θ

Translate

30 Μαρτίου 2018

Ξύπνησε η κόρη του Σκριπάλ -Θα λύσει το μυστήριο της απόπειρας δολοφονίας

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την επίθεση στον πρώην διπλό πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και την κόρη του, η Γιούλια Σκριπάλ ανέκτησε τις αισθήσεις της και μιλάει.
Η Γιούλια Σκριπάλ που είχε δηλητηριαστεί μαζί με τον πατέρα της Σεργκέι από νευροτοξικό παράγοντα ανέκτησε τις αισθήσεις της.
Η κατάστασή της βελτιώθηκε μετά την επίθεση με τον νευροτοξικό παράγοντα Novichok στις 4 Μαρτίου στο Salisbury.
Η 33χρονη, όπως είπαν οι γιατροί, τρώει και πίνει αφού ανέκτησε τις αισθήσεις της. Ο πατέρας της και διπλός πρώην πράκτορας Σεργκέι Σκριπάλ παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Φιλικό του πρόσωπο πιστεύει ότι παραμένει στη ζωή με τη βοήθεια των μηχανημάτων υποστήριξης ζωής.
Η Γιούλια Σκριπάλ θα λύσει το μυστήριο της απόπειρας δολοφονίας
Η είδηση για τη Γιούλια Σκριπάλ έρχεται λίγες ώρες αφότου η ανιψιά του Σεργκέι πίστευε ότι υπάρχει μόνο 1% πιθανότητα επιβίωσής τους. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Salisbury NHS Foundation Trust αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας της Γιούλια Σκριπάλ βελτιώνεται γρήγορα και δεν βρίσκεται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση.

Η εξέλιξη αυτή θα μπορούσε να αποδειχτεί κλειδί για τη διερεύνηση της επίθεσης. Αυτό γιατί θα μπορούσε σύντομα να μιλήσει στην αστυνομία για τις στιγμές πριν καταρρεύσουν με τον πατέρα της σε πάρκο στο Salisbury. Από τις έρευνες προκύπτει ότι η μεγαλύτερη συγκέντρωση του Novichok βρέθηκε στην εξώπορτα του σπιτιού τους.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.