θ

Translate

23 Αυγούστου 2017

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους ομίλους - Τα μεγαθήρια και τα... λαβράκια!

Διαβάστε πως διαμορφώνονται τα γκρουπ δυναμικότητας του Τσάμπιονς Λιγκ και ποιοι ενδέχεται να βρεθούν στον δρόμο της ελληνικής ομάδας στην κλήρωση της Πέμπτης (24/8) στις 19.00.
Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένει να μάθει τι θα βγάλει η κληρωτίδα την Πέμπτη.
Οι Ερυθρόλευκοι θα τοποθετηθούν
στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγουν σημαντικά μεγέθη, όπως οι Λίβερπουλ, Ρόμα, Νάπολι και Τότεναμ. Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει η Λίβερπουλ, η οποία δεν έχει οριστικοποιήσει την πρόκρισή της, καθώς παίζει αύριο με τη Χόφενχαϊμ (έχει νικήσει 2-1 στη Γερμανία). Εάν οι Άγγλοι αποκλειστούν, στο γκρουπ του Ολυμπιακού θα ανεβεί η Σέλτικ και θα γίνει ακόμα μια από τις ομάδες που αποφεύγουν.
Κατά τα άλλα, οι αντίπαλοι που θέλουν… όλοι από το 1ο γκρουπ είναι η Σπαρτάκ Μόσχας και η Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ στο 2ο σχεδόν όλες οι ομάδες είναι μεγαθήρια, με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πιο βατές θεωρούνται η Πόρτο και η Σεβίλλη.
Αναλυτικά, τα γκρουπ δυναμικότητας:
Πρώτο γκρουπ
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπάγερν Μονάχου
Τσέλσι
Γιουβέντους
Μπενφίκα
Μονακό
Σπάρτακ Μόσχας
Σαχτάρ Ντόνετσκ

Δεύτερο γκρουπ
Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης
Παρί Σεντ Ζερμέν
Ντόρτμουντ
Σεβίλλη
Μάντσεστερ Σίτι
Πόρτο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τρίτο γκρουπ
Νάπολι
Τότεναμ
Βασιλεία
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αντερλεχτ
Λίβερπουλ*
Ρόμα
Μπεσίκτας

Τέταρτο γκρουπ
Σέλτικ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ή Γιουνγκ Μπόις)
Κοπεγχάγη (ή Καραμπάκ)
Σπόρτινγκ Λισαβώνας (ή Στεάουα Βουκουρεστίου)
ΑΠΟΕΛ (ή Σλάβια Πράγας)
Φέγενορντ
Μάριμπορ
Λειψία

*Εάν προκριθεί η Λίβερπουλ δεν αλλάζει το παραμικρό. Εάν προκριθεί η Χόφενχαϊμ τότε η Σέλτικ θ' ανέβει στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και ο γερμανικός σύλλογος θα είναι στο τέταρτο γκρουπ.
sportdog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.