θ

Translate

20 Νοεμβρίου 2019

Ποια είναι η σεξοβόμβα Γελένα Καρλέουσα που ξελόγιασε τον Βράνιες (Φωτο)

Εδώ και ημέρες έχει ξεσπάσει μέγα ερωτικό σκάνδαλο με τον Ογκνιεν Βρανιες και την Γελενα Καρλεουσα....
Η Γελένα Καρλέουσα εξαιτίας του σκανδαλου που ξεσπασε, μεταξύ αυτής και του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες κατάφερε να γίνει γνωστή στην Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες.
Ο σάλος που έχει ξεσπάσει στη Σερβία και παράλληλα σε Βοσνία, Βέλγιο και Ελλάδα δεν λέει να κοπάσει.
Μετά το χθεσινό απίστευτο ξεκατίνιασμα των δύο πλευρών μέσω social media, με αποκορύφωμα τις γυμνές φωτογραφίες και τα μηνύματα του παίκτη προς την τραγουδίστρια που δημοσιοποίησε η τελευταία, εκτόξευσαν τη δημότικότητα της στα ύψη.  H πέτρα του σκανδάλου, είναι σύζυγος του Ντούσκο Τόσιτς, του Σέρβου ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τα αγγλικά γήπεδα και σήμερα αγωνίζεται στην Κίνα με την ομάδα της Γκουανζού.
Η 40χρονη πληθωρική ποπ σταρ της Σερβίας έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τα ΜΜΕ, όπως το 2017, όταν ο συζυγός της αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας και οι οπαδοί της τούρκικης ομάδας απαιτούσαν από το ζευγάρι να κάνει αποχή από το σεξ μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Με τον Ντούσκο Τόσιτς είναι παντρεμένοι από το 2008, έχουν μαζί δύο κόρες, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, το σώμα της διατηρείται σε άψογη φόρμα.
Δείτε ποια είναι λοιπόν η Γελένα Καρλέουσα:

jelena_karleusa






jelena_karleusa2
jelena_karleusa3
jelena_karleusa4
jelena_karleusa5
jelena_karleusa6
jelena_karleusa7
jelena_karleusa8
jelena_karleusa9
jelena_karleusa10
jelena_karleusa11
jelena_karleusa12
jelena_karleusa13
jelena_karleusa14.
πηγη  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.