θ

Translate

5 Μαΐου 2019

Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με σερί 10 νικών ο Ολυμπιακός, 3-0 την ΑΕΛ


Σε ένα ματς... τυπικής διαδικασίας, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα την Κυριακή με 3-0 σκορ από την Λάρισα, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League, ολοκληρώνοντας έτσι το πρωτάθλημα με 10 σερί
νίκες.

Τα τέρματα των Πειραιωτών, οι οποίοι τερμάτισαν δεύτεροι και θα παίξουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τα πέτυχαν οι Χασάν στο 24΄, Ελαμπντελαουί στο 49΄ και Καμαρά στο 86΄ οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ολυμπιακός με δύο σέντερ φορ, εμφανίστηκε ασυντόνιστος και εντελώς ακίνδυνος, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε, να φτάσει και στο γκολ. Στο 24' ο Νάτχο έδωσε στον Χασάν, που πλάσαρε και έκανε το 0-1. Κι αυτή η φάση ήταν το μοναδικό αξιοσημείωτο του πρώτου 45λεπτου.

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Στο 49' και πάλι ο Νάτχο «έστρωσε» στον Ελαμπντελαουί, που με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 69΄ και πάλι από τον Νάτχο, ο Τσιμίκας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άστοχα.

Στο 86΄ ο νεοεισελθών Τοροσίδης σέντραρε από δεξιά και ο Καμαρά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Μόρας, Καρανίκας - Παπαδόπουλος, Καμαρά

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79΄ Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67΄ Νούσιος), Νούνιτς (58΄ Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί (82΄ Τοροσίδης), Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σισέ, Μεριά, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (72΄ Γκερέρο), Σολδάνο, Χασάν (58΄ Φορτούνης).
πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.