θ

Translate

31.10.22

Δοσίλογοι εθνικοί προδότες: Θα ψάχνουν οι Έλληνες να βρουν το σήμα για να επιβιώσουν στα σούπερ μάρκετ

Σε ισχύ τίθεται από μεθαύριο, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου το «καλάθι του νοικοκυριού» μετά την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Όπως προβλέπεται στην Υπουργική Απόφαση,

ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ κάνει την ...αρχή! «ΜΕΙΩΣΤΕ τη διάρκεια του ντους» για ...εξοικονόμηση ενέργειας

Mειώστε το χρόνο που κάνετε ντους για να εξοικονομήσετε ενέργεια είναι το μήνυμα που στέλνει το ολλανδικό ίδρυμα Milieu Centraal.

Οι Βέλγοι περνούν κατά μέσο όρο εννέα λεπτά στο ντους. Για να μειωθεί ο λογαριασμός, αυτή η διάρκεια θα πρέπει να ελαττωθεί

«Μπήκε μία κατσαρίδα στο ….. μου» – ΧΑΜΟΣ στην ελληνική τηλεόραση

 Δεν χρειάζονται λόγια... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ολική οικονομική καταστροφή των Ελλήνων: Στο 48,2% η φτώχεια χωρίς τα επιδόματα – Στο 29,5% με τα επιδόματα φτώχειας!

Χειρότερη η κατάσταση ακόμα και από τα πρώτα χρόνια του Μνημονίου!
Στοιχεία-σοκ έδωσε η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία για την φτώχεια που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα: Το ποσοστό των φτωχών πολιτών είναι στο 29,5% (3.092.300 άτομα του πληθυσμού της χώρας),

"Πτι-Παλαί"

68b62085e41e8f225811766f8d5eb2bb_XL
Κρεμασμένη ακόμη η ταμπέλα «Καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» και μπήκε Νοέμβριος. Η είδηση που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει επιβεβαιώθηκε. Έκλεισε το Πτι-Παλαί. Αδειες οι τζαμένιες βιτρίνες του, που άλλοτε χαζεύαμε ενσταντανέ της ταινίας. 

Διονύσιος Αιγινήτης

Επιφανής γιατρός του 19ου και ευεργέτης. Με κληροδότημά του ιδρύθηκε το Αιγινήτειο Νοσοκομείο στην Αθήνα.
Ο Διονύσιος Χατζής, όπως ήταν το κανονικό του όνομα, γεννήθηκε λίγο πριν από την έναρξη της Επανάστασης του 1821,

30.10.22

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:Απίστευτη επίδειξη καρεκλοκενταυρισμού από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δικαιολογούν την επιλογή Πολύδωρα ....ΤΙΜΗ ΜΑΣ...Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΜΑΣ.....!!!

Είναι απολαυστικό να βλέπεις πρώην αριστερούς, όπως τα νυν κυβερνητικά στελέχη να διακιολογούν τα μισθά τους με απίθανους ισχυρισμούς. Και ενώ η επιλογή Τσίπρα να προτείνει Πολύδωρα για Πρόεδρο του ΕΣΡ βρήκε τις υποκριτικές αντιδράσεις των 53 του ΣΥΡΙΖΑ,

ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ... ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΥΣΤ ΛΕΛΕΔΕΣ...

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΥΕΘΑ ΓΙΩΤΑΣ 
ΛΟΓΩ 
ΠΕΡΙΤΤΩΝ 
ΚΙΛΩΝ.....
1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς...27.000 δρχ.

Η Τ.Μελόνι αποκαθιστά την Δημοκρατία στην Ιταλία: Τέλος οι «κινεζικού τύπου» απαγορεύσεις – Χωρίς μάσκες στα νοσοκομεία

Επιστροφή στις εργασίες τους για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς
Η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι πρόκειται να απομακρυνθεί από την πολιτική του προκατόχου της, Μάριο Ντράγκι, όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας και τη δικαιοσύνη αποτινάζοντας τους “κινεζικού τύπου ” περιορισμούς που οδήγησαν σε οικονομική και κοινωνική ασφυξία.

Κώστας Καρυωτάκης – Ο κήπος της Αχαριστίας

.
Θα καλλιεργήσω το ωραιότερο άνθος. 
 Στις καρδιές των ανθρώπων θα φυτέψω την Αχαριστία. 
Ευνοϊκοί είναι οι καιροί, κατάλληλος ο τόπος. 
Ο άνεμος τσακίζει τα δέντρα. 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το ΑΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!! Τι είναι το «ΣΚΟΥΛΗΚΙ», vid

Σε συνέδριο στο Savigliano της Ιταλίας, στις 17 Μαΐου 2022, η Dr Maria Carmen Valsania, εξειδικευμένη στην χρήση του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου, αναφέρθηκε στην ανάλυση μιας ομάδας ερυθρών αιμοσφαιρίων ενός εμβολιασμένου ατόμου.

29.10.22

Γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου Κρήτης πεθαίνει από ανακοπή από τα σκευάσματα της Ελευθερίας

Η επιχειρηματική κοινότητα του Ηρακλείου της Κρήτης βυθίστηκε στο πένθος μετά τον αδόκητο χαμό ενός επιχειρηματία μόλις 48 ετών.

Μητσοτάκης στην παρέλαση – Δεν περιγράφω άλλο… ΒΙΝΤΕΟ

 Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2022 στα Ιωάννινα
Χωρίς λόγια: 

The Guardian: Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο πλανήτης είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή!

Η κλιματική κρίση έχει φτάσει σε μια «πολύ ζοφερή στιγμή», προειδοποίησε ένας από τους κορυφαίους κλιματολόγους στον κόσμο, μετά από μια σειρά κρίσιμων αναφορών που έδειξαν πόσο κοντά είναι ο πλανήτης στην καταστροφή,

28.10.22

ΣΑΝ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΤΕΙΧΟΣ

Φωτια και τσεκουρι
στους προσκυνημενους

Καιρός: Αίθριος αύριο με ανέμους έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Πολύ τοπικά στις θαλάσσιες περιοχές ανατολικά της Πελοποννήσου οι άνεμοι ενδέχεται να φτάσουν πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ
Οι ισχυροί άνεμοι προβλέπεται να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

«Τα ποντίκια πηδάνε από το καράβι»: Μέχρι & ο Α.Γεωργιάδης που τον είχαν στο Μαξίμου για να γελάνε επιτίθεται στον Κ.Μητσοτάκη (Βιντεο)

 Κανείς δεν θέλει να «χρεωθεί» το «αρπαχτικό των δανείων»
Την ευθύνη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, για την επιλογή του Α.Πάτση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Αυτό είναι «το καλάθι του φτωχού» – Δείτε ποια προϊόντα έβαλε στην διατίμηση η κυβέρνηση σε συμφωνία με τα σούπερ μάρκετ

Εποχές Κατοχής...
H κυβέρνηση έδωσε στην δημοσιότητα «το καλάθι του φτωχού» με τα προϊόντα διατίμησης που θα πουλάνε τα σούπερ-μάρκετ στους οικονομικά αδύναμους Έλληνες
Ποια είναι:

Άδωνις Γεωργιάδης: Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους...ΓΛΕΙΦΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ....ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΝΙ....ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ.....ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ...!!!!

Η κούρσα διαδοχής προέδρου της ΝΔ μπαίνει σε δύσκολες στροφές και έχουν ήδη αρχίσει τα πυρά. Εξάλλου το είχε πει και ο Τρούμαν: «πολιτική είναι να διαλέγεις τον σωστό χρόνο για ένα χτύπημα λίγο κάτω από τη ζώνη». Και τα χτυπήματα άρχισαν να πέφτουν βροχή,

Ακροδεξιός αντιπρόεδρος, μοιραίος πρόεδρος ...ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.....!!!

Με σαφείς βλέψεις προς τη συγγενική εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής, ο Άδωνις Γεωργιάδης πέταξε την Κυριακή το κεντροδεξιό προσωπείο και αποκάλυψε την πολιτική ταυτότητα που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο καθυβρίζοντας στο παρελθόν τούς εκάστοτε αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ναυμαχία της Τενέδου: Όταν ο Κανάρης πυρπολούσε τους Τούρκους

Η Ναυμαχία της Τενέδου: Καταδρομική επιχείρηση δύο πυρπολικών από τα Ψαρά, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κανάρη, εναντίον του οθωμανικού στόλου που ναυλοχούσε στα ανοιχτά της Τενέδου. Η επιχείρηση έγινε τη νύχτα της 28ης Οκτωβρίου 1822 και είχε ως αποτέλεσμα τη βύθιση ενός μεγάλου εχθρικού

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: ΣΥΡΙΖΑ: Μύθος το αλβανικό έπος, απλή διέλευση η εισβολή των Ιταλών ...ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ???

Η εφημερίδα Αυγή, κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει άρθρο όπου το στέλεχος του κόμματος, Νάσος Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Μετά το συνωστισμό της Ρεπούση μας προέκυψε νέος... Ρεπούσης, αυτή τη φορά για το αλβανικό έπος.

Tα μεγάλα ΟΧΙ πάντα τα λέει ο λαός…

Έγραφε στο χρονογράφημά του ο Κώστας Βάρναλης, στις 28/10/1947 για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
«Γιορτή και λαός»
H 28 του Οχτώβρη είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνικό λαό – και μέρα ντροπής για τους προδότες του. Κι όμως ετούτοι γιορτάζουνε το “αλβανικό έπος”. Και πάλι χωρίς το λαό.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: BOMBA! Παραδοχή Φίλη: ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ! Δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω τον ΦΠΑ 23%...Ο ΣΕΦ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΓΑΙΔΟΥΡΟΜΟΥΛΑΡΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ....ΣΤΟΥΣ 500c ...ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ...!!!!

Εχουμε δεσμευτεί από τον Αύγουστο!
Μιλώντας σε ραδιοφωνικο σταθμό, ο κ. Φίλης παραδέχθηκε: «Δεν μπορούμε να βρούμε ισοδύναμα άλλα να εκλογικεύσουμε ένα μέτρο που μας απομακρύνει από την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το λειάνουμε. Ξεκινώ από την

27.10.22

ΑΣ ΕΙΧΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΖΩΗ (ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ)

 Ας ηταν να σε ξαναδω...
και δυο φορες να ξαναμπω
για μια χαμενη χιμαιρα
στης φυλακης τα σιδερα.....

Επιτέλους βρέθηκε και ένας εισαγγελέας: Παρέμβαση του Χ.Μπαρδάκη στο σκάνδαλο Α.Πάτση

Σφίγγει ακόμα περισσότερο ο κλοιός γύρω από τη Νέα Δημοκρατία
 Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο Πάτση καθώς ο οικονομικός εισαγγελέας έκανε παρέμβαση, ζητώντας τις δηλώσεις πόθεν έσχες του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

O καιρός την Παρασκευή

Την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου αναμένεται ηλιοφάνεια στη χώρα, με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και των ηπειρωτικών. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών υπάρχει κυρίως για τα ορεινά της Κρήτης.

Τον αδειάζει και η ίδια του η μάνα τον γουρλομάτη: «Καθυστέρησε η Νέα Δημοκρατία, έχουν δίκιο όσοι μας κατηγορούν» λέει η Ντόρα Μπακογιάννη

Σαφείς αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη για το σκάνδαλο Πάτση που έχει προκαλέσει νέους τριγμούς στο Μαξίμου και έχει αφήσει έκθετη για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση.

Καρδιτσιώτης εισαγγελέας ρίχνει το σύστημα: Παράνομα όλα τα πρόστιμα, οι εκβιασμοί και οι αναστολές εργασίας υγειονομικών και δημοσίων υπαλλήλων

Στην σελίδα μας τοποθετήθηκε καρδιτσιώτης εισαγγελέας που εργάζεται στην Αθήνα.
Για ευνόητους λόγους δεν θέλει να ανακοινώσουμε το όνομά του αλλά καταθέτουμε όσα μας είπε:
Για το ακαταδιώκτο: Δεν υπάρχει πουθενά νομοθεσία που να προστατεύει

Αδιανόητο: Χωρίς την παρουσία της ΠτΔ έγινε η έπαρση της Σημαίας στον Λευκό Πύργο

Πρώτη φορά στα χρονικά απουσίασε η Προεδρία της Δημοκρατίας
Για πρώτη φορά στα χρονικά, πραγματοποιήθηκε η έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, στις 26 Οκτωβρίου του 1912, χωρίς την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας!

28η Οκτωβρίου 1940: Γιατί ο Μουσολίνι επιτέθηκε κατά της Ελλάδος;

«Ἡ τελική νίκη θὰ εἶναι μὲ τὸ μέρος μας. Γιατί οἱ Γερμανοί δὲν θά νικήσουν. Δὲν μποροῦν νὰ νικήσουν. Ὑπάρχουν πολλά ἐμπόδια». Ἀπὸ τὴν ὁμιλία τοῦ Ι. Μεταξᾶ πρὸς τούς ἀρχισυντάκτες καὶ ἐκδότες τῶν Ἀθηναϊκῶν ἐφημερίδων τὴν 30η Οκτ. 1940.
Την 03:30 της 28ης Οκτ. 1940, η Ιταλία κήρυξε τον πόλεμο κατά της πατρίδος μας.

Η μυστηριώδης ιστορία της εξαφάνισης πέντε παιδιών!

Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, όποιος οδηγεί στην Route 16 κοντά στο Fayetteville της Δυτικής Βιρτζίνια, βλέπει μια πινακίδα με τις φωτογραφίες πέντε παιδιών.
Του 14χρονου Maurice, της 12χρονης Martha, του 9χρονου Louis, της 8χρονης Jennie και
της 5χρονης Betty.

26.10.22

Ημέρα Κρίσεως αν εκραγεί “βρώμικη” βόμβα: Πρόβα ρωσικού μαζικού πυρηνικού πλήγματος με ομοβροντία ICBM Yars, Sineva και Zircon!

 Τελευταία προειδοποίηση Μόσχας σε Ουκρανία και Δύση!
Στην δημοσιότητα έδωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τα πρώτα βίντεο από την άσκηση “Grom” ανακοινώνοντας ότι αυτή τη φορά διεξάγεται άσκηση για την πραγματοποίηση μαζικού πυρηνικού πλήγματος εναντίον χώρας που έχει εξαπολύσει πρώτο πυρηνικό πλήγμα κατά της Ρωσίας.

Σοκάρουν τα στοιχεία: Οι θάνατοι εμβολιασμένων είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους – Τι δείχνουν Ισραήλ, Βρετανία

Με βάση τα στοιχεία από την Βρετανία 1 στους 482 εμβολιασμένους με COVID-19 πέθανε μέσα σε έναν μήνα μετά τον εμβολιασμό
Εάν κατά την περίοδο της υστερίας… με τον covid 19 και τον εμβολιασμό τολμούσε κανείς να αναφέρει ότι τα εμβόλια προκαλούν θανάτους…

25.10.22

Αντε γιατι πολλα τα εχει κανει η μανταμ,το παραχεσε.

Ειμαστε για Γελια
Ζητησε λεει η Σακελλαροπουλου να φρουρειται το υπνοδωματιο της κατα την ωρα που αναπαυεται,δεν το λεω εγω η εφημεριδα Εστια το αναφερει.
Τι φοβαται η υποτιθεμενη ΠτΔ?
Μην την βιασουν?

Κάντε εμβόλια φωνάζει η Παγώνη…Η Ντίλερ του Κούλη κράζει και γίνεται “μπαμπούλας” (Video)

Αρχισε η Τρομοκρατία στην Κρατική τηλεόραση…Φορέστε μάσκες κάντε τα μπόλια να σωθείτε κράζει η Παγώνη..Αρχισε ο Χειμωνιάτικος γυρος ..Η Κυβέρνηση εχει φροντίσει για ολα ..Πλήρωσε ξανά τα Μέσα Παραπληροφόρησης με εκατομμύρια απο τον Κρατικό κορβανά και τα λεφτά των πολιτών…

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Κατρούγκαλος: Ανοικτό να μειωθούν και συντάξεις κάτω των 1000 ευρώ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ....Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ....!!!!

Αυξάνονται οι εισφορές στον ΟΓΑ  
Η εφαρμογή ενιαίων κανόνων για την αναπλήρωση του εισοδήματος σε όλους τους συνταξιούχους και η καταβολή εθνικής σύνταξης, είναι οι δύο βασικοί άξονες της εισήγησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλου,

Οι πρώτες δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη

Οι πρώτες εκλογές για τον δήμο της Θεσσαλονίκης έγιναν στις 25 Οκτωβρίου του 1925, δεκατρία χρόνια από την ενσωμάτωση της πόλης στον εθνικό κορμό. Πρώτος αιρετός δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν ο δικηγόρος Μηνάς Πατρίκιος (1888-1960), πρόσφυγας από την Ανατολική Θράκη.

Εντυπωσιακές εικόνες: Ανακαλύφθηκε αρχαίος γιγαντιαίος ανθρώπινος σκελετός!

Σύμφωνα με τους αρχαίους μύθους, κάποτε στη Γη περπάτησε μια γιγαντιαία φυλή ανθρώπων που έχτισαν τις γιγαντιαίες πυραμίδες και τους πανύψηλους θεϊκούς ναούς. Η ύπαρξή τους εξιστορεί επίσης την ιστορία του Δαβίδ και του Γολιάθ

Η αρχαια Σαμος

Η αρχαία Σάμος (Πυθαγόρειο) εθεωρείτο μία από τις σημαντικότερες πόλεις της αρχαιότητας. Τόσο σε αυτήν όσο και στο χώρο του Ηραίου, τα παλαιότερα αρχαιολογικά ευρήματα χρονολογούνται στην 4η χιλιετία π.Χ. Η περίοδος της ακμής της Σάμου τοποθετείται χρονικά στα μέσα του 6ου αι. π.Χ.

BIC: Η ιστορία του ξυραφιού ASTOR που κατέκτησε τον κόσμο

Πως η οικογένεια Πολίτη δημιούργησε την ΒΙΟΛΕΞ που παράγει το 70% των ξυραφιών του γνωστού πολυεθνικού κολοσσού BIC. Μια από τις εταιρείες που μας απασχόλησαν μέσα στην τρέχουσα χρονιά ήταν και η εταιρεία BIC VIOLEX, όταν τον Φεβρουάριο του 2013

24.10.22

Ο φαλακροκόρακας και οι λοιποί που απαρτίζουν την παρούσα κυβέρνηση είναι οι σεσημασμένοι πλέον ολετήρες της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...

O N.Δένδιας ανακάλυψε πρόβλημα «εθνικών μειονοτήτων» στα νησιά; – Επικίνδυνοι παραλληλισμοί με Ουκρανία και Τουρκία
Σε μία πρωτοφανή διαπίστωση προχώρησε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας σε άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα όπου επί της ουσίας εφηύρε «τουρκικές μειονότητες» στα ελληνικά νησιά.

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε ούτε στο «Αλεξάνδρειο», 83-66 τον Άρη

Συνεχίζεται το σερί του Ολυμπιακού 
εντός και εκτός συνόρων. Μετά την κατάκτηση του Super Cup και το 4Χ4 στην Euroleague η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα λειτουργώντας σαν... καλοκουρδισμένη μηχανή έκανε το 3/3 και στην Basket League, περνώντας από την έδρα του Άρη με 83-66.

Κυβέρνηση Μητσοτάκη προς πολίτες: «Να τρώτε κατεψυγμένο ψωμί για να νικήσουμε τους Ρώσους»

«Ο πόλεμος χρειάζεται θυσίες» λέει η κυβέρνηση
 Τον πόλεμο που κήρυξαν προσωπικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά της Ρωσίας για λογαριασμό των Ελλήνων και χωρίς ουδέποτε οι Έλληνες να ερωτηθούν, τώρα τους καλεί να τον πληρώσουν με την ίδια τους την προσωπική υγεία

Θα μας ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ με τα τρόφιμα της Νέας Εποχής;;; ΔΕΙΤΕ τι βρήκαν επιστήμονες – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Εδώ το καλό αρσενικό...
Και ενώ σύμφωνα με το Reuters, Ελλάδα είναι έτοιμη για το «νέο κρέας» και γενικά για τα νέα τρόφιμα εργαστηρίου και εντόμων, επιστήμονες φέρονται να εντόπισαν υψηλή συγκέντρωση αρσενικού σε τρίμματα που προέρχονται από αποξηραμένους γρύλους,

ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ)

Τόσα χρόνια μετά 
πόσο μου λείπεις 
πόσο μου λείπεις....

Για την Ελλαδα ρε γαμωτο.....

 Αμερικανοι φονιαδες των Λαων
Ελα ρε.....
Μαλακιες των πουστοαριστερων
οι αμερικανοι ειναι συντροφοι
τι να λεμε τωρα....

23.10.22

Βιασμός 12χρονης: «Σκ@σε μωρή @@@ και δούλευε» - Νέα μαρτυρία σοκ για τις βρισιές του Μίχου στο παιδί

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη 
 συμπεριφορά του 53χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης αποκαλύπτει μαρτυρία γείτονα στην περιοχή του Κολωνού.
Όπως φαίνεται, έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα για τη δράση του Ηλία Μίχου.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Η κοροϊδία της σωτηρίας.

Οι άνεργοι πληθαίνουν μήνα-μήνα.
 Η φανερή ανεργία ξεπέρασε το 26%.
Ενας στους δύο νέους είναι άνεργος και χωρίς προοπτικές.
 Εμπορικά και βιοτεχνίες κλείνουν.
Αφεντικά και υπάλληλοι οδεύουν στη φτώχεια.

Θέλησε να πάρει πίσω την ελευθερία του και «τσιμπήθηκε» τρεις φορές: Έπεσε κάτω από ανακοπή καρδιάς 23χρονος στην Αιτωλοακαρνανία

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς έπεσε 23χρονος στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες είχε εμβολι@στεί τρεις φορές βάζοντας στον οργανισμό τα δηλητήρια.

«Έρχεται δεύτερο καλοκαίρι»: Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τον καιρό στην Ελλάδα…

Είναι ένα από τα ζητήματα για τα οποία οιεπιστήμονες έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και πάρα πολλά χρόνια: η κλιματική αλλαγή, η οποία έχει οδηγήσει σε ορισμένες «παράλογες» αλλαγές στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον πλανήτη.

Loro - Δείτε βίντεο: Σεξ, ναρκωτικά και ημιπορνογραφία για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Τα όσα συμβαίνουν στη νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο μόνο η καλπάζουσα φαντασία του «Καβαλιέρε» μπορούσε να γεννήσει 
Το τι γίνεται στην επικών διαστάσεων στυλιζαρισμένη ημιπορνογραφία πολυτελείας «Loro» του Πάολο Σορεντίνο μόνο η καλπάζουσα φαντασία του καβαλιέρε Σίλβιο Μπερλοσκούνι μπορούσε να επινοήσει.
Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.