θ

Translate

30 Μαΐου 2017

Λίγα λεπτά μετά την έκρηξη με 13 νεκρούς σε παγωτατζίδικο – Προσοχή σκληρό βίντεο

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη έξω από παγωτατζίδικο στη Βαγδάτη το βράδυ της Δευτέρας.
Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές και αποτυπώνουν το χάος που ακολούθησε: τραυματίες είναι ξαπλωμένοι στο έδαφος ενώ άλλοι προσπαθούν
να βρουν αποκούμπι σε κάποιον από τους πολύχρονους πάγκους του καταστήματος.
Από την ισχυρή έκρηξη έχασαν τη ζωή τους 13 άνθρωποι ενώ άλλοι 24 τραυματίστηκαν.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος με Ιρακινούς αξιωματούχους να δηλώνουν ότι η έκρηξη έγινε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο.
Οι τζιχαντιστές εκμεταλλεύτηκαν για άλλη μια φορά το Ραμαζάνι καθώς γνωρίζουν ότι μετά τη δύση του ηλίου οπότε και λήγει η νηστεία, οι οικογένειες των Μουσουμλάνων γεμίζουν τα εστιατόρια και τις καφετέριες.

.
 pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.