θ

Translate

27 Απριλίου 2022

Για το break στο Μονακό ο Ολυμπιακός - Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό
έφθασε. Το Final 4 του Βελιγραδίου περνά… μέσα από τη Salle Gaston Médecin. Game 3 στα πλέι-οφ της EuroLeague, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μονακό (22:00,  NovasportsPrime).
Το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς, μετά και το διπλό στο ΣΕΦ τη Μεγάλη Παρασκευή, έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1). Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν καλά το πόσο κρίσιμη είναι η αποψινή μάχη στο Πριγκιπάτο, με τον Ολυμπιακό να καλείται να… απαντήσει στο break των Μονεγάσκων.
Στην αναμέτρηση της Salle Gaston Médecin οι Ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν ένα καλύτερο επιθετικό αλλά και αμυντικό πρόσωπο, ώστε να ξαναπάρουν στα χέρια τους το προβάδισμα για το Final 4 του Βελιγραδίου.
Παράλληλα, καλούνται να περιορίσουν και τα επιθετικά… όπλα τύπου Μάικ Τζέιμς για τους Μονεγάσκους.
«Τα κάναμε όλα ανάποδα, γι’ αυτό και τρέχουμε τώρα να κερδίσουμε ξανά το πλεονέκτημα. Πρέπει να παίξουμε με το στυλ μας, με τον δικό μας τρόπο, πράγμα που δεν κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι, και τότε θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε» τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τη μάχη στο Πριγκιπάτο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας… πονοκεφαλιάζει με την κατάσταση του Χασάν Μάρτιν. Ο έμπειρος σέντερ ταξίδεψε με την αποστολή, που έφθασε χθες το απόγευμα με πτήση τσάρτερ, όμως δεν έχει προπονηθεί και θεωρείται σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του στο ματς. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό, στον αποψινό… τελικό.
Στην αντίπερα όχθη, ο Άλφα Ντιαλό παραμένει αμφίβολος, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.
Διαιτητές του αγώνα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και η Άννε Πάντερ (Γερμανία). Σε ότι αφορά την παράδοσή τους που υπάρχει ουσιαστικά μόνο την φετινή σεζόν, οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες, και στο μοναδικό παιχνίδι που έχει γίνει στο Πριγκιπάτο, οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα 92-72.
Με στόχο το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά θα αγωνιστούν Μπαρτσελόνα και Μπάγερν (21:30, Novasports 4), με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο Μόναχο και τους Γερμανούς να είναι πλέον εκείνοι που έχουν το πλεονέκτημα της έδρας μετά από τη νίκη που σημείωσαν στο δεύτερο παιχνίδι στη Βαρκελώνη.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα για τα playoffs της EuroLeague
  • 21:30 Μπάγερν - Μπαρτσελόνα (Novasports 4)
  • 22:00 Μονακό - Ολυμπιακός (Novasports Prime)
 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.