θ

Translate

30.4.23

Γεμίζοντας τον άδειο χρόνο

Σε περιόδους κρίσης ο άνθρωπος πρέπει να αναζητά και να ανακαλύπτει τρόπους επιβίωσης. Όταν όμως δεν έχεις δουλειά, όρεξη και χρήματα αλλά από την άλλη έχεις άφθονο χρόνο τι μπορείς να κάνεις;

Η πτώση: Οι τελευταίες ώρες... (vid & pics)

Η ταινία που μας έδωσε τον πιο αληθινό Αδόλφο Χίτλερ τις μέρες που κατέρρεε το Γ' Ράιχ. Ο Μπρούνο Γκανζ σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες του.
Οι ώρες, οι τελευταίες ώρες μένουν για πάντα. Κι ας χάνονται μαζί με τον παρόν. Οι τελευταίες ώρες είναι η αρχή ενός νέου κόσμου,

Επίθεση με γιαούρτι καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο υπ.Υγείας Θ.Πλεύρης ενώ έτρωγε με την οικογένειά του (φώτο)

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στα Πετράλωνα
 Επίθεση με γιαούρτια από αριστεριστές, όπως τους ανέφερε ο ίδιος, σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο υπουργός Υγείας,

....λογια ανοα

λογια χωρις συναισθημα
παγωνια σε ψυχες
στεναχωρες καρδιες
ταχα μου....ταχα μου
δηθεν ....δηθεν.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ....ΩΣ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΟΙ???

Ο πλούτος παράγεται μέσω της δουλείας. Πάντα αυτό ίσχυε. Σήμερα όμως η δουλεία έχει πάρει τη μορφή χρέους.
Οι δυνατοί του πλανήτη που κατάφεραν μέσω ξεπουλημένων κυβερνήσεων να πάρουν
την παραγωγή αεριτζίδικου χρήματος,

GREECE DANCE ZEMPEKIKA (HASAPOSERVIKO)

.
Ελλαδα ρεεεεε......

29.4.23

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ – 20% ΠΑΝΩ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ – ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΝΕΡΑΚΙ

Μετά το ρεύμα που το πληρώνουμε βαπορίσιο, έρχεται η ώρα για να πούμε το νερό νεράκι, καθώς όπως φαίνεται μετά τις εκλογές θα πάμε σε αύξηση τιμολογίων που θα ξεπεράσει κατά τις πληροφορίες το 20%.

Ο «Γορ γορ» γίνεται δήμαρχος Ιωαννίνων

 Το 1954 η ελληνική κοινωνία προσπαθούσε να επιλύσει πολλά προβλήματα. Την ίδια ώρα, το ψυχροπολεμικό κλίμα εξακολουθούσε να δηλώνει παρών.
Στις δημοτικές εκλογές της 21ης Νοεμβρίου του 1954, παρουσιάστηκαν κάποια στοιχεία φιλελευθεροποίησης.

Από την Εμπορική Σχολή, στο 7ο λύκειο

Ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του κέντρου των Ιωαννίνων είναι αυτό της παλιάς Εμπορικής Σχολής, που αργότερα έγινε το Κλασικό λύκειο και σήμερα, το 7ο, με το «Κλασικό» να είναι ωστόσο η ονομασία που έχει συνδεθεί στην πιο πρόσφατη ιστορία.

Με ορολογία «21ης Απριλίου» η κυβέρνηση για διατήρηση περιορισμών: «Έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα για τους πολίτες»

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μέσα από τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εξέλιξη του εμβολιασμού στην χώρα μας, αλλά αναφέρθηκε και για την διατήρηση των περιορισμών όπου εκεί σε μια ορολογία που παραπέμπει σε άλλες εποχές

O χρονος δεν σταματα....

 Αγαπησε με
 σημερα.....
 Αυριο
ισως

N. Bούτσης: Να ψηφίσουμε «όπως, όπως» τα μέτρα για να επανέλθουμε στην «κανονικότητα»...ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΕΙΟ...!!!ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ....ΦΑΝΟΣΤΑΤΗΣ.....ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ...!!!

«Η χρήση της εσπευσμένης νομοθετικής διαδικασίας έχει ενταθεί όσο ποτέ άλλοτε» αναγνώρισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας ότι η κατάσταση αυτή περιορίζει ασφυκτικά τον κοινοβουλευτικό διάλογο και τη σχετική διαβούλευση στη Βουλή

Βούτσης: Υπάρχει ανοχή σε τμήματα της κοινωνίας που μας εμπιστεύτηκαν ...ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΥΦΟ...ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ....ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ...!!!

Μια ριζική αλλαγή του τρόπου νομοθέτησης στο Κοινοβούλιο μπορούμε να τη δούμε μόνο στο τέλος των δεσμεύσεων της χώρας από τα Μνημόνια, δηλώνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή».

Μασκα φορουσε μονον ο Ζορο

Πανω απ' ολα η Ασφαλεια 
το ΕΑΤ. ΕΣΑ η Μπουμπουλινας
η Μερλιν ο Φοβος τα ΜΜΕ
ολα για την δικη σου
προστασια το δικο σου καλο
βρε κουτο παιδι

‘‘Οι τρίλλιες που σβήνουν’’ (1928) της Μαρίας Πολυδούρη.

Απόσπασμα από την ποιητική συλλογή ‘‘Οι τρίλλιες που σβήνουν’’ (1928) της Μαρίας Πολυδούρη.
Δὲν τραγουδῶ παρὰ γιατὶ μ᾿ ἀγάπησες
στὰ περασμένα χρόνια.
Καὶ σὲ ἥλιο, σὲ καλοκαιριοῦ προμάντεμα
καὶ σὲ βροχή, σὲ χιόνια,

ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΝΙΑΛΑ – Μια ξεχασμένη σελίδα…

Ήταν 12 τ’ Απρίλη του 1947. Μέρες Πάσχα. Ο λαός μας ανηφορίζει το δικό του γολγοθά, μέσα στη δίνη του εμφυλίου πολέμου. Μετά την απελευθέρωση από την κτηνώδη ναζιστική κατοχή, ο ηρωικός αγώνας του λαού μας για ανεξαρτησία, λαοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη παραμένει ανεκπλήρωτος. Οι νέοι δυνάστες, οι αδίστακτοι αποικιοκράτες Εγγλέζοι

ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ)

Μόνο εσύ είσαι ο λόγος που θέλω να ζω
δίνω τα πάντα να σε ξαναδώ
η ζωή σου καρδιά μου είναι εδώ

28.4.23

Η ελληνική Πομπηία βρίσκεται στην Πελοπόννησο

Η αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου, η ελληνική “Πομπηία” βρίσκεται στην Ελλάδα, μια «ανάσα» από την Ελαφόνησο εδώ και 5.000 και ονομάζεται Παυλοπέτρι. Η πόλη ανακαλύφθηκε το 1967 από τον Νίκολα Φλέμινγκ και την ομάδα του, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τη δομή της.

Ενόχληση στο Μαξίμου για τις δημοσκοπήσεις περί της ευφυΐας του πρωθυπουργού

Σαφή ενόχληση έχει προκαλέσει στην ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου του μεγάρου Μαξίμου η διεξαγωγή δημοσκοπήσεων στο Twitter με θέμα την ευφυΐα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

27.4.23

Ξεφτιλίστηκαν! Στέλνουν τους Βορειοηπειρώτες να ψηφίσουν στην Αλβανία 900 χιλιόμετρα μακριά! Μόνο και μόνο για αυτό μαυρίστε τον κερατά

Δεν σταματά να μας διασκεδάζει, όσο ξεδιπλώνεται το μεγαλόπνοο σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης και πιο συγκεκριμένα του Υπουργείου Εσωτερικών για την ψήφο των αποδήμων.

Ένα νησάκι στην αγκαλιά της Πίνδου

Η ζωή στο μικρό νησί της Παμβώτιδας κυλάει στους δικούς της ρυθμούς
Μέσα στην ομίχλη οι οφθαλμαπάτες ζωντανεύουν και δίνουν υπόσταση και πνοή σε πρόσωπα ξεχασμένα, αλλοτινών εποχών.

26.4.23

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-68: Εκτέλεση από το τρίποντο και 1-0!

Στήνοντας πάρτι από τη γραμμή 
του τριπόντου, ο Ολυμπιακός νίκησε 79-68 τη Φενέρμπαχτσε και έκανε το 1-0
Με …ομοβροντία τριπόντων (16/29) ο Ολυμπιακός υπέταξε στο πύρινο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε με 79-68 και έκανε το 1-0 στη σειρά για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας!

Σε απόγνωση –και πάλι– οι καρκινοπαθείς στο Λαϊκό

Η καθυστέρηση της θεραπείας των καρκινοπαθών εγκυμονεί κινδύνους όχι μόνο για την επιδείνωση της κατάστασής τους αλλά και για την ίδια τους τη ζωή, καταγγέλλει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένας βολικός και συνάμα επικίνδυνος πρωθυπουργός;

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα πλέον για να αντιληφθεί κανείς ότι το πολιτικό προσωπικό συλλήβδην αφήνει συνειδητά τον Μητσοτάκη να βγάλει το φίδι από την τρύπα, ενώ παράλληλα η κάθε πλευρά επιχειρεί να συντηρήσει το προφίλ της με το βλέμμα στραμμένο

25.4.23

ΝΑ 'ΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ)

Κρατησα
μονον για σενα....

Κάποιος να τον φυλάει...ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ....ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΦΙΛΕΛΕ ....!!!

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι, ούτε τριάντα…. Ογδόντα είναι οι αστυνομικοί που φρουρούν τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, με τον αριθμό να έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα μετά τις δύο επιθέσεις που έγιναν τους περασμένους μήνες στο σπίτι του, στα Εξάρχεια.

Η Νικοτίνη Σκοτώνει και τον Κορονοϊό

Κι εκεί που ήμουν έτοιμη να υποσχεθώ στον εαυτό μου ότι ήρθεν, επιτέλους, η ώρα να σκεφτώ σοβαρά την πιθανότητα να κόψω το κάπνισμα, ήρθαν ξαφικά οι Γάλλοι και μου τα γκρέμισαν όλα.

Μπάχαλο: 20 εκατ. «μαϊμού» self test έστελνε στην Ελλάδα η εγκεκριμένη εταιρεία - Έγινε «μπλόκο» από τις κινεζικές αρχές

Σοκαριστικές αποκαλύψεις λίγες ώρες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ματαιωθεί ο διαγωνισμός για την προμήθεια 10 εκατομμυρίων self test, με την προαίρεση για ακόμα 10 εκατομμύρια. 

24.4.23

Η ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιεντ είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος της Αγγλίας, που εδρεύει στην πόλη του Μάντσεστερ και συγκεκριμένα στη συνοικία Ολντ Τράφορντ, όπου και το γήπεδό του. Ομάδα – θρύλος, με παγκόσμια ακτινοβολία, έχει στη συλλογή της, μεταξύ άλλων, 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 20 Πρωταθλήματα και 12 Κύπελλα Αγγλίας.

Γιώργος Τσιτσόπουλος 1929 – 2006

Έλληνας ηθοποιός, που υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος τη θεατρική σκηνή, τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, για περισσότερα από σαράντα χρόνια. Συνηθισμένος σε δεύτερους, υποστηρικτικούς ρόλους, δήλωνε με διάθεση αυτοσαρκασμού: «Είμαι ο μεγάλος δεύτερος!».

Ο Γεωργιαδης καρφώνει την κυβέρνηση Μητσοτακη για το Makedonia...ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....ΑΠΟΠΑΤΟΥΣ!!!!

Θυμάστε την ιστορία πριν λίγους μήνες με την πρόταση Μητσοτακη να κρατήσουν οι Σκοπιανοί τον όρο Macedonia   με C και η Ελλάδα να χρησιμοποεί το Makedonia με K;
Σήμερα λοιπόν ο Αδωνις Γεωργιαδης καρφώνει την κυβέρνηση Μητσοτακη  πως τελικά προχώρησε σε αυτή την παραχώρηση προς τα Σκοπια.

Ο Μητσοτάκης εγκαινιάζει ΜΕΘ χωρίς γιατρούς στο νοσ. «Παπανικολάου»

Εγκαινιάζονται το Σάββατο από τον πρωθυπουργό η νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», που θα λειτουργήσει όμως με προσωπικό αποσπασμένο από άλλες κλινικές.
Μπορεί οι εργαζόμενοι να μιλούν για μια υπερσύγχρονη ΜΕΘ ωστόσο λείπει κάτι πολύ βασικό, το ανθρώπινο δυναμικό.

23.4.23

Κυριακή του Θωμά (Αντίπασχα)

Την πρώτη Κυριακή μετά το Πάσχα (ονομάζεται και Καινή Κυριακή) η Εκκλησία μνημονεύει την εμφάνιση του Ιησού Χριστού ενώπιον του Αποστόλου Θωμά, ο οποίος διατηρούσε αμφιβολίες για την Ανάστασή του.

Οι “ιππείς” της Δημοκρατίας και η φράση που τους ταιριάζει!!! OTAN ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ....(ΒΙΝΤΕΟ)

Το ραδιοτηλεοπτικό (ΕΣΡ) τιμωρεί όποιον μεταδίδει το βίντεο με το τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε στίχους και μουσική του Νίκου Καλογερόπουλου «Όταν γυρίσω θα τους γα...σω» το οποίο ακούγεται στην ταινία του «Οι ιππείς της Πύλου». (η φράση είναι του στρατηγού Γεώργιου Καραϊσκάκη)
Ο σχολιασμός …

Υπερ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας τάχθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή σχετική με το μεταναστευτικό. Μακριά από εμάς οποιαδήποτε λογική ρατσισμού και ξενοφοβίας, τόνισε ο Πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι είναι υπέρ της πολυπολιτισμικής

22.4.23

Πρωθυπουργός παροχών (μόνο) για τους παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα.

Τελικά ποιος είναι χειρότερος Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας των 4,5 ετών ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης των 3 μηνών; Γιατί αυτά που δεν έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει ο αρχηγός της ΝΔ!
Θυμάστε στη δεκαετία του ΄60 που διαφήμιζαν διάφοροι απατεωνίσκοι, πως με πολλές δόσεις αγοράζατε παραθαλάσσιο (;;;)

«Προκήρυξε εκλογές και έκανε σεισμό»!! «Πάρτι» στο Twitter με το…timing Μητσοτάκη

Δίνουν και παίρνουν τα ειρωνικά-χιουμοριστικά μηνύματα των πολιτών στα social media.
Το διάγγελμα Μηστοτάκη για την προκήρυξη των εκλογών συνέπεσε με έναν…σεισμό, κάτι που μοιραία προκάλεσε «βροχή» σχολίων.
Όλοι στάθηκαν στην…τύχη του πρωθυπουργού

Καθημερινό μίσος! Βασιλακόπουλος: «Αν βαρύνει η κατάσταση να περιοριστούν ΔΡΑΣΤΙΚΑ οι δραστηριότητες των ανεμβολίαστων»

«Οι γονείς να πάψουν να βλέπουν σαν ταμπού το εμβόλιο».
Για την….αναγκαιότητα να εμβολιαστεί ο γενικός πληθυσμός, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, για να χτιστεί το τείχος ανοσίας και να εξασθενήσει ο ιός τόνισε ο καθηγητής Πνευμονολογίας

Θ.Πλεύρης: «Θα εισηγηθώ την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών – Είναι επικίνδυνοι»!

«Όσο κρατάει η επιδημία του Covid-19 δεν θα επιστρέψουν» - Ο υπουργός δήλωσε υπερήφανος για τις αποφάσεις του!
Αμετανόητος είναι για τις αποφάσεις του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης σε ότι αφορά την εξοντωτική και εκδικητική συμπεριφορά απέναντι στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Ο Νίτσε αποκαλύπτει τον λόγο που η ελίτ μισεί τους Έλληνες

Ο Νίτσε αποκαλύπτει τον λόγο που η ελίτ μισεί τους Έλληνες
Φ. Νίτσε: Οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες (απόσπασμα)
Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.

21.4.23

ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ για τον Κάρολο! MONO 1 ΣΤΟΥΣ 3 δέχονται να πληρώσουν οι ίδιοι την ενθρόνισή του...

Σε λιγότερο από ένα μήνα είναι η ενθρόνιση του νέου βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας, όμως το κλίμα δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλό, σε μια περίοδο που ο πληθωρισμός στη Βρετανία έχει ξεπεράσει το 10%

ΣΕ 37 ΧΡΟΝΙΑ! Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ προφητεία του Νεύτωνα για το τέλος του κόσμου που σπέρνει τρόμο...

Ο πρωτοπόρος επιστήμονας που έγραψε τον κανόνα της βαρύτητας, κατασκεύασε το πρώτο τηλεσκόπιο και υπολόγισε ακόμη και το ακριβές σχήμα της Γης φαίνεται ότι έκανε ακόμα μια… αποκάλυψη.

Ουκρανία και Πολωνία θα γίνουν στάχτη!!! Οι Αμερικανοί δεν πρόκειται να σταματήσουν

Εκτός αν πάρουν άλλες εντολές...
O Αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Scott Ritter, αναφέρθηκε στο μέλλον της Ανατολικής Ευρώπης,

Ειμαστε δυο ειμαστε τρεις......

Αυτος ο τοπος
γεμισε απο παπαροαμπελοζαμανφουφιλοσοφους.....
προδοτες της Πατριδας
Ο λαος κοιμαται με τα τσαρουχια
δεν ξυπναει με τιποτα......

Χωρίς παράθυρα και μία είσοδο τα νέα λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας..ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ.....!!!!

Ένα βασικό μειονέκτημα έχουν τα 300 νέα λεωφορεία που κυκλοφορούν τελευταία στους δρόμους της Αττικής. Ποιο είναι αυτό; Δεν έχουν παράθυρα.
Διαθέτουν κάποια πολύ μικρά ανοίγματα, κάτι το οποίο όμως δεν βοηθά

Ηταν Ανοιξη.....

Μιλα μου
για την Ανοιξη
και για ονειρα που εκανα
για την ζωη μου

Σήμερα γιορτάζουμε τη Ζωοδόχο Πηγή

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής που γιορτάζουμε σήμερα Παρασκευή της Διακαινησίμου είναι γιορτή της Παναγίας μας. Γράφει το συναξάρι της ημέρας: «Την Παρασκευή της Διακαινησίμου εορτάζουμε τα εγκαίνια του ναού της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών και Θεομήτορος, της Ζωηφόρου Πηγής,

20.4.23

Κατάρ: Τα μυστηριώδη σύμβολα που είναι χαραγμένα στην έρημο - Η σημασία τους

Οι αρχαιολόγοι έχουν βρει συνολικά περίπου 900 βραχογραφίες, ή «πετρογλυφικά», στο Al Jassasiya. Είναι ως επί το πλείστον αινιγματικά σημάδια από κύπελλα διατεταγμένα σε διάφορα σχέδια όπως εντυπωσιακές αναπαραστάσεις ιστιοφόρων πλοίων, από ψηλά,

ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ! ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 60 ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ;;; ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ “ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ” ΣΕ ΜΑΡΕΒΑ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΟ;;;;

Κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει στα σκοτάδια του Μαξίμου και όχι μόνο, ειδικά προεκλογικά. Κάποιοι φαίνεται ότι τους πήρε ο πόνος για την καμόρα που κυβερνά τη χώρα αφού, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η δικογραφία της απόρρητης έρευνας της Δίωξης Εκβιαστών

Α. Γεωργιάδης: «Δεν είναι όλα μαύρα για την Ελλάδα»

"Με καλή διάθεση και με καλοπιστία πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και το 2021 θα είναι μια καλύτερη οικονομική χρονιά από το 2020 και το 2022,

Ο Λοβέρδος θα ξαναφέρει πίσω το ΠΑΣΟΚ. Μην ξεχάσει να επιστρέψει και τα 200 εκατομμύρια

Θαυμάσια νέα! Να το κάνει ο άνθρωπος, για να ξέρουμε ποιος θα επιστρέψει τα θαλασσοδάνεια του ΠΑΣΟΚ που ρήμαξαν την Ελλάδα.
Την πρόθεσή του να επαναφέρει το όνομα του ΠΑΣΟΚ, εάν είναι ο νικητής στις επικείμενες εκλογές

Τάσος Λειβαδίτης: Έτσι γεννήθηκαν οι σημαίες μας...

Πάνω στα ματωμένα πουκάμισα των σκοτωμένων / 
Εμείς καθόμασταν τα βράδια 
Και ζωγραφίζαμε σκηνές απ' την αυριανή ευτυχία του κόσμου / 
Έτσι γεννήθηκαν οι σημαίες μας»
 (Τ. Λειβαδίτης Σημαίες)
O Τάσος Λειβαδίτης γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1922 .
Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.