θ

Translate

31 Αυγούστου 2017

Μαρία Μενούνος: Βγήκε από το νοσοκομείο και άνοιξε καντίνα με πιτόγυρα

Υγιής και χαρούμενη η Μαρία Μενούνος επέστρεψε στη Βοστόνη και σε μια νέα δραστηριότητα έκπληξη. Γιατί πήρε απόφαση να ανοίξει καντίνα 
Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε πριν από περίπου 11 χρόνια όταν ήταν μαζί με τον Σάκη Ρουβά η παρουσιάστρια του τελικού της Εurovision της Αθήνας το 2006. Η πορεία της Μαρίας Μενούνος συνέχισε να
είναι εντυπωσιακή στην αμερικανική τηλεόραση και όχι μόνο. Η πολυτάλαντη ομογενής ηθοποιός, δημοσιογράφος, συγγραφέας ακόμη και παλαιστής τρόμαξε τους φίλους της πρόσφατα όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο για χειρουργηθεί για την αφαίρεση καλοήθη όγκου στον εγκέφαλο. Από αυτή την μάχη η 39χρόνη Μαρία βγήκε νικήτρια και σε χρόνο ρεκόρ ρίχθηκε σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μία καντίνα λοιπόν η οποία μεταξύ των άλλων θα πουλάει και πιτόγυρα είναι το νέο της στοίχημα.




Η καντίνα βρίσκεται κοντά στο σπίτι που μεγάλωσε στην Βοστόνη και στοίχημα της είναι κυρίως να προσελκύσει τους φιλάθλους της ομάδας των Red Sox. Η καντίνα της που ονομάζεται Maria's Greek Kitchen βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το γήπεδο τους στο Fenway Park.

Η ίδια ανέφερε σε ανάρτηση της στο instagram για την νέα της δραστηριότητα: Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζω το νέο μου concept, την #MariasGreekKitchen. Ένα concept που το δούλευα πολύ καιρό... Μην με παρεξηγήσετε. Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλω κάτι πιο υγιεινό. Ο στόχος μου ήταν να κάνω το υγιεινό φαγητό απλό σαν ένα παιχνίδι.
Όλα τα υλικά είναι βιολογικά, κάτι πολύ σημαντικό για μένα μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου. Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με φίλους που μπορεί να θέλουν να μας επισκεφτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.