θ

Translate

27.6.24

Η Γεωργία απαγόρεψε τους γάμους μεταξύ των ΛΟΑΚΙ+ και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς

Απαγόρευσε και την διάδοση προπαγάνδας
Το κοινοβούλιο της Γεωργίας ενέκρινε επί της αρχής νομοσχέδιο που απαγορεύει την προπαγάνδα των LGBT (ΛΟΑΤΚΙ), τον γάμο μεταξύ τους και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς.
Συγκεκριμένα το κυβερνών «κόμμα του Γεωργιανού Ονείρου» προτείνει την απαγόρευση:
1) γάμου ομοφύλων: Το νομοσχέδιο απαγορεύει τους γάμους ομοφυλόφιλων, καθώς και την εγγραφή σχέσεων εάν τουλάχιστον ένας σύντροφος σε ένα ζευγάρι «ταξινομηθεί ως διαφορετικό βιολογικό φύλο».
2) αλλαγή φύλου: Οι γιατροί δεν θα μπορούν να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις και άλλους χειρισμούς που συμβάλλουν στη μετάβαση των τρανσέξουαλ, όπως και υιοθεσία παιδιών από μη ετεροφυλόφιλους ή queer άτομα
3) Προπαγάνδα LGBT: Απαγορεύεται η διαφήμιση, η συμβολή σε εκπαιδευτικά προγράμματα ή διανομή σχετικού υλικού σε εκπαιδευτικά ιδρύματα που μεταδίδουν πληροφορίες που στοχεύουν στη «δημοσιοποίηση» της τρανσέξουαλ εκδοχής και των σχέσεων μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Θα απαγορεύεται η παροχή πρόσβασης σε αυτές τις πληροφορίες σε ανηλίκους.
Για τον ίδιο σκοπό απαγορεύεται η διεξαγωγή δημόσιων συναθροίσεων -δηλαδή συγκεντρώσεων και παρελάσεων.
Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς δεν θα μπορούν να μεταδίδουν σκηνές που απεικονίζουν στενές σχέσεις μεταξύ μελών του ίδιου φύλου.
Η ίδια παράγραφος απαγορεύει τη μετάδοση σκηνών αιμομιξίας, επομένως οι αρχές εξισώνουν στην πραγματικότητα τις σεξουαλικές σχέσεις LGBT με την αιμομιξία. 
πηγη pronews.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.