θ


Translate

27 Οκτωβρίου 2019

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ, με Σεμέδο (9΄) και Καμαρά (77΄). Νίκησε και την χειρότερη διαιτησία της χρονιάς! 
Ένα ακόμη σόλο του Ντανιέλ Ποντένσε από τα δεξιά. Και όταν μάζεψε τη μισή άμυνα της ΑΕΚ γύρω του; Μια παράλληλη πάσα στο ύψος της περιοχής. Εκεί όπου ο –αδιαμφισβήτητος MVP- Μάντι Καμαρά σε κάθε επιθετικό «τρανζίσιον»
στέκονταν, προφανώς με «στόχευση» στο αυτονόητο. Σε αυτή την πάσα του Πορτογάλου.

Έγινε μια (8΄) και από το κόρνερ που προέκυψε ο Σεμέδο έκανε το 1-0 (9΄).
Έγινε δύο (69΄) και ο Τσιντώντας έκανε την επέμβαση της βραδιάς.
Έγινε τρίτη και φαρμακερή στο 77’. Φαλτσαριστό σουτ και 2-0. Βάζοντας οριστικά τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε νικητές και χαμένους.
Ο Ολυμπιακός στην έβδομη νίκη του σε οκτώ ματς (22β). Η ΑΕΚ χαμένη και πλέον στο -8 από τους Ερυθρόλευκους σε μια απόσταση που είναι πολύ μεγάλη, πολύ νωρίς με ότι αυτό συνεπάγεται!
Και ενώ κάπου εδώ θα έπρεπε να γίνει ειδική μνεία στο 4-3-3 του Πέδρο Μαρτίνς και σε μια προσέγγιση εντός έδρας «ντέρμπι» όχι συνηθισμένη; Sorry coach, αλλά τη δόξα σου την πήραν συμπατριώτες σου. Κάτι απίθανοι τύποι που ο Μέλο Περέιρα έφερε από τα μέρη του για την τριάδα της διαιτησίας. Συν τον διαιτητή από το διάστημα, Βασίλη Φωτιά που είχε την ευθύνη στο VAR. Θα σου πω αργότερα για εκείνον. Σημείωσε όμως σε παρακαλώ, ότι αυτό που έγινε στο 26΄είχε κάτι από… ΑΤΙΑ: Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα που ακύρωσαν με το έτσι θέλω το γκολ του Ελ Αραμπί αλλοιώνοντας το ίδιο το παιχνίδι! Γιατί αν ο Ολυμπιακός ήταν στο 2-0 από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου; Η ΑΕΚ ρίσκα που πήρε μετά το 65΄ανοίγοντας το γήπεδο θα έπρεπε να τα πάρει πολύ νωρίτερα. Και υπό αυτή τη συνθήκη; Προφανώς θα κουβεντιάζαμε για άλλο παιχνίδι. Με άλλο σκορ…
Τι έγινε στο 26΄; Ο Ολυμπιακός έκλεψε τη μπάλα έπειτα από ένα πλάγιο άουτ. Ο Καμαρά με ανάποδο ψαλίδι την έστειλε στην περιοχή της ΑΕΚ. Εκεί ο Τσιντώτας με τον Βράνιες έστησαν διαγωνισμό ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη γκάφα και άρχισαν να τσακώνονται όταν ο Ελ Αραμπί μπήκε ανάμεσα τους και τους πήρε τη μπάλα. Ο διεθνής φορ έμεινε με τον Τσιγκρίνσκι και τα δίχτυα, πλάσαρε σωστά και η δουλειά είχε γίνει στην εντέλεια. Εκεί όμως που το Καραϊσκάκη καίγονταν, ξαφνικά ο διαιτητής Ζόρζε Σόουζα διέκοψε τα πάντα συνομιλώντας με το VAR. Κανά τρίλεπτο αργότερα πήγε και ο ίδιος στην… τεχνολογία. Και ακύρωσε το γκολ του Ολυμπιακού. Γιατί; «Γιατί έτσι» θα ήταν μια πειστική απάντηση. Γιατί λέει ο Γκιγιέρμε έκανε χέρι (!) στην διεκδίκηση της μπάλας με τον Ολιβέιρα. Πριν δηλαδή τον Καμαρά. Πριν το… Τσιντώτας-Βράνιες show. Πριν ο Ελ Αραμπί χορέψει και τον Τσγκρίνσκι για το 2-0. 
πηγη to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.