θ

Translate

31 Αυγούστου 2017

Αληθινές διακοπές είναι αυτές που σου προσφέρουν ελευθερία!...Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ....!!!

Πάρε τη σκηνή σου, την καλύτερη σου συντροφιά και τρέχα να βρεις την ελευθερία σου! Δεν έχεις ανάγκη από χλιδάτα ξενοδοχεία ούτε από τους πιο in προορισμούς, άλλα χρειάζεται η ψυχούλα σου στις διακοπές. Αρκεί να σκεφτείς απλώς ότι ένας καλοπληρωμένος προορισμός σε ένα υπερλούξ ξενοδοχείο δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να
σου προσφέρει την ξενοιασιά της σκηνής σου, την απελευθέρωση του είναι σου, να σου ξυπνήσει πρωτόγονα ένστικτα και να σε φέρει κοντά στη φύση. Ένας προορισμός που περιλαμβάνει ξενοδοχείο, περιλαμβάνει πολλές αποσκευές και βαλίτσες, να ξοδέψεις τα μαλλιά της κεφαλής σου για να βρεις κάτι αξιοπρεπές και σίγουρα περιλαμβάνει πολυκοσμία όπου και αν θελήσεις να βγεις. Παραλίες κατάμεστες από κόσμο και εσένα να σκοτώνεσαι για την ξαπλώστρα...ποια ηρεμία λοιπόν; Πώς περιμένεις να βρεις τη χαλάρωση και την εσωτερική σου γαλήνη αν βάζεις ακόμη και τις διακοπές σου σε καλούπια;
Φέτος ζήσε αυθεντικές διακοπές! Οι διακοπές σε οργανωμένο camping, ή για τους πιο σκληροπυρηνικούς το ελεύθερο camping είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να το ευχαριστηθείς.
Ξέχνα τις ανέσεις του ξενοδοχείου και κάνε κάτι διαφορετικό για φέτος. Αν είσαι πρωτάρης σε θέματα camping, σου προτείνω να φροντίσεις να κάνεις διακοπές με άτομα που προτιμούν χρόνια τώρα τις εναλλακτικές διακοπές, έτσι ώστε να έχεις τη βοήθεια που θα χρειαστείς. Το μεγαλύτερό σου μέλημα πρέπει να είναι απλώς να αφεθείς. Άσε για την πόλη τυχόν υστερίες για ζεστό νερό την ώρα που το θες ή για το ζουζουνάκι που αντίκρισες ακριβώς έξω από τη σκηνή σου και την απουσία ολόσωμου καθρέπτη για να μπορείς να κυκλοφορείς σαν ντίβα στις διακοπές και πίστεψέ με, δε σημαίνουν αυτό.
Αν έχεις δοκιμάσει τις διακοπές σε σκηνή και σε προηγούμενα καλοκαίρια, τότε μάλλον έχεις καταλάβει το νόημα των διακοπών. Γνωρίζεις πόσο διασκεδαστικό είναι να προσπαθείτε ολόκληρη η παρέα να στήσετε τις σκηνές σας σε ημικύκλιο ώστε να υπάρχει πάντα χώρος για να αράζετε έξω από αυτές ή ακόμη καλύτερα για να ανάβετε φωτιές τα βράδια και να κοιτάτε τα αστέρια.
Όταν πρόκειται για παραλία, τότε αδιαμφισβήτητα η ικανοποίηση που σου προσφέρει το γεγονός ότι είσαι ακριβώς 10 βήματα από τη θάλασσα δε συγκρίνεται με κανένα ξενοδοχείο. Για αυτό άσε τον παλιόκοσμο να σκούζει σε πλαζ, εστιατόρια, πανσιόν και, αντί αυτού, με sleeping bag και με καρπούζι κάνε το γύρο των νησιών.
Βέβαια, για κάποιους διακοπές σημαίνει βουνό, και η αίσθηση που έχεις όταν ξυπνάς μέσα στη φύση και βγαίνοντας από τη σκηνή αντικρίζεις όλη τη μαγεία που μπορεί να σου προσφέρει είναι ασύλληπτη.
Στη σκηνή λοιπόν, γίνεσαι ένα με την ενέργεια που θέλεις να σου προσφέρουν οι διακοπές σου, γιατί γνωρίζεις πολύ καλά πως δε χρειάζεται να ξοδέψεις ένα κάρο λεφτά για σωστές διακοπές και πως το πόσο καλές είναι οι διακοπές το ορίζει η παρέα που θα επιλέξεις να έχεις μαζί σου και όχι το γεγονός ότι θα φορέσεις όλη την καλοκαιρινή κολεξιόν της ντουλάπας σου για να βολτάρεις στριμωγμένος στα σοκάκια του νησιού και να πιεις ποτάρες στα καλύτερα μαγαζιά. Η ουσία βρίσκεται στο τρίπτυχο: σορτς, μπίρα και φωτιά στην παραλία. Ένα μικρό σακίδιο είναι αρκετό για να χωρέσει τα απαραίτητα σε τέτοιου είδους διακοπές διότι το πιθανότερο είναι να γίνεις ένα με το μαγιό σου για αυτές τις αξέχαστες εναλλακτικές διακοπές. Και χίλιες φορές να πίνεις τη μπύρα από το κουτάκι στην άμμο με ραδιάκι φορητό, παρά να ψάχνεις τραπέζι στα κλαμπ του νησιού.
Οι διακοπές με σκηνή τελικά μπορούν να ικανοποιήσουν και τις 5 αισθήσεις σου! Το πρωί θα αναπνέεις όλη τη φύση στα ρουθούνια σου και τα μαλλιά σου θα μυρίζουν αλμύρα. Θα έχεις το πλεονέκτημα να δεις τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα και την πιο δροσερή αυγή κάθε μέρα, να κολυμπάς γυμνός στα ακρογιάλια και τον ήλιο να αντικρίζεις ανφας! Θα αγγίζεις αμμουδιά και θα χαζεύεις τα αστέρια κάθε βράδυ που θα γεύεσαι αλκοόλ και θα ανοίγεις την καρδιά σου στις πιο όμορφες και ατέρμονες συζητήσεις γύρω από τη φωτιά. Θα κλείνεις τα μάτια και θα αφουγκράζεσαι τους ήχους τις φύσης, είτε πρόκειται για τα κύματα της θάλασσας είτε για το κελάηδισμα των πουλιών και το φύσημα του ανέμου. Υπάρχει μεγαλύτερη μαγεία των διακοπών από αυτή;
Για αυτό σου λέω, βάλε δυο σορτς σε ένα σάκο, πάρε τη σκηνή, το sleeping bag και την καλύτερη διάθεσή σου και βρες την ομορφότερη συντροφιά για να απογειώσεις τις διακοπές σου! Φέτος, στ'ακρογιάλι να τη βρεις, να πιείς όλες τις μπύρες αγκαλιά με αυτούς που αγαπάς, να φύγεις από το θόρυβο της πόλης και να ζήσεις νύχτες που δεν έζησε κάνεις, νύχτες βγαλμένες από φιλμάκι γαλλικό!
mindthetrap.gr
μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.