θ

Translate

31.10.19

Πέθανε ο Γιάννης Σπανός Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και σε όλους όσοι λάτρεψαν τα τραγούδια του.

Πέθανε, σε ηλικία 85 ετών, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Γιάννης Σπανός.
O Γιάννης Σπανός γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας. Ο γονείς του εύποροι, δεν στάθηκαν ιδιαίτερο εμπόδιο στη φυσική του κλίση που φάνηκε από πολύ νωρίς. Από το Ελληνικό Ωδείο στην Κόρινθο, πιανίστας στη Σχολή Χορού

Κάτι δεν πάει καλά στη ΝΔ – Μπακογιάννη: «Υπερβολικές οι αντιδράσεις για το ζήτημα της παρέλασης, τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο!» – Συμφωνεί ο Μητσοτάκης;

Kάτι δεν πάει καλά στη ΝΔ. Μετά από τόσα 24ωρα, δεν υπάρχει μια επίσημη καταδίκη για τις θλιβερές εικόνες στη Ν. Φιλαδέλφεια από Κυβερνητικό στέλεχος.

Είχαμε όμως τοποθέτηση από την αδερφή του Πρωθυπουργού μέσω twitter, όπου ανέφερε

Bhangarh: Η «στοιχειωμένη» πόλη της Ινδίας!

Η πόλη Bhangarh βρίσκεται μεταξύ Δελχί και Τζαϊπούρ στην πολιτεία Rajasthan, ενώ οι πραγματικοί λόγοι για την εγκατάλειψή της εδώ και 400 περίπου χρόνια χάνονται στην ιστορία, αν και υπάρχουν αρκετοί μύθοι γύρω από την τύχη της.

Νεκρόφιλος είχε χαρέμι με νεκρές γυναίκες

Μια υπόθεση που μοιάζει βγαλμένη από εφιαλτική ταινία τρόμου συγκλονίζει αυτές τις μέρες ολόκληρη τη Ρωσία, καθώς έγινε γνωστό ότι ένας καθηγητής ιστορίας και δημοσιογράφος ζούσε μαζί με 26 πτώματα γυναικών, τα οποία έχει κλέψει από νεκροταφεία και τα οποία στόλιζε και έντυνε σαν να ήταν κούκλες!

30.10.19

Ντ.Μπακογιάννη: «Δεν πρέπει να διαλυθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, αλλιώς θα ακολουθήσουν τα χειρότερα»

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων ήταν ζήτημα που απασχόλησε, μεταξύ άλλων, τοποθετήσεις αρκετών βουλευτών, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής 'Αμυνας της Βουλής.

Ώρες αιματοχυσίας στη Συρία: Σφοδρή σύγκρουση συριακού στρατού και τουρκικών δυνάμεων – «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» Άσαντ-Ερντογάν

Παρά τα λεγόμενα περί κατάπαυσης του πυρός και εκεχειρία στην Βόρεια Συρία, Τούρκοι και Σύροι ξεκαθαρίζουν τους μεγάλους λογαριασμούς τους μετά και την δήλωση του Ιρανού ΥΠΕΞ για την άμεση ανάγκη συριακής κυριαρχίας σε όλη την επικράτεια, ενώ οι Ρώσοι

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Monty Python και οι «επαναστάτριες» της παρέλασης (Βιντεο)

Πώς έφτασαν η σκέψη του Κορνήλιου Καστοριάδη, η σατιρική πανουργία των Monty Python και το απέραντο κωμικό ταλέντο του Τζον Κλιζ να αναπαρασταθούν στη Νεα Φιλαδέλφεια, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου - Τι ήταν το «Ministry of Silly Walks» και τι γράφουν στο «μανιφέστο» τους οι κοπέλες που πρωταγωνίστησαν στο...

ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός 79-84: «Ξέρανε» τους Ρώσους και όλη την Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια έκανε την εμφάνιση του στην 5η αγωνιστική της Eurokeague και με μία συγκλονιστική εμφάνιση υποχρέωσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη της φετινή ήττα στη διοργάνωση
Ένας Ολυμπιακός  βγαλμένος από το ένδοξο

Επιδείνωση του καιρού -Τι να προσέξουν οι πολίτες

Αλλάζει σκηνικό ο καιρός, από σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, καθώς μετά την καλοκαιρία που επικρατούσε σε πολλές περιοχές της χώρας, έρχονται βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Πάνω από 790 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά του Β.Αιγαίου

Μεγάλες ροές μεταναστών και προσφύγων σημειώθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες στα νησιά του βορείου Αιγαίου.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι στα νησιά πέρασαν 795 άτομα. Συγκεκριμένα στη Λέσβο πέρασαν χθες 150 άτομα και σήμερα 80. Στη Χίο

29.10.19

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ! Ο υφυπουργός Κοντοζαμάνης μπέρδεψε το 1940 με το ...1821!

Νέο κρούσμα ...ασχετοσύνης από κυβερνητικό στέλεχος. Μετά την Ν. Κεραμέως και την Δ. Μιχαηλίδου, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Αυτός πάντως επέλεξε να σχολιάσει, στο instagram, την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με στίχους του Κωστή Παλαμά

Η 18άδα του ΠΑΣ για τον αγώνα κυπέλλου με τη Βέροια

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τις τελευταίες οδηγίες του προπονητικού τιμ για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στη Βέροια.
Μετά την προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας, κ.Γιαννίκης, ανακοίνωσε την αποστολή

«Νεκρή» πλέον η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών: Έριξε «βόμβα» ο Ζάεφ – Σκοπιανά ΜΜΕ ταυτόχρονα γράφουν για την «Μακεδονία του Αιγαίου»! (Βιντεο)

Η άρνηση των Ευρωπαίων στο να δοθεί ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων στα Σκόπια θέτει ενδεχομένως σε κίνδυνο τη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ. 

28.10.19

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Χοντρό κράξιμο στον Παυλόπουλο για τις Πρέσπες.. (Βιντεο).

Στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε ένταση, όταν ένα άτομο διαμαρτυρήθηκε για τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Τούτος εδώ ο λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του»

Ολα για την Ελλαδα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:Ο στρατιώτης Κυριάκος. ΚΗΦΗΝΑΡΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 150...ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ..ΟΙ ΜΙΖΕΝΣΟΛΑΔΩΜΕΝΟΙ...!!!

Στη διάθεση του κόμματος ως στρατιώτης θα θέσει τον εαυτό του εάν δεν εκλεγεί αρχηγός στη Ν.Δ. ξεκαθάρισε ο στρατιώτης Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ 99,5. Τόνισε μάλιστα ότι η Ν.Δ. έχει ανάγκη από έναν αρχηγό και όχι από δυο-τρεις

5 ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Μια ομάδα Γερμανών στρατιωτών περνάει μέσα από ένα ελληνικό χωριό, κατά τη διάρκεια της κατοχής στην Ελλαδα, τον Μάιο του 1941. 
ΦΩΤ Α. press

27.10.19

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ, με Σεμέδο (9΄) και Καμαρά (77΄). Νίκησε και την χειρότερη διαιτησία της χρονιάς! 
Ένα ακόμη σόλο του Ντανιέλ Ποντένσε από τα δεξιά. Και όταν μάζεψε τη μισή άμυνα της ΑΕΚ γύρω του; Μια παράλληλη πάσα στο ύψος της περιοχής. Εκεί όπου ο –αδιαμφισβήτητος MVP- Μάντι Καμαρά σε κάθε επιθετικό «τρανζίσιον»

Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο! (Βιντεο)

Ο Πορτογάλος διαιτητής Σόουζα ακύρωσε σκανδαλωδώς το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης. Φάουλ εφεύρεση του Σόουζα! Αυτή είναι η «εξυγίανση».
Ντροπή και μόνο ντροπή!  
Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο στο Καραϊσκάκη. 

ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΙΤΛΕΡ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ)

.
Μια ταινια για σας  
Μην την χασετε
Αφιερωμα στους Ηρωες της Κατοχης 

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ

Η Ελλάδα ήταν υπό την κατοχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας για τέσσερις αιώνες. Γνωστό αυτό. Υπάρχει και κάτι άλλο γνωστό που δεν είναι... γνωστό. Δεν παίζω με τις λέξεις. Το θέμα είναι σοβαρό, είναι εθνικό και δεν προσφέρεται σε λογοπαίχνιδο.

28η Οκτωβρίου : Σε θερμό κλίμα η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

.
Μακεδονια Ξακουστη 
Εφιαλτες Κοτζιαδες του Εθνους
 
Κάτω από ιδιαίτερα καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στην οδό Τσιμισκή η μαθητική παρέλαση

Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ σήμερα - Τα σχέδια των δύο προπονητών

Νίκη για να μείνει πάλι πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει αποψε (19:30, Novasports 1) ο Ολυμπιακός - Τουλάχιστον ισοπαλία ο στόχος της ΑΕΚ για να μην χάσει την επαφή με την κορυφή
Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει μόνο πρώτο στην Super League απόψε (19:30, Novasports 1) απέναντι στην ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Kαμπανάκι» κινδύνου από επιστήμονες: «Μια θανατηφόρα πανδημία θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε 36 ώρες!» – «Καμία χώρα δεν είναι προετοιμασμένη»

Μια μελέτη, σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύει ότι καμία χώρα δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει μια πανδημία -που θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε 36 ώρες παντού και να σκοτώσει 10 εκατομμύρια ανθρώπους.

Το βλέμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στον Άδωνι Γεωργιάδη (φώτο)

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ντόρα και τον Άδωνι σ'ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο.
Η φωτογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη είναι από την Ολομέλεια της Βουλής.

26.10.19

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Διέρευσαν γυμνές φωτογραφίες γνωστής δημοσιογράφου! (Φωτος)

Χάκαραν το κινητό της με αποτέλεσμα να βρούν τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες! 
Xάκαραν το τηλέφωνο της Ντιλέτα Λεότα του Sky Sports και διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες που είχε αποθανατίσει τον εαυτό της σε προσωπικές στιγμές.

Dmitri Shostakovich - The Second Waltz

.
Μου το
χαριζεται...

Δεός! Το «Μακεδονία ξακουστή» από την μπάντα του στρατού και χειροκροτήματα στη Θεσσαλονίκη-Βίντεο

Το πιο δυνατό χειροκρότημα στη Θεσσαλονίκη, που αναρίγησε το πλήθος, ακούστηκε όταν η μπάντα του Γ’ Σωματος Στρατού, έπαιξε το «Μακεδονία ξακουστή».
Με το «Μακεδονία Ξακουστή» και το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου ολοκληρώθηκε

Αλτσχάιμερ: Επαναστατική θεραπεία βάζει φρένο στην εξέλιξή του – Βίντεο

Σε μία νέα ανακάλυψη, που θα βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους που πάσχουν από Αλτσχάιμερ, είναι γεγονός σύμφωνα με τους επιστήμονες. 
Οι επιστήμονες θεωρούν ότι μπορεί να βρίσκονται στο κατώφλι μιας πολύ σημαντικής ιατρικής ανακάλυψης,

Οι εφημερίδες του Σαββάτου και τα φύλλα της Κυριακής που κυκλοφορούν εκτάκτως σήμερα

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα των εφημερίδων του Σαββάτου και των φύλλων της Κυριακής που κυκλοφορούν εκτάκτως σήμερα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ::Το σύγχρονο ΟΧΙ. ΝΑΙ σε όλα ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.!!!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός 
Μια και είμαστε παραμονές της εθνικής μας εορτής, της 28ης Οκτωβρίου, πολλοί συνειρμοί μας έρχονται στο μυαλό για το χθες και το σήμερα. Για το πώς ήταν τότε προετοιμασμένη η πατρίδα από ηγέτες σε όλους τους τομείς και για το ποιοι διοικούν την χώρα μας σήμερα.

Απίστευτος! Τύλιξε… ολόκληρο το σπίτι του με μία ελληνική σημαία εν όψει 28ης Οκτωβρίου (φωτο)

Με μια ελληνική σημαία 140 τετραγωνικών μέτρων κάλυψε το σπίτι του στη Νέα Κίο Αργολίδας ο αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών. 
Στην κίνηση αυτή προχώρησε εν όψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Στα παπάρια μου, ρε.

Είσαι υπνωτισμένος, ρε;;
Λοβοτομημένος;; Ηλίθιος Μαλάκας;;
Καναπεδάτος, φραπεδάτος, μπυρόβιος;;
Στα πα-πά-ρια μου!!
** Είσαι απολυμένος και πνίγεις τους καϋμούς σου 
στα τσίπουρα και τα στραγάλια;;

Τα φαντάσματα του Κοιμητηρίου South Mimms, στην Αγγλία…

Στο Κοιμητήριο του South Mimms στην Αγγλία, πολύ συχνά εμφανιζόταν ένας μεγάλος αριθμός φαντασμάτων της επαρχίας Hertfordshire. Ο Αιδεσιμότατος Allen Hay, άλλωστε, δεν ήταν ο μόνος που το βεβαίωνε, αλλά και πλήθος πιστών που εκκλησιάζονταν στην ενορία του.

Μία Λατίνα… κόλαση (Φωτο)

Οι Λατίνες γυναίκες έχουν αυτό το κάτι που τρελαίνει τους άνδρες και μάλιστα η Λατίνα που θα σας δείξουμε εμείς είναι μία από τις καλύτερες.
Ο λόγος για την Cindy Prado, η οποία είναι μοντέλο από το Μαϊάμι

Ήττα για τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια, 82-66 η Μπασκόνια

Την τρίτη του ήττα σε 4 αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα γνώρισε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έχασαν με σκορ 82-66 από τη Μπασκόνια στη Βιτόρια και συνέχισε το πολύ κακό ξεκίνημα στη νέα διοργάνωση.
Η «γραμμή πυρός» της Μπασκόνια υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην ήττα.

Κοτζιάς: “Η Βόρεια Μακεδονία δεν μπορεί να εγκαταλείψει τη συμφωνία των Πρεσπών”

Ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών “σωστή” και “κληροδότημα”. Απαντώντας στα όσα ακούγονται για το erga omnes, έκανε λόγο για παραπληροφόρηση και τόνισε:

25.10.19

Ακατάλληλοι δια ανήλικους τα κόμματα τής εξουσίας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Με 165 ψήφους υπέρ και 122 κατά, ψηφίστηκε επί της αρχής από την Ολομέλεια της Βουλής, το «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο με τίτλο «Επενδύω στην Ελλάδα και...

Αλέξη Τσίπρα, εάν κάποιος ξέρει από ντελίβερι σε επιχειρηματίες αυτός είσαι εσύ

Ανίκανος να κάνει συγκροτημένη και επιθετική αντιπολίτευση στη ΝΔ, ο Αλέξης Τσίπρας για άλλη μια φορά προτίμησε να ασχοληθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη παρά με την ουσία. 
Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε στη Βουλή, στη συζήτηση για τον αναπτυξιακό νόμο ότι

Ολυμπιακός: Εκτός δωδεκάδας ο Χαπ

Εκτός δωδεκάδας για τον αποψινό (25/10, 22:00) αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια έμεινε ο Ίθαν Χαπ, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να «κόβει» τον Αμερικάνο σέντερ λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. 
Ενώ το… λίφτινγκ στον Ολυμπιακό

Ακραία πρόκληση της Τουρκίας : Καταγγέλλει την Κύπρο στον ΟΗΕ για εθνοκάθαρση [Έγγραφο]

Μια προκλητική επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ΟΗΕ, με ημερομηνία 9 Οκτωβρίου, την οποία έστειλε ο μόνιμος εκπρόσωπος της Τουρκιας  στα Ηνωμένα Έθνη, πρέσβης Φεριντούν Σινιρλίογλου, κάνοντας λόγο για «εθνοκάθαρση» των τουρκοκυπρίων από τους ελληνοκύπριους

Χο Τσι Μινχ, ο «φωτισμένος» Βιετναμέζος

Ήταν 19 Μαϊου του 1890 όταν γεννήθηκε ο άνθρωπος που έμελλε να ηγηθεί των δυνάμεων του Βιετνάμ για την οριστική ανεξαρτησία της χώρας. Το πραγματικό όνομά του ήταν Nguyen Tat Thanh, όμως στην παγκόσμια ιστορία θα μείνει γνωστός ως Χο Τσι Μινχ, ο «φωτισμένος».

Αφήστε τα αντικαταθλιπτικά! Το Λιβάνι έχει αποδεδειγμένα αντικαταθλιπτικές ιδιότητες χωρίς καμία παρενέργεια

Όλοι μας αγχωνόμαστε λιγάκι στην καθημερινότητά μας, ωστόσο αυτό που μετράει είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το άγχος, διότι το άγχος έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία μας σε βάθος χρόνου.
Τα αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά φάρμακα λειτουργούν για μια σύντομη χρονική περίοδο,

Γιατί στις γυναίκες αρέσει να φορούν αντρικά εσώρουχα

Το να είσαι σε σχέση σημαίνει συνήθως να μοιράζεσαι. Διάφορα πράγματα: Φαγητό, οδοντόκρεμα και... εσώρουχα!
Σύμφωνα με νέα έρευνα της Style Compare, στις μισές από τις γυναίκες που ρωτήθηκαν, ηλικίας 18-24 ετών, αρέσει να «κλέβουν» τα εσώρουχα του συντρόφου

Νευρολόγος προειδοποιεί: 'Το αλουμίνιο των chemtrails προκαλεί εκρηκτική αύξηση της νόσου, στις Νευρο-εκφυλιστικές ασθένειες'!!

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από ιστορίες για τις «χημικές ουρές» της γεωμηχανικής για την καταπολέμηση της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» μέχρι πρόσφατα.
Είναι μεγάλα και σταθεροποιούνται σε ένα καλά καθορισμένο πρότυπο που τα μετατρέπουν αργά σε τεχνητά σύννεφα. Κύριο μέλημα είναι

24.10.19

Μενουμε μαλακες....

Μενουμε Ευρωπη ρεεεε
με τις ανεσεις μας τα ευρω μας
παρκαρισμενα στην Ελβετια
την θαλασσα μας τον ηλιο μας
μαυρισμενοι Πακιστανοι προνομοιουχοι
χωρις να κανουμε ουτε χιλιομετρο

Η «προφητεία» μιας Αμερικανίδας για την Ελλάδα από το 1994 που επαληθεύτηκε

Τι λένε για την Ελλάδα στη συγκέντρωση της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ 
Στις 28 Μαρτίου 1994 κυκλοφόρησε στην Αμερική το βιβλίο της Κάθριν Νέβιλ με τίτλο «A calculated risk». Δώδεκα χρόνια μετά, το 2006, κυκλοφόρησε το βιβλίο αυτό στην Ελλάδα με τίτλο «Το στοίχημα». 
Η διάσημη αμερικάνα μυθιστοριογράφος προφητεύει την κατάληξη της Ελλάδος

Μνημόσυνο Κατσίφα: Απειλές και κλίμα τρομοκρατίας

Την πρόθεση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου να δώσουν σύσσωμοι το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, το Σάββατο στο χωριό Βουλιαράτες, εξέφρασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Μπάμπης Καραθάνος.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Πρωί- πρωί μου ζήτησαν να παίξω ξανά το ρόλο του μαϊντανού στις φιέστες τους.
Για να με δελεάσουν, μου είπαν ότι θα είναι και Τσίπρας, Τσακαλώτος, Βαρουφάκης και υπουργοί .
Γεννημένοι για πανηγύρια.

Μας κάνει και υποδείξεις ο «ΔΟΜ»: Να μην ξαναγίνουν περιστατικά όπως στα Βρασνά!

Υποδείξεις στην ελληνική κοινωνία και τους διάφορους φορείς κάνει ο αποκαλούμενος διεθνής οργανισμός μετανάστευσης ο οποίος αφού εκφράζει την «ανησυχία» του για τον ξεσηκωμό της κοινωνιας των Βρασνων  στην Θεσσαλονίκη για τη μεταφορά στην περιοχή τους παράνομων μεταναστών,

23.10.19

«Γη & ύδωρ» στην Τουρκία από Τραμπ – Αίρονται όλες οι κυρώσεις με εντολή του Αμερικανού προέδρου – «Χαστούκι» από ΕΕ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι μετά τις διαβεβαιώσεις της Τουρκίας ότι θα τηρήσει την κατάπαυση του πυρός, αποφάσισε να άρει τις κυρώσεις που της είχε επιβάλλει στις 14 Οκτωβρίου. 
Οι ΗΠΑ στηρίζοντας ανοικτά πλέον την Τουρκία

Τέσσερα βότανα που ανακουφίζουν το στρες και το στομάχι

Επιστρέψατε στο σπίτι από μία κουραστική μέρα στη δουλειά και αναζητάτε κάτι να σας χαλαρώσει από το στρες και να λύσει τον κόμπο που νιώθετε στο στομάχι σας; Υπάρχουν τέσσερα βότανα που υπόσχονται να κάνουν ακριβώς αυτό

Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού με τα 39 πτώματα στο Έσεξ (Βιντεο + Φωτο)

Ο Βορειοϊρλανδός οδηγός φορτηγού, 25 ετών, αποκαλούσε το όχημα στο οποίο επέβαινε «The Polar Express» - Συνελήφθη για δολοφονία μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων - Βουλγαρική άδεια κυκλοφορίας είχε το φορτηγό που ανήκε σε Ιρλανδή υπήκοο

Ισραηλινός πρεσβευτής προς Αθήνα και Λευκωσία: «Δεν πρέπει να περιμένετε από κανέναν βοήθεια - Μόνο από τον εαυτό σας»!

Ο Γιόσι Αμράνι, νέος πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, στην πρώτη συνέντευξή του σε ελληνική εφημερίδα , έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε Ελλάδα και Κύπρο πως θα πρέπει να επενδύσουν στην εθνική τους άμυνα καθώς σε μία ενδεχόμενη ένοπλη σύγκρουση θα είναι μόνες τους.

Μελανιάζετε; Δείτε τι μπορεί να σημαίνουν οι μώλωπες στο σώμα σας

Υπάρχουν κάποιες φορές, που μπορεί να εμφανίσει κάποιος μελανιές και να μην μπορεί να καταλάβει πως τις απέκτησε. 
Πολλές φορές ξυπνάμε το πρωί και ανακαλύπτουμε μελανιές στο σώμα μας,

Κλειστά για τρεις ημέρες από την Παρασκευή τα αρτοποιεία στην Θεσσαλονίκη

Κλειστά από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 28 του μήνα θα παραμείνουν τα αρτοποιεία στους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης,

ΒΙΝΤΕΟ: Ματσάρα στο Καραϊσκάκη με 5 γκολ - Δείτε τα highlights από το Ολυμπιακός-Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός παρότι ήταν εξαιρετικός, λύγισε από την ποιοτική Μπάγερν Μονάχου με σκορ 3-2.
Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.