θ

Translate

31 Ιουλίου 2017

Απίστευτο; Οι κουκουλοφόροι δημιούργησαν πολιτοφυλακή – Επεμβαίνει αντί της ΕΛ.ΑΣ. - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα θυμίζει όλο και περισσότερο Βενεζουέλα,, όπου δέκα άνθρωποι έχασαν την ζωή τους τα τελευταία 24ωρα, σε ένα νέο κύμα βίας, κατά διαδηλωτών οι οποίοι αντιτάχθηκαν στα σχέδια του Νικολάς Μαδούρο για ενίσχυση των εξουσιών του.
Στο σοσιαλιστικό καθεστώς Μαδούρο έχουν σχηματισθεί μάλιστα ένοπλες ομάδες πολιτοφυλακής αριστεριστών, οι οποίοι επιχειρούν κατά «παρανόμων», προστατεύοντας, μεταξύ των άλλων
και τους μουσουλμάνους μετανάστες.
Στην Ελλάδα,  έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι φιλοπαγκοσμιοποιητές κουκουλοφόροι, οι αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί», με νέα «όπλα».
Στην χώρα μας παγιώνεται καθεστώς τρομοκρατίας, το οποίο επιδιώκει να επιφέρει αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών, μετατρέποντας τις πόλεις σε στρατόπεδα συγκέντρωσης απελπισμένων Ελλήνων και λοιπών, με ένοπλες ομάδες επιφυλακής να επιβάλλουν την τάξη.
Πράγματι, η αυτοαποκαλούμενη «Ομάδα Περιφρούρησης Προσφυγικών Καταλήψεων Εξαρχείων και Σύμπραξης Δρόμου» προχωρά στην υποκατάσταση της Πολιτείας και της Αστυνομίας, αφού πλέον, όπως προκύπτει από ανάρτησή της σε αντιεξουσιαστικό site πραγματοποιεί εφόδους σε χώρους όπου υπό κανονικές συνθήκες θα πήγαινε η αστυνομία και θα εφάρμοζε το νόμο.
Μετά τις γνωστές πορείες επίδειξης δύναμης με τον νέο της οπλισμό και τις κινήσεις που θύμιζαν προσπάθεια συγκρότησης άτυπης «πολιτοφυλακής» στα Εξάρχεια, η «Ομάδα Περιφρούρησης» , που έχει αναπτύξει, όπως αναφέρεται, δράση εδώ και έξι μήνες, έκανε γνωστό στο διαδίκτυο ότι προχώρησε σε «παρέμβαση σε λημέρι μαφιόζων στα Εξάρχεια».
Η έφοδος έγινε την περασμένη Τρίτη και όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, είχε νωρίτερα διαπιστωθεί «κατόπιν στενής παρακολούθησης σπείρας μαφιόζων», ότι «δρούσαν ανενόχλητοι στη γειτονιά των Εξαρχείων» έχοντας ως ορμητήριο ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.
Με άλλα λόγια οι φιλοπαγκοσμιοποιητές κουκουλοφόροι αναλαμβάνουν ρόλο αστυνόμευσης και επέμβασης στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, με προοπτική, γιατί όχι, να εξαπλωθεί η δράση τους σε ολόκληρη την χώρα.
Επεμβαίνουν κατά εγκληματιών για να «νομιμοποιηθούν» σα μάτια της κοινής γνώμης και να γίνουν αγαπητοί;
Άραγε αργότερα θα αναλάβουν ρόλο υπέρ του Κράτους ή μιας παγκόσμιας εξουσίας και κατά όποιων πολιτών αντιδρούν, επεμβαίνοντας την νύχτα κατά «ανυπάκουων»;
Σύμφωνα με την ανάρτηση των «αναρχικών «η (συλληφθείσα) συμμορία, ευθύνεται για σωρεία ληστειών πάσης φύσεως σε θαμώνες της πλατείας,περαστικούς από στενά των Εξαρχείων,καθώς και αρπαγές τσαντών μηχανημάτων κτλ,απο κινηματικούς χώρους και εκδηλώσεις. Ευθύνεται επίσης για το καθημερινό σπάσιμο αμαξιών,όπως και για εμπόριο ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων και στους γύρω δρόμους.Τέλος ευθύνεται για πολλές επιθέσεις σε συντρόφους και συντρόφισσες,οι οποίοι τύχαινε να περνάνε από κάποιους δρόμους,συνήθως μετά τα μεσάνυχτα».
Προστάτες του νόμους και της τάξης οι «αναρχικοί»! Το φανταζόσασταν ποτέ;
.
 του Κίμωνα Χαραλάμπους
el.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.