θ

Translate

31 Ιουλίου 2017

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και της Παρτιζάν για τη ρεβάνς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς του 3-1 του Βελιγραδίου με στόχο να κλειδώσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις ώρες των συνεντεύξεων Τύπου και των προπονήσεων των δύο ομάδων.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός δίνει την Τετάρτη τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League, με αντίπαλο την Παρτιζάν, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, το πρόγραμμα της ομάδας μας, αλλά και της φιλοξενούμενης ομάδας, διαμορφώνεται ως εξής:
Τρίτη 1/8
17:30 * Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
18:30 * Συνέντευξη Τύπου της Παρτιζάν, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
19:00 * Προπόνηση της Παρτιζάν, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ανοικτή για τα πρώτα 15' για τα ΜΜΕ.
20:00 * Προπόνηση του Ολυμπιακού, στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, ανοικτή για τα πρώτα 15' για τα ΜΜΕ.
 ** Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι οι διαπιστεύσεις για τον εν λόγω αγώνα, καθώς και οι κάρτες πάρκινγκ Ρ3, της αγωνιστικής περιόδου 2017/18, θα διανέμονται στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Καραϊσκάκη, την Τρίτη 1/8 και ώρες 15:30 με 19:30. Διαπιστεύσεις και κάρτες πάρκινγκ δεν θα διανέμονται την ημέρα του αγώνα, στην είσοδο Press του γηπέδου.
Τετάρτη 2/8
21:45 * Σέντρα του αγώνα Ολυμπιακός - Παρτιζάν.
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.