θ

Translate

5 Μαΐου 2019

Δημοσκόπηση: Έως και 20 μονάδες μπροστά η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Μία νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll στον δήμο της Θεσσαλονίκης καταγράφει πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ως αποτέλεσμα-σαφώς- της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll στον δήμο Θεσσαλονίκης για την εφημερίδα Karfitsa η Κατερίνα Νοτοπούλου, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται σε μονοψήφια νούμερα της τάξης του 8,2%, σταθερά πρώτος είναι ο Νίκος Ταχιάος με 16,2% και δεύτερος ο Γιώργος  Ορφανός με 14,3%. Τρίτος είναι ο Κώστας Ζέρβας με 12,4%. Στην πέμπτη θέση εντοπίζονται με ποσοστό 7% ο Σπύρος Βούγιας και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Όσον αφορά στις Περιφερειακές Εκλογές, ο Απόστολος Τζιτζικώστας εμφανίζεται πανίσχυρος στον Δήμο Θεσσαλονίκης με συντριπτικό ποσοστό 53,2%, ενώ ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης περιορίζεται στο μονοψήφιο ποσοστό του 8,5%.
Όπως προαναφέρθηκε, η δημοσκόπηση κατέγραψε και την πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές, με τη ΝΔ να καταγράφει ποσοστό 30,1% (με αναγωγή 33,9%), τον ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται στο 12% (με αναγωγή στο 13,5%), τη Χρυσή Αυγή 4,1% (με αναγωγή 4,6%), το Κίνημα Αλλαγής στο 3,9% (με αναγωγή στο 4,4%), το ΚΚΕ 3,6% (με αναγωγή 4%) και Ένωση Κεντρώων 2,7% (με αναγωγή 3,1%)..
πηγη pronews.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.