θ

Translate

26.4.23

Σε απόγνωση –και πάλι– οι καρκινοπαθείς στο Λαϊκό

Η καθυστέρηση της θεραπείας των καρκινοπαθών εγκυμονεί κινδύνους όχι μόνο για την επιδείνωση της κατάστασής τους αλλά και για την ίδια τους τη ζωή, καταγγέλλει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.
 Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, δεν έγιναν οι απαραίτητες χημειοθεραπείες στο αιματολογικό τμήμα του Λαϊκού, λόγω έλλειψης των αντίστοιχων χημειοθεραπευτικών φαρμάκων.
Το ΜΚΙΕ καλεί το Υπουργείο Υγείας να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που για δεύτερη φορά από τον Ιανουάριο δημιουργείται στο Λαϊκό, πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές και είναι πολύ αργά.
 Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και άλλες οργανώσεις, όπως ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, βοηθούν με όσα αποθέματα φαρμάκων έχουν, τα οποία φυσικά δεν επαρκούν, τη λύση όμως πρέπει να δώσει η πολιτεία, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το ΜΚΙΕ.
 πηγη onmed.gr
 μονταζ  teo
8 4 16 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.