θ

Translate

30.6.24

H Πορτογαλία είχε το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στον κόσμο… τώρα καταγράφει τον υψηλότερο αριθμό υπερβολικών θανάτων

Η Πορτογαλία έχει το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού κατά του Covid-19 στον κόσμο, σύμφωνα με το Our World in Data από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, με σχεδόν το 100% των δικαιούχων πολιτών άνω των 12 ετών να έχουν διπλοεμβολιαστεί.Το εξαιρετικό στατιστικό σημαίνει ότι η Πορτογαλία είναι η τέλεια μελέτη περίπτωσης για την απόδοση των πειραματικών εμβολίων mRNA – και εάν έχουν κάποια μειονεκτήματα, γράφει ο Baxter Dmitry.
Ενώ ο Bill Gates, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και το καρτέλ Big Pharma ισχυρίζονται ότι όσο περισσότεροι εμβολιάζονται, τόσο πιο υγιής είναι η κοινωνία, στην πραγματικότητα φαίνεται να ισχύει το ακριβώς αντίθετο.
Το εξαιρετικό ποσοστό εμβολιασμού της Πορτογαλίας έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, σύμφωνα με ειδικούς γιατρούς, αλλά ίσως το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην ιβηρική χώρα είναι το υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας που συνεχίζει να αυξάνεται χρόνο με το χρόνο μετά την κυκλοφορία του MRNA.
«Σύμφωνα με στοιχεία από το Instituto Ricardo Jorge, που δημοσιεύθηκαν αυτή την Πέμπτη στο Expresso, υπήρξε υπέρβαση θνησιμότητας 28% μεταξύ 18 Δεκεμβρίου και 14 Ιανουαρίου», εξηγεί ο Gustavo Tato Borges, πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Γιατρών Δημόσιας Υγείας.
Οι γιατροί είναι σαστισμένοι καθώς οι Πορτογάλοι πολίτες συνεχίζουν να πεθαίνουν σε αριθμούς που προηγουμένως θεωρούνταν αδιανόητο. Για παράδειγμα, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, περισσότεροι από 2.800 πολίτες έχασαν τη ζωή τους πάνω από το φυσιολογοκό επίπεδο.
Το 2024, τόσοι πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν που τα νοσοκομεία και η επείγουσα υγειονομική περίθαλψη θα κατακλυστούν εντελώς.
«Η Εθνική Ένωση Ιατρών Δημόσιας Υγείας πιστεύει ότι ο υπερπληθυσμός των τμημάτων επειγόντων περιστατικών μπορεί να έχει θέσει σε κίνδυνο την αποτελεσματική φροντίδα για τους ανθρώπους και να έχει συμβάλει στα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας», δήλωσε ο Γκουστάβο Τάτο Μπόρχες.
Το αυξανόμενο υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας έχει συγκλονίσει τη χώρα και οι εκτεταμένες εκκλήσεις για επίσημη έρευνα για την αιτία έχουν επανειλημμένα μπλοκαριστεί από την κυβέρνηση.
Οι ερευνητές θα μπορούσαν να ξεκινήσουν σημειώνοντας ότι η Πορτογαλία έχει το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού κατά του Covid στον κόσμο και επίσης το υψηλότερο ποσοστό υπερβολικής θνησιμότητας στην Ευρώπη.
Μερικές φορές η συσχέτιση συνεπάγεται αιτιότητα.
 πηγη korakas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.