θ

Translate

22.4.23

«Προκήρυξε εκλογές και έκανε σεισμό»!! «Πάρτι» στο Twitter με το…timing Μητσοτάκη

Δίνουν και παίρνουν τα ειρωνικά-χιουμοριστικά μηνύματα των πολιτών στα social media.
Το διάγγελμα Μηστοτάκη για την προκήρυξη των εκλογών συνέπεσε με έναν…σεισμό, κάτι που μοιραία προκάλεσε «βροχή» σχολίων.
Όλοι στάθηκαν στην…τύχη του πρωθυπουργού και το Twitter «έδωσε ρέστα» με χιουμοριστικά κατά βάση σχόλια.

«Προκήρυξε εκλογές και έκανε σεισμό», Μέχρι να πάμε στις κάλπες θα έχουν εκδηλωθεί όλες οι πληγές του Φαραώ», «Ε μετά πως να μην γίνει σεισμός», είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα πολιτών στο Twitter που είχαν την μεγαλύτερη απήχηση.

Θυμίζουμε πως την ώρα που άρχιζε το -μαγνητοσκοπημένο- διάγγελμα του Μητσοτάκη, η Αττική, η Βοιωτία και η Εύβοια ταρακουνήθηκαν από 4,5 ρίχτερ, τα οποία ευτυχώς δεν προκάλεσαν ζημιές.

 πηγη el.gr
 μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.