θ

Translate

25.4.22

Έτοιμος ιατρικά ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4), με τον Πέδρο Μαρτίνς να μετράει επιστροφές ενόψει του αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (27/4, 20:00) στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Ματιέ Βαλμπουενά, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδέψει την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη λόγω των τραυματισμών τους από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (είχαν χτυπήματα στα πόδια και στη μέση αντίστοιχα) έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση και αναμένεται την Τρίτη (26/4) συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις στη φτέρνα στις αρχές της περασμένης εβδομάδας αλλά είχε προπονηθεί την παραμονή του πρώτου αγώνα όμως δεν ήταν στην 23άδα, πλέον είναι έτοιμος ιατρικά, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον Ρέντη.

Ο έμπειρος κεντρικός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε τεστ ετοιμότητας την Τρίτη (26/4) το απόγευμα στην προπόνηση και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, λογικά, θα είναι στην αποστολή.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς στην Τούμπα έπαιξε χωρίς "δεκάρι" (ο Μαρτίνς επίλεξε σχήμα 4-3-3, με τον Μαντί Καμαρά πιο κοντά στον Τικίνιο), καθώς οι Φορτούνης, Καμαρά και Βαλμπουενά είχαν μείνει στην Αθήνα, ενώ ο Ζοάο Καρβάλιο ήταν στον πάγκο.

Όταν μάλιστα, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πέρασε στον αγώνα στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς χρησιμοποιήθηκε σε θέση αριστερού εξτρέμ.

Αυτή τη φορά, ο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του αρκετούς δημιουργικούς κεντρικούς μεσοεπιθετικούς και με την κατάλληλη διαχείριση μπορεί να πάρει πράγματα από τον καθένα, καθώς ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί μεγαλύτερη δημιουργία και κυρίως γκολ για να φτάσει στη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Προς το παρόν μοιάζει το σύστημα 4-3-3 να έχει το προβάδισμα, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής έχει κατά νου και το 4-2-3-1. Περισσότερα αναμένεται να φανούν στην τελευταία δοκιμή που θα γίνει στις προπονητικές εγκαταστάσεις της πειραϊκής ομάδας.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.