θ

Translate

15.11.19

Οργανώνεται πανθρακική συγκέντρωση στους Κήπους με σύνθημα «Ασφαλή σύνορα-Όχι στον εποικισμό»

Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα σχηματίσουν στο τελωνείο των Κήπων οι συμμετέχοντες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται για το μεταναστευτικό.
Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:
«Συναντιόμαστε οι Θρακιώτες στο τελωνείο Κήπων του Έβρου για να καλέσουμε την Κυβέρνηση να πράξει το κυριότερο καθήκον της: να στεγανοποιήσει τα σύνορα, παρέχοντας έτσι στοιχειώδη ασφάλεια στην ακριτική περιοχή μας. Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα ζητήσει το αυτονόητο δικαίωμα κάθε πολίτη που κατήντησε ζητούμενο στις μέρες μας».
Από την Κομοτηνή θα υπάρχει και λεωφορείο για τη μετακίνηση των ενδιαφερομένων, με ελάχιστο κόμιστρο 2 ευρώ – Τηλ. επικοινωνίας: 6936729995.
Όπως αναφέρεται επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή διαρκώς εμπλουτίζεται, και οι σχετικώς ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6974810573.
πηγη inkomotini
  μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.