θ

Translate

15.11.19

Να μείνει στον δρόμο που χάραξε τον Οκτώβρη η Εθνική - Το πλάνο του Φαν Σιπ για την Αρμενία

Στον δρόμο που χάραξε κόντρα σε Ιταλία και Βοσνία τον Οκτώβριο θέλει να συνεχίσει να βαδίζει η εθνική μας ομάδα που αντιμετωπίζει στις 7:00 το απόγευμα στο Ερεβάν την Αρμενία στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.


Παρότι ότι ο στόχος της πρόκρισης μέσω των προκριματικών έχει χαθεί για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και κίνητρο.

Κίνητρο υπάρχει και δεν είναι άλλο από το να δείξει η Εθνική για τρίτο σερί παιχνίδι ένα καλό πρόσωπο που θα επιβεβαιώσει πως το «πλάνο Κατάρ» προχωράει όπως ακριβώς το σχεδιάζει ο Τζον Φαν Σιπ.

Το κλίμα στις τάξεις της γαλανόλευκης είναι εξαιρετικό και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς επί αρμένικου εδάφους το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Την ώρα του παιχνιδιού αναμένεται να επικρατεί αρκετό κρύο, αλλά από εκεί και πέρα οι καιρικές συνθήκες δεν θα προκαλέσουν άλλα προβλήματα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Η Αρμενία έχει μπει, σε αντίθεση με την Ελλάδα, για τα καλά στην καρδιά του χειμώνα, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 10 βαθμούς ακόμα και όταν ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του.

Η εθνική μας ομάδα θα βρει απέναντί της απόψε την ομάδα που έκανε το μεγάλο «μπαμ» τον Ιούνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, επικρατώντας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 3-2.

Εκείνη η ήττα ήταν που είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις με την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη και την πρόσληψη του Φαν Σιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει μονάχα ένα πρόβλημα τραυματισμού και αυτό ακούει στο όνομα του Κάρλος Ζέκα, με τον αρχηγό της Κοπεγχάγης να έχει τεθεί εκτός αποστολής από το βράδυ της Δευτέρας.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να επιλεγεί και πάλι το 4-2-3-1 με τον Πασχαλάκη ή τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα με Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σταφυλίδη και Τσιμίκα.

Αμυντικά χαφ τους Μπουχαλάκη και Γαλανόπουλο, τριάδα μπροστά τους με Λημνιό, Μπακασέτα και Δώνη και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της, η Αρμενία θα παραταχθεί χωρίς επτά ποδοσφαιριστές της, μεταξύ των οποίων και το μεγάλο της «αστέρι», τον Μικιταριάν.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.