θ

Translate

29 Απριλίου 2018

Φοβερή τεσσάρα, απίστευτο κράξιμο - Ο Ολυμπιακός έβαζε γκολ, οι οπαδοί τους έλεγαν να φύγουν! Μιραλάς, Φορτούνης και Ανσαριφάρντ καθάρισαν για το 4-0.

Μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος… σκόρπισε με 4-0 τον Παναιτωλικό, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Κορυφαίοι της αναμέτρησης ήταν ο Ανσαριφάρντ που πέτυχε δύο γκολ, ο Φορτούνης που έβαλε ένα (το άλλο ο Ρομαό), ο Μιραλάς που έβγαλε δύο ασίστ και ο νεαρός Βρουσάι.
Η καλή πάντως σημερινή εμφάνιση δεν… άλλαξε τη γνώμη οπαδών, οι οποιοι φωναξαν συνθηματα κατα των παικτων και σηκωσαν πανο για....κλωτσιες!

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, παρότι αδιάφορο βαθμολογικά, το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τον Παναιτωλικό μάλιστα να χάνει μία σπουδαία ευκαιρία στο όγδοο λεπτό. Ο Μοράρ έφυγε στην πλάτης της άμυνας, ο βοηθός λανθασμένα δεν σήκωσε το σημαιάκι αν και ο παίκτης των φιλοξενούμενων ήταν εκτεθειμένος, όμως το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Μετά από αυτή την φάση, ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς, κυκλοφόρησε την μπάλα και έψαξε τρόπο να διασπάσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Αγρινίου.
Αυτό τελικά συνέβη στο 25’, όταν ο Βρουσάι άνοιξε ωραία στα πλάγια στον Μιραλάς, αυτός γύρισε για τον επερχόμενο Ρομαό που με πλασέ έκανε το 1-0. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν και με μία… ίδια φάση πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Στο 34’ ο Μιραλάς γύρισε ωραία την μπάλα από τα πλάγια και ο Φορτούνης με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-0.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Βρουσάι με εκπληκτικό τακουνάκι έπαιξε το ένα-δύο με τον Χατζισαφί, αυτός γύρισε την μπάλα εντός περιοχής και ο Ανσαριφάρντ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Παρά το ευρύ σκορ, oι Ερυθρόλευκοι μπήκαν… φουριόζοι και στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησαν να πετύχουν άλλο ένα γκολ, στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν. Ο Φορτούνης κουβάλησε ωραία την μπάλα, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ανσαριφάρντ και αυτός με δυνατό σουτ εντός περιοχής έκανε το 4-0!
Μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός, που… ξεμύτισε από την περιοχή του και στο 64’ έχασε μία καλή ευκαιρία, όταν ο Ντίας δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Χουτεσιώτη. Τελικά, το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, αποτέλεσμα με το οποίο οι Πειραιώτες κλείδωσαν και μαθηματικά την τρίτη θέση, ενώ έκλεισαν και τη σεζόν με νίκη στην έδρα τους.
Οι συνθέσεις των ομάδων: Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Χατζισαφί, Νικολάου, Ένγκελς, Ομάρ (76' Ιγκόρ Σίλβα), Ανδρούτσος, Ρομαό (58' Μαρτίνς), Φορτούνης, Μιραλάς (73' Βέργος), Βρουσάι, Ανσαριφάρντ. Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Άργκους, Ρότσα (76' Βασιλούδης), Μπεχαράνο (66' Μπράβο), Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας (81' Βακράκος), Ρόσα, Μάζουρεκ, Μύγας. Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Γιάννης Κουράκης (Ηρακλείου), Αντρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) Τέταρτος: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Ολυμπιακός είχε καλή μέρα τους Μιραλάς και Φορτούνη, όμως ο Ανσαριφάρντ με τα δύο γκολ που σημείωσε πήρε τον τίτλο του MVP. Η ΦΑΣΗ: Το τρίτο γκολ των Πειραιωτών ήταν πάρα πολύ ωραίο και έγινε… ακόμα καλύτερο, λόγω της συμμετοχής του Βρουσάι, ο οποίος άνοιξε την μπάλα στον Χατζισαφί με τακουνάκι και στη συνέχεια έγινε η ασίστ στον Ανσαριφάρντ για το 3-0. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Ολυμπιακός έπαιξε μετά από πολύ καιρό σαν… Ολυμπιακός και κατάφερε να πάρει μία μεγάλη και εύκολη νίκη, απέναντι σε έναν Παναιτωλικό, που μετά το 1-0 δεν μπορούσε να αντιδράσει. Οι Πειραιώτες κλείδωσαν την τρίτη θέση και πλέον κοιτάνε την επόμενη σεζόν. ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης για φέτος και η γιούχα του κόσμου, με το σκορ στο 4-0, δείχνει ξεκάθαρα πως η χρονιά ήταν αποτυχημένη. Η διοίκηση πήρε το μήνυμα και έρχονται αλλαγές.
 Δείτε τα γκολ σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.