θ

Translate

1.3.24

Πάει και η 31χρονη τραγουδίστρια και μητέρα Cat Janice! Την έφαγαν οι καρκίνοι από τα Υποχρεωτικά Οφέλη

Πέθανε από σπάνια μορφή καρκίνου η 31 ετών διάσημη Tik Toker Cat Janice
Ήταν τραγουδίστρια και μητέρα ενός παιδιού επτά ετών
Η Αμερικανίδα μουσικός Cat Janice που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο Tik Tok, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ήταν μητέρα ενός αγοριού επτά ετών και έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Το 2022 διαγνώστηκε με σάρκωμα. Υποβλήθηκε σε χειρουργείο και έκανε χημειοθεραπείες τα οποία αρχικά φαίνεται να αποδίδουν θετικά αποτελέσματα, ωστόσο ο καρκίνος έκανε μετάσταση.
Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από την οικογένειά της με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της ίδιας στο Instagram η οποία έλεγε:
“Σήμερα το πρωί, από το πατρικό της σπίτι και περιτριγυρισμένη από την αγαπημένη της οικογένεια, η Κάθριν πέρασε ειρηνικά στο φως και την αγάπη του ουράνιου δημιουργού της. Είμαστε αιώνια ευγνώμονες για το κύμα αγάπης που η Catherine και η οικογένειά μας έχουν λάβει τους τελευταίους μήνες. Η Cat είδε τη μουσική της να πηγαίνει σε μέρη που δεν περίμενε ποτέ. Θα συνεχίσει να προσφέρει στον γιο της μέσω της μουσικής της. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς όλους εσάς”
πηγη korakas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.