θ


Translate

27 Ιουλίου 2019

Mας δείχνει τις καμπύλες της από το Μαϊάμι (Φωτο)

H Anastasia Kvitko είναι ένα σούπερ σέξι και ζουμερό κορίτσι.Κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ανδρικό κοινό αναστατώνεται και παραληρεί.
Το 22χρονο μοντέλο από τη Ρωσία έχει πάνω από 9.4 εκατομμύρια followers
στο Instagram επιδεικνύει το κορμί της φορώντας όσο πιο μικροσκοπικά μπικίνι μπορεί.
Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν έχει κάνει πλαστική και προσθέτει πως τα βράδια κοιμάται μπρούμυτα για να μην πιέζει τα οπίσθιά της και προκαλέσει ζημιά στις καμπύλες τους.
Η μελαχρινή Kvitko αυτές τις ημέρες βρέθηκε στο Μαιάμι και κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα των λουώμενων φορώντας ένα άσπρο καυτό thong bikini,  που αναδεικνύει τις ζουμερές καμπύλες της.
Απολαύστε την…
.
πηγη  newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.