θ

Translate

28.9.22

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλα από το Κοινοτικό Δάσος Λιβαδίου

Οι δυτικές κυρώσεις στη Ρωσία δημιουργούν ένα νέο «τοπίο»...
Η ενεργειακή κρίση που «μαστίζει» την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, λόγω των δυτικών κυρώσεων στη Ρωσία, έχει ως αποτέλεσμα ο ερχόμενος χειμώνας, να είναι ο πιο δύσκολος που θα βιώσουμε, καθώς χιλιάδες πολίτες δεν θα μπορούν να ζεσταθούν τις κρύες μέρες.

Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση πως άγνωστοι κατάφεραν και έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλα από το Κοινοτικό Δάσος Λιβαδίου, στον δήμο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, χωρίς μάλιστα, να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

Εκπρόσωπος του Δασικού Συνεταιρισμού Μοδίου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, άγνωστοι κατάφεραν το διάστημα από 19 προς 20 Σεπτεμβρίου να σηκώσουν από το Κοινοτικό Δάσος Λιβαδίου 20 τόνους καυσόξυλα.

Όπως είχε ανακοινώσει ο δήμος Θέρμης, κάτοικοι των κοινοτήτων Λιβαδίου και Περιστεράς μπορούν να προμηθευτούν καυσόξυλα σε χαμηλή τιμή, υποβάλλοντας αίτηση στον δήμο.

 πηγη pronews.gr
 μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.