θ


Translate

28 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:Ο στρατιώτης Κυριάκος. ΚΗΦΗΝΑΡΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 150...ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ..ΟΙ ΜΙΖΕΝΣΟΛΑΔΩΜΕΝΟΙ...!!!

Στη διάθεση του κόμματος ως στρατιώτης θα θέσει τον εαυτό του εάν δεν εκλεγεί αρχηγός στη Ν.Δ. ξεκαθάρισε ο στρατιώτης Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ 99,5. Τόνισε μάλιστα ότι η Ν.Δ. έχει ανάγκη από έναν αρχηγό και όχι από δυο-τρεις
γιατί σε αυτή την περίπτωση θα δημιουργηθεί πρόβλημα σχετικά με το ποιος να διατάσει ποιον. Δηλαδή θα δημιουργηθεί ένα πολύπλοκο γραφειοκρατικό σύστημα πυραμίδας στο εσωτερικό του κόμματος που θα μπερδέψει τόσο πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα βαράει προσοχές ακόμα και στην Ντόρα Μπακογιάννη που ως πιτσιρίκα την είχε στη σφαλιάρα.

Γιαυτό άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάχθηκε κατά της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα αφού σε αυτή την περίπτωση άλλος θα κάνει κουμάντο εκτός Βουλής και άλλος εντός Βουλής. Μια διαρχία που θα οδηγήσει σε χάος το κόμμα και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πατροπαράδοτος πολιτικός. Θέλει έναν αρχηγό. Οι διπλοί και οι τρίδιπλοι αρχηγοί είναι κομμουνιστικές αηδίες. 

Ζητάει λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ο ένας και μοναδικός αρχηγός της Ν.Δ. Επειδή, από τη μία, με πολλούς αρχηγούς θα μπερδεύεται και, από την άλλη, επειδή θεωρεί ότι είναι ο καταλληλότερος νεοδημοκράτης για αυτή τη δουλειά. Μετά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έρχεται το χάος και στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνης Γεωργιάδης. 
πηγη takoureliatragoudameakoma
μονταζ teo   
 28 Οκτ 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.