θ

Translate

23 Αυγούστου 2017

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Ολυμπιακός - Διαβάστε πόσα λεφτά βάζει στα ταμεία του!

Πέραν της… δόξας για τη 18η συνολικά παρουσία τους στον θεσμό, η είσοδος των Ερυθρολεύκων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τους καθιστά κατά πολύ πλουσιότερους!
Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε!
Μετά την Παρτιζάν, οι Ερυθρόλευκοι απέκλεισαν απόψε και την Ριέκα και κέρδισαν το εισιτήριο για τους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ μετά από απουσία μιας σεζόν.
Ωστόσο, εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, υπάρχει και το οικονομικό,
στο οποίο ο Ολυμπιακός βγαίνει κερδισμένος κατά 30.700.000 ευρώ τουλάχιστον!
Οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν 12,7 εκατομμύρια, που είναι το στάνταρ ποσό που παίρνει κάθε μια από τις 32 ομάδες των ομίλων συν 2 εκατ. επειδή πέρασαν από τη φάση των πλέι οφ. Ταυτόχρονα, εφόσον η ΑΕΚ αποκλείστηκε, οι Πειραιώτες θα λάβουν ολόκληρο το market pool της Ελλάδας, το οποίο αντιστοιχεί σε ένα ποσό πάνω από 16 εκατομμύρια (τη σεζόν 2015-16 έφτασε το ποσό-ρεκόρ των 16.134.000)!
Πάντως, τα κέρδη δεν σταματούν εδώ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να τα αυξήσει ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα καταγράψει στη διοργάνωση, αφού εκεί κάθε νίκη πριμοδοτείται με 1,5 εκατομμύριο ευρώ και κάθε ισοπαλία με 500.000!
Την τελευταία σεζόν, 2015-16, που ο Ολυμπιακός συμμετείχε στους ομίλους του Champions League, έβαλε στα ταμεία του από μπόνους συμμετοχής, βαθμούς και market pool, 32.958.000 ευρώ.
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.