θ

Translate

15 Ιουλίου 2017

Θετικά στοιχεία από τον Ολυμπιακό, αλλά του έλειψε το γκολ

Ο Ολυμπιακός έδειξε καλά στοιχεία στο φιλικό παιχνίδι με τη Λόκερεν, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 κόντρα στους Βέλγους.
Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο Χάσι δοκίμασε να βάλει στην 11αδα ότι πιο ποιοτικό έχει από την μέση και μπροστά.
Έτσι έβαλε στο ίδιο σχήμα τον Οφόε (μπροστά από τον Σιώπη), τον Φορτούνη
(πίσω από τον Ανσαριφάρντ), τον Καρσελά (δεξιά) και τον Μάριν (αριστερά), ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν ήταν απειλητικός.
Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο μεγάλες στιγμές, όταν στο 20΄ το σουτ του Ανσαριφάρντ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 45΄ ο Καρσελά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Λόκερεν.
Το 4-3-3 έγινε 4-2-3-1 στο δεύτερο μέρος όταν ο Χάσι τράβηξε στον πάγκο τον Οφόε και έβαλε δίπλα στον Σιώπη τον Ρομαό (ο οποίος στο πρώτο μέρος έπαιξε κεντρικός αμυντικός και είχε θετικό πρόσημο) και ο Ολυμπιακός έγινε πιο απειλητικός.
Σε αυτό βοήθησε και η είσοδος του Πάρντο αντί του Καρσελά. Και πάλι όμως οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ παρά το γεγονός ότι ο Εμενίκε φάνηκε παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά, αλλά ακόμα να μην είναι έτοιμος στο 100%. Μάλιστα χρειάστηκε ο Καπίνο να σταματήσει δύο φορές τους Βέλγους με το 0-0 να μένει έως το τέλος.
Οι συνθέσεις του αγώνα:
ΛΟΚΕΡΕΝ (Ρούναρ Κρίστινσον): Βέρχολστ, Μαρζό, Μάριτς, Οβερμέιρε, Πέρσονς, Ντε Σούτερ (61' Στράετμαν), Κέλι (73' Μίριτς), Ρασούλ (61' Σούντερ), Ντε Ρίντερ, Σλάγκβεερ, Εμπατί. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Σισέ, Κούτρης (61' Φιγκέιρας), Σιώπης (80' Ανδρούτσος), Οτζίτζα Οφόε (61' Νικολάου), Καρσελά (46' Πάρντο), Μαρίν, Φορτούνης (80' Σεμπά), Ανσαριφάρντ (61' Εμενίκε).
filathlos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.