που δεν ειπώθηκε ποτέ
Ένας μύθος του γαλλικού έθνους-κράτους

Πολλοί και διάφοροι μύθοι έχουν σχηματιστεί γύρω από τη γαλλική επανάσταση, που γκρέμισε το φεουδαρχικό
σύστημα κι άνοιξε το δρόμο στο σύγχρονο καπιταλισμό.

Ξεσηκώνονται οι εκπαιδευτικοί του Έβρου – Ανακοίνωση-«φωτιά»: «Κινδυνεύουν οι ζωές μας από τους μετανάστες»

Πλήρως έχει παραλύσει η περιοχή του Έβρου από τις ανεξέλεγκτες ροές μεταναστών και την εγκατάστασή τους στην περιοχή. Οι κάτοικοι φοβούνται, η αστυνομία αδυνατεί να κάνει τη δουλειά της και γενικώς επικρατεί ένα κλίμα αβεβαιότητα. 
Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.