θ

Translate

28.6.24

Και στη Δανία η κυβέρνηση κάλεσε πολίτες να στοκάρουν προϊόντα εν όψει πολέμου και μάλιστα πυρηνικού. Ο Τρίτος..!

Στην 3η χιλιετία ο 3ος Παγκόσμιος;
 Μετα τη Σερβια που συμφωνα με συνετευξη του Βουτσιτς εχει στοκαρει προιοντα για πιθανο Παγκοσμιο Πολεμο τώρα και η κυβέρνηση της Δανίας ζητά από τους πολίτες να προετοιμαστούν για μια επίθεση ή άλλη πιθανή κρίση.
Μάλιστα οι αρχες της Δανιας ζητούν από τους πολίτες συγκεκριμένα να προετοιμαστούν αποθηκεύοντας αποθέματα νερού, τροφίμων και φαρμάκων και κρατώντας δισκία ιωδίου στο σπίτι (σσ αυτά είναι ένα πρώτο αντίδοτο για περίπτωση πυρηνικού χτυπήματος) αναφέρει το newsbomb.
Μια αυξανόμενη απειλή από τη Ρωσία ώθησε τις δανικές αρχές να αυξήσουν την ετοιμότητά τους και να εκδώσουν συστάσεις στους Δανούς να κάνουν το ίδιο, αναφέρει το Bloomberg.
Γίνεται λόγος για προμήθειες τριών ημερών… Όλα τα νοικοκυριά στη Δανία θα πρέπει να είναι προετοιμασμένα να επιβιώσουν για τρεις ημέρες χωρίς φαγητό, νερό, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με νέες κατευθυντήριες γραμμές που ανακοινώθηκαν.
«Κανείς δεν πρέπει να φοβάται εξαιτίας αυτών των νέων συστάσεων», δήλωσε ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών, ωστόσο ο υπουργός Άμυνας σύμφωνα με το Bloomberg, δήλωσε ότι η χώρα απειλείται από υβριδικό πόλεμο.
Στην 3η χιλιετία ο 3ος Παγκόσμιος;
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.