θ


Translate

20 Ιανουαρίου 2024

Σάλος με την φωτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει «Δαίμονα» στο κρεβάτι ασθενή που απεβίωσε [video]

Σάλος γίνεται εδώ και λίγες ώρες με μια φωτογραφία που ποσταρίστηκε ανώνυμα σε… site παραφυσικών φαινόμενων του εξωτερικού.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται μέχρι στιγμής η φωτογραφία τραβήχτηκε από μια νοσοκόμα, η οποία είδε την μαύρη φιγούρα, που η ίδια χαρακτήρισε «δαίμονα», σκαρφαλωμένη
πάνω στο κρεβάτι ασθενούς που νοσηλευόταν στην εντατική.
Πάντα με τα όσα ακούγονται η νοσοκόμα, σοκαρισμένη και σκεπτόμενη πως δεν θα την πιστέψει κανείς τράβηξε την φωτογραφία από το μόνιτορ παρακολούθησης της μονάδας από το κινητό της τηλέφωνο. Ακόμη πιο ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω ασθενής, πάντα σύμφωνα με όσα ακούγονται, απεβίωσε λίγες ώρες αργότερα. Αλήθεια ή καλοστημένο Photoshop;
.
press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.