θ

Translate

22 Αυγούστου 2017

Η χώρα «θύμα» των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ: Και με τον Στάλιν και με την… Μέρκελ – Υπερασπίζονται τον κομμουνισμό αλλά… ξέχασαν τις γερμανικές αποζημιώσεις – Ποιους δουλεύουν;...Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ....ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΟΥΣΤΟΠΑΡΤΥ...!!!

Η χώρα «θύμα» των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε γίνει περίγελος στην Ευρώπη με την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή να μην συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο για την ημέρα μνήμης των θυμάτων του κομμουνισμού και του ναζισμού που διοργανώνει και θα πραγματοποιήσει στις 23 Αυγούστου η Εσθονία στο πλαίσιο της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο κ. Κοντονής που
φαίνεται πώς έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να κάνει άνοιγμα στην Αριστερά και να αλιεύσει ψήφους, φαίνεται πώς έτυχε της επιδοκιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ ως κεντρικής γραμμής της Κουμουνδούρου, αλλά προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών και προκάλεσε για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα ενδοκυβερνητική κόντρα, αφού υπήρξε αντίδραση από τους ΑΝΕΛ.
Το σκεπτικό του κ. Κοντονή και των υποστηρικτών του στην κυβέρνηση, όπως ο συνήθης ύποπτος Παύλος Πολάκης, είναι πώς δεν μπορεί να συμμετάσχει σε ένα Συνέδριο όπου εξισώνεται ο ναζισμός με τον κομμουνισμό. Μόνο όμως ο υπουργός Δικαιοσύνης εξέλαβε το μήνυμα του Συνεδρίου έτσι, και καμία άλλη χώρα δεν αρνήθηκε να λάβει μέρος. Αν μη τι άλλο υπάρχουν ευαισθησίες από ορισμένες χώρες, όπως η Εσθονία και θα πρέπει να γίνονται σεβαστές.

Η κατάσταση δε για τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, αλλά και ιδιαίτερα τη χώρα έγινε ακόμη χειρότερη, αφού προέκυψαν ορισμένα «φιντάνια» της πολιτικής, όπως ο Γιώργος Κυρίτσης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έγραψε στο twitter πώς υπήρξαν 400.000 Έλληνες νεκροί από τον Χίτλερ, αλλά κανένας από τον Στάλιν. Που ακριβώς δεν υπήρξαν νεκροί από τον Στάλιν; Στην Ελλάδα; Μάλλον ο κ. Κυρίτσης έχει πάθει ιδρυματισμό από τις υπηρεσίες του στην «Αυγή» και έχει κοντή μνήμη.
Ξέχασε δε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης επιχαίρουν που κατάφεραν να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, υπογράφοντας βεβαίως δύο ακόμη μνημόνια. Πως δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα έλεγε στην κ. Μέρκελ «go back» τώρα ακολουθεί μία γραμμή διαφορετική από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ένα μικρής σημασίας θέμα και το μόνο που καταφέρνει η κυβέρνηση είναι να εκθέτει τη χώρα;
Ο κ. Κυρίτσης δεν έχει κανένα πρόβλημα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ γλύφουν εκεί που έφτυναν και ειδικά τους απόγονος των Ναζί; Οι ίδιοι οι συριζαίοι δεν μιλούσαν για «χιτλερική» συμπεριφορά εκ μέρους του Σόιμπλε και της Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα για την επιβολή της πολιτικής της σκληρής λιτότητας;

Άρα, η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και με την Μέρκελ και με τον Στάλιν. Απίθανος συνδυασμός. Μόνο αυτοί που μας κυβερνάνε σήμερα θα μπορούσαν να το πετύχουν. Με τις ιδεοληψίες τους καταφέρνουν όχι απλά να προκαλούν σύγχυση στον ελληνικό λαό, κόντρα με την Εκκλησία και πολλά ακόμη, αλλά και να εκθέτουν τη χώρα παγκοσμίως με τη στάση τους.

Κατά τα άλλα η κυβέρνηση θέλει να διεκδικήσει και τις γερμανικές αποζημιώσεις. Άλλο μεγάλο θέμα. Αφού η κυβέρνηση καταδικάζει τον Ναζισμό και υπερασπίζεται τον κομμουνισμό γιατί δεν διεκδικεί τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο; Που είναι η επιτροπή που είχε κάνει η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου; Ποια βήματα έχουν γίνει κ. Κοντονή; Απολύτως κανένα. Ίσα ίσα την τελείωσαν.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Κοντονής, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν πείθουν όχι μόνο τον ελληνικό λαό και την αντιπολίτευση που έχει εξαπολύσει πυρά εναντίον της εκτός βεβαίως του ΚΚΕ, αλλά ούτε τους δικούς τους.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη σε ανάρτησή της στο Facebook επικροτεί με την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης να μην μετέχει στο επίμαχο συνέδριο σχετικά με τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα, αλλά χαρακτηρίζει «εξαλλοσύνες» που προσβάλλουν το σύνολο του ελληνικού λαού τις δηλώσεις της Μαρίας Γιαννακάκη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και γενικής γραμματέως Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η οποία αποκάλεσε συλλήβδην τους Εσθονούς ως «φιλοναζί».
Σε εντελώς αντίθετη γραμμή σε σχέση με εκείνη που εξέφρασαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την αναγνώριση των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καμμένος εκφράζοντας και τη δυσαρέσκεια των ΑΝΕΛ.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική δυτική χώρα που «δεν θέλει κομπλεξικά να αναγνωρίσει» τον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό και κάνει ιδιαίτερα μνεία στα δεινά που υπέστη ο λαός της Εσθονίας, ο οποίος χαρακτηρίστηκε υμνητής του ναζισμού, «από την Σοβιετική κομμουνιστική μπότα».
Και για μην υπάρξουν σκιές, ο Ναζισμός και ο Σταλινισμός είναι περίοδοι της ευρωπαϊκής ιστορίας ασφαλώς καταδικαστέες από όλους τους πολίτες. Η διαφορετική ιδεολογική τους αφετηρία δεν εξαγνίζει κανέναν. 
μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.