θ

Translate

30.4.22

ΜΕ ΜΑΓΙΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Το 2014 είναι πολύ μακριά για τους παοκσήδες. Πάνω κάτω έναν αιώνα πίσω. Στην προηγούμενη ζωή του ΠΑΟΚ ανήκει το 2014. Ήταν ήδη δυο χρόνια στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά είπαμε όταν έχασε τον τελικό κυπέλλου το 2014 με ήττα 4-1

Αυτή η Φαμίλια ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα δεν τηρεί, ούτε ένα τακτ δεν διαθέτει, απαραίτητο ακόμα και σε λαμογιές.

Ο Πρωθυπουργός, ως καλός γονιός, φρόντισε ώστε ο γιος του να Διοριστεί άμεσα (Προσοχή: να διοριστεί, όχι να κριθεί, να επιλεγεί, να εκλεχθεί μεταξύ άλλων) ως Διαπιστευμένος Βοηθός στην Ευρωβουλή, γιατί

30/4/1975: Η Πτώση της Σαϊγκόν (Βίντεο)

Σήμερα συμπληρώνονται 46 χρόνια από την 30ή Απρίλη του 1975, τη μέρα που “έπεσε” η Σαϊγκόν, πρωτεύουσα τότε του Νοτίου Βιετνάμ-σημερινή Χο-Τσι-Μινχ.
Το σύνθημα «Γκιάπ-Γκιάπ –Χο-τσι-Μινχ» δονούσε τις δυτικές πρωτεύουσες στις δεκαετίες του 1960 και ’70.
Τότε που οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές καίγανε τον βιετναμέζικο λαό με τις βόμβες ναπάλμ.
Τις ναπάλμ που, μην ξεχνάμε, τις εγκαινίασαν και τις πρωτοδοκίμασαν στο δικό μας λαό, στο Γράμμο

Το μπουμπούκι κι οι θεούσες.

Ο "λάτρης των 12 θεών" θέλει να γίνει απουσιολόγος. Να παίρνει απουσίες ποιοι πάνε ή όχι στο χριστιανικό ναό. Δεν έχει πλάκα; Πριν σχολιάσω το νέο "νούμερο" επιθεώρησης να πω δυο λογάκια:
Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή όχι οτιδήποτε. Επομένως δεν έχω καμιά διάθεση προσβολής σε ότι λατρεύουν οι μονοθεϊστές ή οι πολυθεϊστές.

Πόσο «ακραία» άθλιος είστε, κύριε Μητσοτάκη;

Ο Νίκος Μπογιόπουλος δίνει μια απάντηση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος από το συνέδριο της ΝΔ, είπε: «Στεκόμαστε απέναντι στον ισοπεδωτικό εξισωτισμό, γιατί τα πολιτικά άκρα, από τον φασισμό έως τον κομμουνισμό, θέλουν όλοι στο τέλος να είναι ίδιοι».

Ο Αδόλφος Χίτλερ και η Εύα Μπράουν

Μια ταινια για σας

Μονακό - Ολυμπιακός 78-77: Για ένα σουτ και τώρα ΣΕΦ!

Σε ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε
στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Μονακό νίκησε τον Ολυμπιακό με 78-77 στο σκορ. Με αυτόν τον τρόπο έκανε τη σειρά 2-2 και έστειλε τα playoffs σε 5η αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΣΕΦ (21.00).

Όταν ο Βασίλης Οικονόμου αποκαλούσε τον Κ.Μητσοτάκη «γόνο με 18 αυτοκίνητα» (βίντεο)

 Τι έλεγε πριν μερικά χρόνια ο νυν βουλευτής της ΝΔ
Μπορεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να στηρίζει δια της σιωπής του τον Βασίλη Οικονόμου για τη χυδαία δήλωση ότι οι πολίτες που ασφυκτιούν από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας, έχουν μάθει να την βγάζουν τσάμπα, ωστόσο παλαιότερα ο βουλευτής

29.4.22

Πρόρρηση Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας για πυρηνικά: ” Τα Σόδομα κάηκαν, το ίδιο… τα πυρηνικά. Δεν υπάρχει μετάνοια. Όλα χώμα… Τα πυρηνικά… Όλα χώμα. Ο πόλεμος θα γίνει για τις αμαρτίες!”

Πυκνώνουν κι εντείνονται οι αναφορές για πυρηνικό πόλεμο.(Τα πυρηνικα οπλα θα χρησιμοποιηθουν αν χρειαστει) λεει ο Βλαντιμιρ Πουτιν.  
Eπίσης ο Λαβρόφ προειδοποίησε πως ”ο κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου είναι πραγματικός και σοβαρός και δεν πρέπει να υποτιμηθεί”.

Διανοούμενοι στην Γερμανία κάνουν ΕΚΚΛΗΣΗ στον Σολτς: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Θα ξεκινήσετε ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ με την Ρωσία

Σε μια ανοιχτή επιστολή προς τον ομοσπονδιακό καγκελάριο Όλαφ Σολτς, 28 Γερμανοί διανοούμενοι και καλλιτέχνες προειδοποιούν για τις περαιτέρω παραδόσεις βαρέων όπλων στην Ουκρανία και εκφράζουν την ανησυχία τους για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ στην Γερμανική Βουλή: «Είμαστε κοντά σε ΠΥΡΗΝΙΚΟ πόλεμο, το Βερολίνο θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ»! (Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ)

Τελειώνουν τα αστεία...
Στην Γερμανική Βουλή, 586 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παράδοσης βαρέων όπλων στην Ουκρανία. Η απόλυτη πλειοψηφία των υποστηρικτών προήλθε από τα κόμματα των Πρασίνων, την Χριστιανοδημοκρατική Ένωση, το SPD (Σοσιαλδημοκράτες) και το FDP

ΒΙΝΤΕΟ του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ξεφτιλίζει το Λονδίνο! Ακόμα ένας τρομαγμένος Βρετανός στα χέρια των Ρώσων – ΔΕΙΤΕ

Δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα η Βρετανία... 
Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει έναν τραυματία Βρετανό, ο οποίος αιχμαλωτίσθηκε στην Ουκρανία και ανακρίνεται από ρωσικές δυνάμεις!

Σοκ: Πάνω από 26.500 εντολές διακοπής ρεύματος – Το έκοψαν ήδη σε 6.500 ανθρώπους – ΝΔ: «Είναι τζαμπατζήδες»

 Τεράστιο είναι το πρόβλημα με τους ανεξόφλητους λογαριασμούς του ρεύματος, καθώς ήδη υπάρχουν πάνω από 26.500 εντολές διακοπής.
Το πρόβλημα για τις διακοπές ρεύματος σε οικογένειες που δεν έχουν αποπληρώσει τους λογαριασμούς τους, δείχνει να γιγαντώνεται.

Μονακό-Ολυμπιακός: Την νίκη-πρόκριση στο Βελιγράδι ψάχνουν απόψε οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός ψάχνει απόψε (22:00) την νίκη επί της Μονακό με την οποία θα εξασφαλίσει την παρουσία του στο Final Four του Βελιγραδίου. 
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Μονακό (22:00,Novasports Prime) με στόχο την νίκη που θα τον φέρει ξανά στο Final Four έπειτα από πέντε χρόνια

Οι εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και το κύρος του Μητσοτάκη οδήγησαν στην πρόσκληση της Πελόζι

Τον ενισχυμένο ρόλο της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή, το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών σχέσεων και την αναγνώριση του υψηλού κύρους του Κυριάκου Μητσοτάκη διεθνώς, σηματοδοτεί η πρόσκληση που απηύθυνε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι

28.4.22

Η πρώτη τουρκική αντίδραση: ”Οι Έλληνες θα «λοκάρουν» τα μαχητικά μας-Ενεργοποίησαν την αντιαεροπορική άμυνα στα νησιά του Αιγαίου”

‘Όπως μετέδωσε πρώτο Directus.gr, σε ξεκάθαρη προειδοποίηση προς την Τουρκία, προχωράει η Ελλάδα. Μετά τις τελευταίες τουρκικές παραβιάσεις, το ΓΕΕΘΑ αποφασισε την ενεργοποίηση των αντιαεροπορικών συστημάτων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Ρώσοι βομβάρδισαν Αμερικανούς στο Λουγκάνσκ!!! Δείτε τους σε ΒΙΝΤΕΟ να μεταφέρονται τραυματίες

Πρόγευση μαχών παγκόσμιας σύρραξης... 
 Δύο Αμερικανοί μισθοφόροι τραυματίστηκαν σοβαρά στο Orekhovo στην περιοχή του Λουγκάνσκ!
Ο Manus McCaffrey και ο Paul Gray – πρώην στρατιωτικοί του αμερικανικού στρατού – πολέμησαν στο πλευρό των ουκρανικών δυνάμεων!

ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Θα πληρώνουν τον Πούτιν ΜΥΣΤΙΚΑ, αλλά δημόσια θα τον βρίζουν! Ο Θ. Αυγερινός διαψεύδει το ρεπορτάζ του Βαλασόπουλου, vid

Απολαύστε υπεύθυνα...
Όσοι θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν φυσικό αέριο, θα ακολουθήσουν την διαδικασία που έχει επιβάλλει η Ρωσία!
Αυτό διαβεβαίωσε ο ανταποκριτής στην Ρωσία, Θανάσης Αυγερινός, δίνοντας και μία σουπερβόμβα!
Αρχικά να ειπωθεί ποια είναι η διαδικασία για να αγοράσουν οι μη φιλικές χώρες φυσικό αέριο από την Ρωσία:

Τι δουλειά έχουμε εμείς με την Πλουτοκρατία της Νέας Δημοκρατίας;

 Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ.
Θ.Βασιλακοπουλος, Ν. Τζανακης. Οι δύο καθηγητές προπαγανδιστές των εμβολίων  που χρυσοπληρωθηκαν στα χρόνια της πανδημίας.Ο πρώτος πήρε 759,259,00 ευρώ από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από 50 διαλέξεις του με την υπογραφή του Νίκου Βούλγαρη Ο δεύτερος πήρε 2.138.696,00 ευρώ που διαχειρίστηκε

Εμβόλια mRNA και έξαρση ΚΑΡΚΙΝΟΥ!!! Σοκαριστικοί ισχυρισμοί από τον Dr Cole – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών
Ο Dr Ράιαν Κόουλ έχει αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα ανησυχητικά ποσοστά καρκίνου μεταξύ των ανθρώπων που έχουν κάνει τα εμβόλια COVID,

Με αυτά θα ταΐζουν τις μάζες: Έφτιαξαν σολομό εργαστηρίου…

 Ισραηλινή εταιρεία τον παρουσίασε...
Η ισραηλινή start-up τεχνολογίας τροφίμων SimpliiGood ανέπτυξε το πρώτο τεχνητό ψάρι καπνιστού σολομού φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από φρέσκια σπιρουλίνα.

Ακρίβεια – ενέργεια: Το Μαξίμου «ψάχνεται» και ο «φυτευτός» στη ΝΔ Β. Οικονόμου κατηγορεί τους μη έχοντες για «τζαμπατζήδες»! (Βιντεο)

Την ώρα που η κυβέρνηση φαίνεται να μην έχει καταλήξει σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης του εφιαλτικού ενδεχόμενου διακοπής της ροής φυσικού αερίου προς την Ελλάδα (μετά τις απειλές που έχει εξαπολύσει η Μόσχα προς την Ευρώπη και το «κλείσιμο της κάνουλας» προς την Πολωνία και τη Βουλγαρία)

Μονακό - Ολυμπιακός 83-87: «Βασιλιάς» με break στο Μόντε Κάρλο!

Ο μέγας Ολυμπιακός νίκησε τη Μονακό
στο «Πριγκιπάτο» (83-87) , έκανε το 2-1 στη σειρά και απέχει ένα βήμα από το Βελιγράδι - Σπουδαίο ματς από τον Σλούκα (21π), έξοχοι Βεζένκοφ (17π) και Ουόκαπ (13π).
Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα στο «Πριγκιπάτο», αντέδρασε μετά την ήττα του στο ΣΕΦ και έκανε το break

27.4.22

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1: «Έμφραγμα» στην παράταση...ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΑΛΤΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ....!!!!

Ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ που έψαχνε
 με το πεντακάθαρο πέναλτι στον Ελ Αραμπί, αλλά οι παίκτες του θεώρησαν ότι η πρόκριση τελείωσε στο 105' και το πλήρωσαν με την οδυνηρή ισοφάριση του Τσόλακ στο 108'

Οι ηλεκτρικές συσκευές που χρεώνουν ακόμη και όταν είναι κλειστές

Με τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος να βρίσκονται στα ύψη και τα νοικοκυριά να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στους φουσκωμένους λογαριασμούς, έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα θα εξοικονομούσατε αν κλείνατε τελείως τις συσκευές – βαμπίρ;

Μετωπική Ρωσίας-Ρουμανίας: Ουκρανικά μαχητικά απογειώνονται από ρουμανικά αεροδρόμια & βομβαρδίζουν ρωσικές δυνάμεις

Ποιο δρομολόγιο ακολουθούν – Γιατί βύθισαν το Moskva

Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το Βουκουρέστι έχει παραχωρήσει τα αεροδρόμια του στην ουκρανική Αεροπορία και από εκεί απογειώνονται MiG-29 και Su-25 για να βομβαρδίσουν στόχους στην Ανατολική Ουκρανία.

Φέρονται Γάλλοι στρατιώτες του 13ου Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών Dragoon,των Ειδικών Δυνάμεων, ν’ αναπτύχθηκαν στην Ουκρανία.

Γαλλικές πηγές αναφέρουν ότι στρατιώτες του 13ου Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών Dragoon (13e RDP/ 13e régiment de dragons parachutistes), το οποίο ανήκει στις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων, αναπτύχθηκαν στην Ουκρανία.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! “ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” – ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ για πρώτη φορά: “Mείνετε σπίτι αν…”

ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ για πρώτη φορά: “Mείνετε σπίτι αν…”

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! Παγκόσμια Ανατροπή! Σκάει από ώρα σε ώρα!

Όταν ο Κινέζος Υπεξ δηλώνει κατηγοριματικά "The US is the master of disinformation." και παράλληλα ζητάει από την Ευρώπη να πάψει να κρατάει κερί στον διάβολο (US), εμένα προσωπικά μου δίνει την εντύπωση ότι οι ισχυροί παίρνουν θέσεις μάχης.

Άρθρο-κόλαφος για την εξοπλιστική “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” της Ουκρανίας: «Θα εξαντληθούν τα ΔΥΤΙΚΑ αποθέματα»

Και τότε ειδικά οι χώρες της Ευρώπης θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.
Τα όπλα των ΗΠΑ θα μπορούσαν σύντομα να εξαντληθούν εάν ο Λευκός Οίκος συνεχίσει τις παραδόσεις στην Ουκρανία, όπως αναφέρει σε σημερινό του άρθρο το Bloomberg.

Ο Ουκρανός στρατιώτης κοροϊδεύει όλους τους υποστηρικτές της Ουκρανίας – ΔΕΙΤΕ

«Όχι όχι, φυσικά οι Ουκρανοί δεν είναι Ναζί. Δεν έχουμε ναζισμό ή φασισμό. Δεν είμαστε έτσι, σε καμία περίπτωση», φέρεται να λέει.

Για το break στο Μονακό ο Ολυμπιακός - Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό
έφθασε. Το Final 4 του Βελιγραδίου περνά… μέσα από τη Salle Gaston Médecin. Game 3 στα πλέι-οφ της EuroLeague, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μονακό (22:00,  NovasportsPrime).

Έτσι θα «χτυπήσει» τον ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς - Τι γίνεται με Ελ Αραμπί Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:00 COSMOTE)

Τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα.

Διὰ τὴν ἀγάπη τῆς πατρίδος μου, ὅπου κατουράγει, νὰ μοῦ δίνει νὰ πίνω ἐγὼ τὸ κάτρο…

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
«Σύρε πές του, ὅποιος εἶναι αὐτὸς ὁπού θὰ βάλη τὰ χρήματα, ὄχι ἀρχηγὸν τὸν κάνω καμπούλι (=δέχομαι), διὰ τὴν ἀγάπη τῆς πατρίδος μου, ἀλλὰ ὅπου κατουράγει νὰ μοῦ δίνει νὰ πίνω ἐγὼ τὸ κάτρο· τὸ κάνω αὐτὸ καὶ τοῦ τὸ δίνω ἐνγράφως».
Στρατηγός Μακρυγιάννης

«Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη»;! ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΝ!!!

20120325-103447.jpg
Αφιερωμένα ολίγα λόγια από τα ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ του. 
Συγγνώμη στρατηγέ, συγγνώμη σ’ ΟΛΟΥΣ όσους πολέμησαν και η Πολιτεία τους έκανε ζητιάνους και τίποτα… 
Συγγνώμη που το ξεπούλημα πάει σύννεφο και οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο σα πλοίο της γραμμής το καλοκαίρι!

26.4.22

Ουκρανία: Η Βρετανία επιβεβαιώνει την αποστολή οχημάτων με όπλα αεράμυνας

Στις 25 Απριλίου, το βρετανικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε πως το Ηνωμένο Βασίλειο θα στείλει έναν άγνωστο αριθμό ερπυστριοφόρων τεθωρακισμένων οχημάτων Stormer

Καιρός αύριο: Ζέστη σε Αττική και Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 27/4

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός αύριο, Τετάρτη 27 Απριλίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα τις περισσότερες ώρες.

ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ στοιχεία! Έτσι ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ στον ΟΑΣΕ τα ουκρανικά εγκλήματα πολέμου επι μία 8ετία – ΦΩΤΟ

Τώρα που εδάφη πέφτουν σε ρωσικά χέρια έρχονται στο φως στοιχεία που "καίνε"!
Πολλάκις η Μόσχα, ήδη πριν τη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση, είχε καυτηριάσει τον ρόλο της αντιπροσωπείας του ΟΑΣΕ στο Ντονμπάς.
Η ρωσική πλευρά έχει κατηγορήσει τον διεθνή οργανισμό πως όχι μόνο δεν κατέγραφε αλλά αποσιωπούσε εν γνώσει

Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ

Της Λέττας Καλαμαρά
Ο διορισμένος ενάντια στη λαϊκή βούληση, αποτυχημένος και παραιτηθεις   Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας λόγω ανικανότητας αντιμετώπισης των πυρκαγιών της Αττικής και μετέπειτα Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Χαρδαλιάς, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ράβει το νέο υπουργικό κοστούμι του.

Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 16.000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
·Πρώτο σημάδι της ανώριμης προσωπικότητας του υπήρξε το πέταμα στο δρόμο χωρίς κανέναν οίκτο των άμοιρων τότε καθαριστριών. Που όχι αστεία, αλλά πιστεύοντας το «έξυπνα» (!!!!) έλεγε σ’ αυτές να γίνουν εργολάβοι.
· Όμως με την καταδίκη σε οικονομικό θάνατο 16.000 περίπου Ελλήνων υγειονομικών με τις οικογένειες τους,

Η φωτογραφία με τον Μητσοτάκη που κάνει τον γύρο της Ελλάδας – ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Χωρίς σχόλια...

Ρώσοι δείχνουν χάρτες με το Λονδίνο στο στόχαστρο – Ο Σ.Λαβρόφ μιλά για «σοβαρό κίνδυνο πυρηνικού πολέμου»

 Κλιμάκωση μετά τα πρόσφατα χτυπήματα των Ουκρανών 
Οι Ουκρανοί έχουν προκαλέσει σημαντικά πλήγματα τις τελευταίες ημέρες, με τη βοήθεια των δυτικών, στη Ρωσία, καθώς μετά τη βύθιση του «Moskva» υπήρξαν και χτυπήματα στην ρωσική πόλη Bryansk,

Γερμανός δημοσιογράφος: «Οι Ουκρανοί πολίτες ζητούν από τους Ρώσους στρατιώτες να μην φύγουν»

«Φοβούνται ότι θα υπάρξουν αντίποινα από τους Ουκρανούς νεοναζί»
Ο Γερμανός δημοσιογράφος, συγγραφέας και μπλόγκερ Thomas Röper, ο οποίος ζει τώρα στην Αγία Πετρούπολη και έχει επισκεφθεί επανειλημμένα το Ντονμπάς

Κλέων: Ένας λαϊκιστής δημαγωγός της αρχαιότητας

Ο Κλέων (θάνατος 422 π.Χ.) ήταν Αθηναίος στρατηγός κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Ήταν ο πρώτος επιφανής αντιπρόσωπος της εμπορικής τάξης στην Αθηναϊκή πολιτική, αν και ο ίδιος ήταν αριστοκράτης. Οι σύγχρονοί του Θουκυδίδης και Αριστοφάνης τον αναπαριστούν ως πολεμοκάπηλο δημαγωγό. 

25.4.22

Έτοιμος ιατρικά ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4), με τον Πέδρο Μαρτίνς να μετράει επιστροφές ενόψει του αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (27/4, 20:00)

Καναδός στρατηγός τ. Διοικητής του Στρατού φέρεται εγκλωβισμένος στο Azovstal! Φήμες ότι υπάρχουν παγιδευμένοι και 50 Γάλλοι αξιωματικοί του DGSE!

Καναδός στρατηγός τ. Διοικητής του Στρατού φέρεται εγκλωβισμένος στο Azovstal!
Καναδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο «πρώην» διοικητής του στρατού, αντιστράτηγος Trevor Kadier, βρίσκεται στην Ουκρανία.

Το μεγαλύτερο “υγρό” νεκροταφείο αυτοκινήτων του κόσμου (Βιντεο)

Το SS Thistlegorm μετέφερε οχήματα
Το συγκεκριμένο ναυάγιο παραμένει μέχρι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους “υγρούς” τάφους αυτοκινήτων,

ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ!!! Γιουνάν: Ποια δύναμη μετατόπισε τα βουνά (Βίντεο)

ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΤΟΠΗΣΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ? ΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ? ΤΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΜΕΘΑΝΙΟ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ....

"Ραδιενεργή" Αρκτική! Η απόψυξη του μόνιμου παγετού απελευθερώνει το καρκινογόνο αέριο ραδόνιο

Ποια είναι τα μέτρα που έχουν πάρει τα κράτη της Αρκτικής
Σύμφωνα με μια νεα μελετη, η απόψυξη του μόνιμου παγετού λόγω της κλιματικής αλλαγής θα μπορούσε να εκθέσει τον πληθυσμό της Αρκτικής σε πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις του αερίου ραδονίου - μιας φυσικής πηγής ακτινοβολίας

Aκρiβnvε το pευμα πoλυ; Φυσικo εivαι...Πως θα xτiσουν βιλαpες τα λαμoγια της ΔEH;

Κι εσυ φιλε μου, δεν εχεις να πληρωσεις, για τις βασικες σου αναγκες...
Κι αν δεν τους πληρωσεις, θα σου κοψουν το ρευμα....
Κι αν παγωνεις δεν τους νοιαζει...
Το τομαρι τους μονο...

ΑΣYΛO και στα πpεζαkια ! ! ! Ψαxvoυν απεγvωσμεvα για ψnφαλαkια οι Mnτσoτακnδες....

Με φανφάρες, τυμπανοκρουσίες, την παρουσία του Πρωθυπουργού άρα και την ανάλογη τηλεοπτική κάλυψη, εγκαινιάστηκε ο πρώτος χώρος ελεγχόμενης χρήσης ναρκωτικών ουσιών...
Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.