θ

Translate

3.3.24

Όλα δείχνουν πως ο Μητσοτάκης ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη! (Βιντεο)

Επειδή υπάρχει ένα παιχνίδι των λέξεων για το ποιος είναι αυτός που έδωσε την εντολή στον Τριαντόπουλο, που με την σειρά του έδωσε την εντολή στον Αγοραστό κτλ.. Δε θα παίξουμε την κολοκυθιά. Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό παιρνει εντολές απο τον Πρωθυπουργό. Μπορεί να το καταλάβαμε όλοι.. αλλα (στατιστικά πάντα) μπορεί να υπάρχει πχ, ένα 41% συμπολιτών μας που είναι περιορισμένης αντίληψης…
Το παραπάνω παιχνίδι των λέξεων κυκλοφορεί σε πολλά σάιτ σήμερα, στο anazitiseis.gr ωστόσο, είχαμε κάνει μια πιο αναλυτική περιγραφή σχετικά με το ποιος – και γιατί, έδωσε την εντολή για το μπάζωμα στο σημείου του εγκλήματος στα Τέμπη. Δείτε την στο παρακάτω άρθρο:
Γιατί η υπόθεση των Τεμπών, αν φτάσει ως το “κόκκαλο” – θα καταρρεύσει το οικοδόμημα του διαπλεκόμενου πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου της χώρας!

.

Το θέμα παρουσίασε και το Μέγκα με το γνωστό τρόπο… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια, το παραδέχονται εμμέσως πλην σαφώς… πάντα

.

Το άλλο που αξίζει να αναφέρουμε, είναι πως ενώ ο Τριαντόπουλος φυσικά το αρνήθηκε… γιατί ως γνωστό ουδείς παντελόνια στην ΝΔ. Υπάρχει δική του ομολογία, μόλις μερικές μέρες μετά το δυστύχημα, όπου περηφανευόταν για αυτό και το παρουσίαζε ως… αποκατάσταση του χώρου.
Συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου 2023 ο κ. Τριαντόπουλος είπε στον ΣΚΑΪ ότι «το κομμάτι το επιχειρησιακό που τρέξαμε εκείνες τις ημέρες ήταν (…) να προχωρήσει γρήγορα όλη η διαδικασία συλλογής και αποκατάστασης της περιοχής».
Μπορεί να μην έχουμε το βίντεο απο το Σκάι αλλα την ίδια μέρα βγήκε και στο τηλεοπτικό σταθμό TRT.
Δείτε τον Χρήστο Τριαντόπουλο να επιβεβαιώνει πως για το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος εκείνος έδωσε την εντολή και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.

.

μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.